- Konu Sahibi cesursavasci
merhaba ne yaptınız benimde reglme 1 hafta var çok merak ediyrm bendeİnşallah canım her şey gönlüne göre olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ne yaptınız benimde reglme 1 hafta var çok merak ediyrm bendeİnşallah canım her şey gönlüne göre olur
merhaba ne yaptınız benimde reglme 1 hafta var çok merak ediyrm bende
hiç kan verdinizmii ben 3 gün önce dayanamadım verdim 0.2 çıktı ama bu ay belirtilerim var gibi kasıklarımda özellikle sol taraf adet olcakmışım gibi bi agrı aydır deniyoruz olmuyo tutmuyo bizdede eve giderken erken testler varya ondan mı alıp baksam diyrm çok heycanlı bi süreç:)Eki Görüntüle 3278208
Adetime 6 gün kaldı ama twstim bu şekilde çıktığında kuruma cizgisi diyorlar ama diğer aylar yaptığımda 2.cizgi bile olmuyordu kafam allak bullak oldu
Eve stoklamak gerekiyor meraktan yapıp duruyoz ben kanı adet günüm gelince veririmhiç kan verdinizmii ben 3 gün önce dayanamadım verdim 0.2 çıktı ama bu ay belirtilerim var gibi kasıklarımda özellikle sol taraf adet olcakmışım gibi bi agrı aydır deniyoruz olmuyo tutmuyo bizdede eve giderken erken testler varya ondan mı alıp baksam diyrm çok heycanlı bi süreç:)
Test varsa bir daha yapBenim testte bozuk çıktı sanırım ikinci çizgi çıkması gereken yerde kırmızı nokta var ama devamı yok adetimde 6 gün gecikti
Malesef yok kan testi yaptiriyim diye düşünüyorumTest varsa bir daha yap
tabi 6gün geçtiyse kanda çıkar mutlaka ben im daha 1 hafta var adetime sabah erken gebelik testi yaptım negatifMalesef yok kan testi yaptiriyim diye düşünüyorum
siz ne durumdasınız varmı bir gelişme:)Test varsa bir daha yap
Çok erken bence test için adet gününü bekle bence testte boşa gitmesintabi 6gün geçtiyse kanda çıkar mutlaka ben im daha 1 hafta var adetime sabah erken gebelik testi yaptım negatif
Adetime daha 5 gün var çıkmıyor o yüzden adet gunumu bekliyorum ama o aana kadar ovulasyona devamsiz ne durumdasınız varmı bir gelişme:)
ayy sonucu bizede haber et canımm hadi inşllh hamilesinidr:)Çok erken bence test için adet gününü bekle bence testte boşa gitmesin
Bu arada ben kan verdim geldim
İdrar negatif çıkmış kanı bekliyoruz bakalım bence o da negatif 7 gün gecikti olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorumayy sonucu bizede haber et canımm hadi inşllh hamilesinidr:)
Adetime daha 5 gün var çıkmıyor o yüzden adet gunumu bekliyorum ama o aana kadar ovulasyona
gecikmen oluyomuydu böle normaldede canımİdrar negatif çıkmış kanı bekliyoruz bakalım bence o da negatif 7 gün gecikti olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum
Olmuyordu hep düzenliydigecikmen oluyomuydu böle normaldede canım
çıktımı kan sonucu canımOlmuyordu hep düzenliydi
Canım biliyorsun aynı durumdayım bence artık oluruna bırakmamız gerek adet günü geçsin öyle tekrarlıyalım testleri İnşallah vardırBilen cevap verebilir mi adetime 1 hafta var dayanamadım gebelik testi yaptım ışığa tutunca belli olan golge bir çizgi çıktı birgebeningunlugunden almıştım testi. Fotografta netlemedi ama t nin oldugu yer bulanik gozukuypr fotoda ve dikkstli bakinca aslinda gozukuyor her neyse sabah testime baktigimda Eki Görüntüle 3277566
Eki Görüntüle 3277567
Kuruma cizgisi olarak yüzeye çıkmış dünkü gördüğüm çizgi acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Pazartesi çıkıcakmis ilçede yaşıyorum da ben merkeze gönderiyorlarmışçıktımı kan sonucu canım
Aynen canım dün gece çok kötü sag kasigima ağrı girdi bakalım artık sadece ovulasyon testi yapmaya devam edicemCanım biliyorsun aynı durumdayım bence artık oluruna bırakmamız gerek adet günü geçsin öyle tekrarlıyalım testleri İnşallah vardır