Arkadaslar merhaba isim analizi bilen var mi? Ben anlamiyorum. Ebced nedir cifir nedir bilmiyorum. Ismim kotu hissettiriyordu degistirdim yillar evvel ama dahada battim. Cok bi degisiklikte yapmadim aslinda hatta duzeltme oldu diyebilirim... Fiyat sordum bi iki yere 5000 liradan bahsediyorlqr. Bu negatiflikten nasil kurtulurum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
isim analizi
- Konu Sahibi gulinna
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ebced isim analizi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.656
- 248
Hayr cnm o kadar para zatn verilmez ancak bi arkadasim ismini biri araciligi ile analiz ettirdi simdi dehset degisimleri oldu. Yani neydi ne oldu denilecek cinsten. Isimlerin insani etkiledigine inaniyorum ancak herkes anlamiyor analzdenkırk yaşında olumsuzluğun sebebini isme yormanız en büyük olumsuzluk malesef lütfen kıytırık şeylere takılmayın kitap okuyun belgesel izleyin mental problemlerinizle ilgili doktora başvurun beş bin tl yi dolandırıcılara kaptırmayın
En azindan konu ile ilgili bilen yazarsa memnun olurum. Sadece isim degil d. tarih ile bagdastirip sorunu bulmak gerekArkadaslar merhaba isim analizi bilen var mi? Ben anlamiyorum. Ebced nedir cifir nedir bilmiyorum. Ismim kotu hissettiriyordu degistirdim yillar evvel ama dahada battim. Cok bi degisiklikte yapmadim aslinda hatta duzeltme oldu diyebilirim... Fiyat sordum bi iki yere 5000 liradan bahsediyorlqr. Bu negatiflikten nasil kurtulurum
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Ismimiz verdigi enerjiyle hayatımızı etkiler ama bir harf düzeltildi diye boyle tepetaklak olmasi mumkun degil diye düşünüyorum. Ben eskiden analiz yapiyordum ancak bu işin egitimini almadigim icin yeterli degildi. Ve eksik bildigim seyler oldugunu gordukten sonra artik analiz yapmamam gerektigine karar verdim. Butun bunlari goz onune alarak yine de bakmami isterseniz ozelden yazabilirsiniz. Bir hizmet verircesine uzun uzun yazmami beklemeyin tabi. Sadece soylediginiz gibi tepetaklak olabilecek bir sey mi onu soyleyebilirim. Ilk adim ve degisen adim seklinde ad ve soyad yazabilirsiniz özelden.
anlayan bir anlatsın lütfen
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
kodladığı için olabilir mi kendini gerçekleştiren kehanettir belki deHayr cnm o kadar para zatn verilmez ancak bi arkadasim ismini biri araciligi ile analiz ettirdi simdi dehset degisimleri oldu. Yani neydi ne oldu denilecek cinsten. Isimlerin insani etkiledigine inaniyorum ancak herkes anlamiyor analzden
Siz kizim icinde yorum yapmistiniz ozelde duruyor mesajlar simdi iyi bi problem yokIsmimiz verdigi enerjiyle hayatımızı etkiler ama bir harf düzeltildi diye boyle tepetaklak olmasi mumkun degil diye düşünüyorum. Ben eskiden analiz yapiyordum ancak bu işin egitimini almadigim icin yeterli degildi. Ve eksik bildigim seyler oldugunu gordukten sonra artik analiz yapmamam gerektigine karar verdim. Butun bunlari goz onune alarak yine de bakmami isterseniz ozelden yazabilirsiniz. Bir hizmet verircesine uzun uzun yazmami beklemeyin tabi. Sadece soylediginiz gibi tepetaklak olabilecek bir sey mi onu soyleyebilirim. Ilk adim ve degisen adim seklinde ad ve soyad yazabilirsiniz özelden.
- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
Amannnn koskoca evrende toz zerresi kadar bile değiliz . Kim sizi nasıl inandırmışsa artık üstünüze çekiyorsunuz bence olumsuzlukları ben mesela öğretmenim , adımı değiştirince bakan mı olacağım inanmayın böyle şeylere.
Tamam bazı mübarek zatlar isimleriyle doğdu , müjdeleyici rüyalar vs .
Benim Berat isminde iki öğrencim var biri pırlanta gibi, annesine bazen bu oğlanı bana ver diyorum gülüyor . Diğeri de evlerden uzak , mahallede görünce hocccaaaammmmm demesinden utanıyorum 6 tane Ecrin adında kızım var , hepsi apayrı kişiler .
Tamam bazı mübarek zatlar isimleriyle doğdu , müjdeleyici rüyalar vs .
Benim Berat isminde iki öğrencim var biri pırlanta gibi, annesine bazen bu oğlanı bana ver diyorum gülüyor . Diğeri de evlerden uzak , mahallede görünce hocccaaaammmmm demesinden utanıyorum 6 tane Ecrin adında kızım var , hepsi apayrı kişiler .
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
Ben 500’e yaparımbana bin lira verin ben yaparm her türlü analizi.
- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.788
- 408
benim arkadaşımda benzer bişeyden bahsetmişti, kolye ritüel falan anlattı. tanıdığı yaptırmış öyle olmuş, böyle kapılar açılmış. tanıdığıda sülük gibi bir kocası vardı bu kolyeyle boşanma aynı zamana denk geliyordu. bence o sülükten kurtulduğu için olmuştu güzel olan herşey ama o kolyeye yordu. ne diyebilirizki. türkiyede benzer şeylerden çok para kazanan ve epey tanınan biri üniversiteden arkadaşım. nasıl yalancı olduklarını böyle kişilerin ilk elden biliyorum, nolur o 5binlirayı terapiye harcayın.
- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
kırk yaşında olumsuzluğun sebebini isme yormanız en büyük olumsuzluk malesef lütfen kıytırık şeylere takılmayın kitap okuyun belgesel izleyin mental problemlerinizle ilgili doktora başvurun beş bin tl yi dolandırıcılara kaptırmayın
neden zorlasın ki?
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.759
- 598
Ben 2500 liraya hallederim. İban atıyorum özelden.Arkadaslar merhaba isim analizi bilen var mi? Ben anlamiyorum. Ebced nedir cifir nedir bilmiyorum. Ismim kotu hissettiriyordu degistirdim yillar evvel ama dahada battim. Cok bi degisiklikte yapmadim aslinda hatta duzeltme oldu diyebilirim... Fiyat sordum bi iki yere 5000 liradan bahsediyorlqr. Bu negatiflikten nasil kurtulurum