Işıga tutunca golge cikan gebelik testi

Betana baktir canım benimde adetten 1 hafta önce böyle çıkmıştı ama gebe değilim senin adetten sonra böyle çıkınca gebelik ihtimali olabilir
Ay çok korkuyorum çünkü hiç silik çizgi görmedim eşimde sperm hareket ve hızında sıkıntı var tüp bebeğe başlamıştım opu için adet olmayı bekliyordum erken gebelik testinde çıkar mı sizce ?

Canım erken gebelikte daha net çıkabilir varsa ama bence bu kadar belli belirsiz çizgilere bakıp var mı acaba diye düşünüyoruz sonra kanda negatifi görünce üzülüyoruz sakın yanlış anlama beni bende yapıyorum aynılarını bence bi erken gebelik alıp sabah ilk idrarınla yap ilk idrar olması önemli değil deniyor erken gebeliklerde ama olsun ilk idrar daha iyi olur şuan çok az çünkü çizgi

İlk idrarla değil ama yaptım çıkmadı
Çook haklısın erken gebelik yaptım ama ilk idrarla değil çıkmadı yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapıcam bakalım çıkmazsa artık olayı kapatacağım

Merhaba kızlar Benim de adet günüme 7 gün var gebelik testi yaptım şu şekilde çıktı acaba hamilemiyim

Kızlar adet günüme 7 gün var bugün test yaptım böyle çıktı acaba yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 38FB446B-53E1-4DCB-BD58-6D2797EE035D.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 416
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…