- Konu Sahibi cesursavasci
-
Ay çok korkuyorum çünkü hiç silik çizgi görmedim eşimde sperm hareket ve hızında sıkıntı var tüp bebeğe başlamıştım opu için adet olmayı bekliyordumBetana baktir canım benimde adetten 1 hafta önce böyle çıkmıştı ama gebe değilim senin adetten sonra böyle çıkınca gebelik ihtimali olabilir
ÇıkarAy çok korkuyorum çünkü hiç silik çizgi görmedim eşimde sperm hareket ve hızında sıkıntı var tüp bebeğe başlamıştım opu için adet olmayı bekliyordumerken gebelik testinde çıkar mı sizce ?
İlk idrarla değil ama yaptım çıkmadı
Çook haklısın erken gebelik yaptım ama ilk idrarla değil çıkmadıCanım erken gebelikte daha net çıkabilir varsa ama bence bu kadar belli belirsiz çizgilere bakıp var mı acaba diye düşünüyoruz sonra kanda negatifi görünce üzülüyoruz sakın yanlış anlama beni bende yapıyorum aynılarınıbence bi erken gebelik alıp sabah ilk idrarınla yap ilk idrar olması önemli değil deniyor erken gebeliklerde ama olsun ilk idrar daha iyi olur şuan çok az çünkü çizgi
İnşallah pozitifi görürüz yarın canımİlk idrarla değil ama yaptım çıkmadı
Çook haklısın erken gebelik yaptım ama ilk idrarla değil çıkmadıyarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapıcam bakalım çıkmazsa artık olayı kapatacağım
İnşallahİnşallah pozitifi görürüz yarın canım
ne durumda şu an hamile misinAynen canım dün gece çok kötü sag kasigima ağrı girdi bakalım artık sadece ovulasyon testi yapmaya devam edicem
Canım kuruma çizgisi gibi geldi bana bir de çok erken daha en azından 2 gün kala falan tekrarla bence testi. Şuan gebelik olsa da çıkmamış olabilirKızlar adet günüme 7 gün var bugün test yaptım böyle çıktı acaba yardımcı olabilir misiniz
Kızlar adet günüme 7 gün var bugün test yaptım böyle çıktı acaba yardımcı olabilir misiniz
Aynen canım 2 3 gün sonra bir kez daha deneyeceğim ,bakalım inşallah pozitif olur 4 aydır uğraşıyoruz nasip olur ğnşallahCanım kuruma çizgisi gibi geldi bana bir de çok erken daha en azından 2 gün kala falan tekrarla bence testi. Şuan gebelik olsa da çıkmamış olabilir
merhaba regl oldunuz mu acabaBiliyorum bunu anlamam için adetimin gelmesi gerekiyor ağrılı da oluyormuş heralde çünkü benim adetlerim ağrısız geçer oradan anlarım heralde ,yinede kanda çıkardı kimyasal da olsa umarım geç döllenmedir ve adet olmam
Doğum yaptım canım benmerhaba regl oldunuz mu acaba
Ayyy bende doğum yaptım hayırlı olsun canımDoğum yaptım canım ben
Sizede hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünAyyy bende doğum yaptım hayırlı olsun canım
merhaba 26 temmuzda testinizi atmissiniz pozitif ama kanda negatifmis sonradanmi yukseldi degerinizDoğum yaptım canım ben
O zaman negatifti canım Ekim sonunda hamile kaldımmerhaba 26 temmuzda testinizi atmissiniz pozitif ama kanda negatifmis sonradanmi yukseldi degeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?