- Konu Sahibi cesursavasci
-
Valla cane ben ayın 7 sine kadar beklicem bakalım Hakımızda hayırlısıAynen canım dün gece çok kötü sag kasigima ağrı girdi bakalım artık sadece ovulasyon testi yapmaya devam edicem
Benimde ovulasyonda bir değişim yokValla cane ben ayın 7 sine kadar beklicem bakalım Hakımızda hayırlısı
Ovalasyon ne canım onu bilmiyorum ama bu testlerin hepsi pozitifBenimde ovulasyonda bir değişim yokEki Görüntüle 3279137
Yumurtlama günlerini gösteriyor. Lh yumurtlama zamank artıyor ve adete doğru azalan bir hormon oni gösteriyorOvalasyon ne canım onu bilmiyorum ama bu testlerin hepsi pozitif
Ovalasyon ne canım onu bilmiyorum ama bu testlerin hepsi pozitif
Bu gün eşimin zoruyla sabah test yaptım silik çıktı hemen 2 dk da birazdan acile gidicemYumurtlama günlerini gösteriyor. Lh yumurtlama zamank artıyor ve adete doğru azalan bir hormon oni gösteriyor
Ayy testi de atBu gün eşimin zoruyla sabah test yaptım silik çıktı hemen 2 dk da birazdan acile gidicem
Atım canım inşallah doğru dur test acile gidip negatif sonuç görmekten korkuyorum bu arada çizgi 2 dk sürmeden çıktıAyy testi de at
Hay masallahAtım canım inşallah doğru dur test acile gidip negatif sonuç görmekten korkuyorum bu arada çizgi 2 dk sürmeden çıktı
Evet canım hemen çıktı zaten ama ne biliyim içimde bir korku var inanamıyorum bir türlüHay masallahbence gebelik var 2 dk çıktı diyorsunuz
Sakin ol canım olmasa çıkmazdı emin olEvet canım hemen çıktı zaten ama ne biliyim içimde bir korku var inanamıyorum bir türlü
Sen bilirsinKızlar merhaba adetim 1 gün gecikti test yapayım mı bekleyeyim mi. Negatif görmekten korkuyorum yapasım gelmiyor biraz daha geçsin istiyorum ama varsa çıkar mı şimdi erken mı yoksa
19 u pik gibi duruyıEki Görüntüle 3279527
Adetime 2 gün kaldı dün yaptım 2 tane test sanki diğer günlere göre daha koyu çıktı normalde böyle çıkmaması gerekiyor
Ne yaptın canım tekrar yaptın mı testSen bilirsin
Canım kan verdim gebe değilimNe yaptın canım tekrar yaptın mı test
Kac dakikada ciktiMerhaba, 2 kere test yaptım kasetlerden ilk kıl gibi yok gibi çok çook ince göründü ama ertesi sabah hep silik çizgi çıktı :/ adetim 2 gün gecikti uyduruyor muyum acaba ya ?
İlk yaptığımda çok az gözüküyordu ben uyduruyorum diye düşündüm negatif sandım ama sabah baktığımda böyleydi testler. Bide çubuk test yaptım o hemen böyle çıktı fotoğraf ekliyorum.Kac dakikada cikti
Betana baktir canım benimde adetten 1 hafta önce böyle çıkmıştı ama gebe değilim senin adetten sonra böyle çıkınca gebelik ihtimali olabilirİlk yaptığımda çok az gözüküyordu ben uyduruyorum diye düşündüm negatif sandım ama sabah baktığımda böyleydi testler. Bide çubuk test yaptım o hemen böyle çıktı fotoğraf ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?