Işıga tutunca golge cikan gebelik testi

hiç kan verdinizmii ben 3 gün önce dayanamadım verdim 0.2 çıktı ama bu ay belirtilerim var gibi kasıklarımda özellikle sol taraf adet olcakmışım gibi bi agrı aydır deniyoruz olmuyo tutmuyo bizdede eve giderken erken testler varya ondan mı alıp baksam diyrm çok heycanlı bi süreç:)

Eki Görüntüle 3278208
Adetime 6 gün kaldı ama twstim bu şekilde çıktığında kuruma cizgisi diyorlar ama diğer aylar yaptığımda 2.cizgi bile olmuyordu kafam allak bullak oldu
hiç kan verdinizmii ben 3 gün önce dayanamadım verdim 0.2 çıktı ama bu ay belirtilerim var gibi kasıklarımda özellikle sol taraf adet olcakmışım gibi bi agrı aydır deniyoruz olmuyo tutmuyo bizdede eve giderken erken testler varya ondan mı alıp baksam diyrm çok heycanlı bi süreç:)

Eve stoklamak gerekiyor meraktan yapıp duruyoz ben kanı adet günüm gelince veririm

Benim testte bozuk çıktı sanırım ikinci çizgi çıkması gereken yerde kırmızı nokta var ama devamı yok adetimde 6 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_20230727_100225.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 597
Canım biliyorsun aynı durumdayım bence artık oluruna bırakmamız gerek adet günü geçsin öyle tekrarlıyalım testleri İnşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…