Merhabalar ,merhabalar bir kaç gündür yazamıyorum. bayramda maalesef çalışmak durumundaydım hata bugün bile çalışıyorum. yoğun ve yıpratıcı bir iş hayatım var ama bu yapmak istediklerime engel değil. dün iş çıkışı gratis e uğradım nemlendiricim bitmişti. onu alabildim ama göz kremimi alamadım. indirim vardı her şeyi bitirmişler. yarın tekrardan uğrayacağım. akşamda biraz egzersiz ve cilt bakımı yapmak istiyorum. karadenizde yaşadığım için hava durumu ruh halimi çok etkiliyor. günlük olarak yürüyüş yapmak istiorum ama her gün yağışlı olması buna engel oluyor. umarım bir an önce bu olumsuz hava koşulları biter. dün netfilix de çok anlamlı bir film izledim. sevgilisi tarafından kandırılıp geneleve satılan bir kadının hayat hikayesiydi. sanırım gerçek bir hikayeden uyarlama.. kadın onca olumsuzluğa rağmen kendini ve çevresini kurtarmak için elinden geleni yaptı. onu izleyince daha da güç hissettim içimde. bizlerde bu kadar olumsuzluğa rağmen yeniden doğmayı başarırız dedim.
huzur ve Keyif dolu bir gün dilerim.
Çok teşekkür ediyorum.Sevgiler..elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. filmin ismi gangubai kathiawadi.. gerçekten değişik ve güzel bir filmdi. ayrıca buraya izlediğim ve okuduğum kitapların da bilgisini yazayım. mesela şimdi dinlediğim postcad var, şiddetle tavsiye ederim. adı; "ortamlarda satılacak bilgi". gerçekten bir çok konu hakkında daha önce duymadığınız bilgiler ve öneriler yer alıyor. bana bir çok konuda ilham oluyor. şimdiden iyi seyirler ve dinlemeler..
Ben koltuk altı kararması için limon suyu sürdüm . Yarım saat 45 dk bekleyip sonra yikadim.Faydasini gördüm krem almadan isterseniz bı deneyin derim .Merhaba güzellikler. Kaç gündür yoğunluktan gelemedim buralara. Tutulma enerjisi birazcık beni zorladı ama bununda üstesinden geldik çok şükür. Pazar günü bahsettiğim gibi botox uygulamamı gerçekleştirdim. Ne kadar kolaymış boşu boşuna kaz ayaklarimdan şikayetçi olmuşum. Üstelik 500 TL gibi uygun bir fiyata kurtuldum sayılır. Artık senede 2 kere yaptirmayi düşünüyorum. Baharın mi yoksa yeni şehrimin mi etkisi bilmiyorum ama yenilenmek sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.. yepyeni capcanlı bir kadın olarak hayatıma devam etmeliyim. Daha bir sürü yapılacak sey var farkındayım ama kendimle uğraşmak kendime vakit ayırmak hoşuma gidiyor. Yarın sabah kan tahlili verip Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Fazla kilolardan da en yakın zaman da kurtulmak lazım. Ne demiştik toksik olan ne varsa atıyoruz.
Birde bikini ve koltuk altı kararması için krem arastiracagim. Sizinde bildiğiniz bir şeyler varsa çok memnun olurum.
Şimdilik bu kadar güzellikler.. ışığımız parlasın.
Tsk ederim eksiksiz olmasa da şükür diyelim...Slm nasilsiniz nasıl gidiyor hayat
Cilt kararması için rüşur taşı önermişlerdi bu forumda. Gerçi ben aldım ama kullanmaya başlamadım unutuyorumMerhaba güzellikler. Kaç gündür yoğunluktan gelemedim buralara. Tutulma enerjisi birazcık beni zorladı ama bununda üstesinden geldik çok şükür. Pazar günü bahsettiğim gibi botox uygulamamı gerçekleştirdim. Ne kadar kolaymış boşu boşuna kaz ayaklarimdan şikayetçi olmuşum. Üstelik 500 TL gibi uygun bir fiyata kurtuldum sayılır. Artık senede 2 kere yaptirmayi düşünüyorum. Baharın mi yoksa yeni şehrimin mi etkisi bilmiyorum ama yenilenmek sıfırdan başlamak istiyorum her şeye.. yepyeni capcanlı bir kadın olarak hayatıma devam etmeliyim. Daha bir sürü yapılacak sey var farkındayım ama kendimle uğraşmak kendime vakit ayırmak hoşuma gidiyor. Yarın sabah kan tahlili verip Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Fazla kilolardan da en yakın zaman da kurtulmak lazım. Ne demiştik toksik olan ne varsa atıyoruz.
Birde bikini ve koltuk altı kararması için krem arastiracagim. Sizinde bildiğiniz bir şeyler varsa çok memnun olurum.
Şimdilik bu kadar güzellikler.. ışığımız parlasın.