- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Merhaba güzellikler nasılsınız ? Ben iyiyim. Hafta sonu birazcık yoğun geçti. Dün arkadaşımla Doğa da bir yere kahvaltıya gittik. Harika bir yerdi... ordan yorgun argın geldim yemek yaptım. Bugün misafirlerim vardi çünkü. Onları da akşam üstü gönderdim. O nedenle kendime çok vakit ayiramadim. Baya yoruldum çünkü. Ama yine de ufak da olsa birseyler yaptım; Saçımı fonledim. Akşam cilt rutinini uyguladım. Doğadan rahat çayını alıp güzel bir postcad dinliyorum.
Dün gezerken ve fotoğraf çekilirken birseyler dank etti ve yeni kararlar aldım.
Dün hava güzeldi ve elbise giydim. Ama giydiğime pişman oldum. Benim iç bacaklar baya yapışık bir hal almış ve sürtunmeden dolayı pişik oldum. Birde fotolarda ne kadar kilo aldığımı fark ettim.
O nedenle; her gün iç bacak çalışılacak ve salı günü kan tahlili olup Diyetisyenin yolu tutulacak. Artık durum çok ciddi!
Birde insan ilişkileri konusunda karar aldım. Ben terazi burcuyum ve malesef insan çok seviyorum. İstiyorum ki herkesle bir araya gelelim toparlayalım eğlenelim. O nedenle sürekli organizasyon yapıyorum. Bugün farkettim kimse beni bir yere çağırmiyor herkeste bir naz niyaz.! Bundan sonra değerimi kendim belirliyorum. Gerçekten beni seven benimle görüşmek isteyen insanlarla bir araya geleceğim . Enerjimi kendime ve sevdiklerime ayırmak istiyorum.
Şimdilik böyle kızlar. Cilt bakımı ve saç bakımı rutine oturdu da sırada spor ve diyet var.
Ne diyorduk ışığımız parlasın...
Özellikle uzun Doğa yürüyüşleri öncesi pişik olunabilecek yere ve ayaklara vazelin sürmek çok iyi oluyor
Postcad nereden dinliyorsunuz