-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
al birini vur öbrüne. ikiside aynı benim için. fark yok
kobane kurtuldu sanırım işidın elinden tam bir bilgim yok ama..Malesef doğru. Zaten bizim bu durumda olmamızın bir nedeni de iktidarı ele geçirenlerin kendilerini milletin üzerine görmesinden kaynaklanıyor. Halbuki makamlaının sahibi millettir.
bazı arkadaşlar yedikleri kazığa rağmen o kişinin peşinden gideceklerse yapacak bir şey yok candan..ben objektif olmaya çalışıyorum..her gelen bir zarar verdi gitti.. şu yapılan politika her ne ise..nette türkler kürtlere ..kürtler türklere ağız dolusu küfürler etti..kaç tane cana mall oldu..kutuplaşmada kutuplaştırılmada çığır açmış durumdayız..hayır onu belirtmek istemedi çünkü cryptic'le benim konuştuğumuz konu darbeler değildi. darbeyle ya da şimdikilerin yönetiminde yapılan hatalardan dolayı yönetenlerin üzülüp üzülmeyeceği idi. ben fikrimi yazdım. farrahdiba benim fikrimden rahatsız oldu. ve açıkça hükümeti karalamak için darbeyi meşru gösteren şeyler söylediğimi yazıyor. bunun benim yazdıklarımla ilgisi yok.
cryptic bir kıyaslamayla sorduğu için ben kıyasladım.
zulmün illa ki darbeyle gelen asker tarafından yapılması gerekmiyor.
kısaca; ülkemiz darbelerden zarar görmedi demiyorum ki. akp'den daha fazla zarar gördü diyorum.
zarar kıyaslamasında düşüncem budur.
ülkeye ne yaptık diye üzülme noktasında darbeciler hatasını anlamıştır ama bu hükümet ve işbirlikçileri asla hatalarını anlamaz ve üzülmez çünkü din ve imanları para ve şöhret dedim.
bazı arkadaşlar yedikleri kazığa rağmen o kişinin peşinden gideceklerse yapacak bir şey yok candan..ben objektif olmaya çalışıyorum..her gelen bir zarar verdi gitti.. şu yapılan politika her ne ise..nette türkler kürtlere ..kürtler türklere ağız dolusu küfürler etti..kaç tane cana mall oldu..kutuplaşmada kutuplaştırılmada çığır açmış durumdayız..
Darbe donemindeki zarardan daha cok akp zarar vermis diyosun .yani darbe zamani dahaa iyi miydi simdiki halimizden.el insaf yahu.altini ustunu cize cize yuh diyorum! En iyi askeri yonetim en kotu demokrasiden daha cok zarar verir ulkeye..Allah askiniza nerde yasiyorsnz ne alaka! Nice masum insan katledildi ulke ekonomisi yerle bir oldu her darbede ulke geriye gitti.akp hukumetyle nasil kiyaslarsnz ve nasil daha masum gorursunz o donemi.akp doneminde ulke hic gormedgi kalkinmayi refahi gordu.ha sen buna guler gecersin beni baglamaz zaten gercekler ortada.elbette her hukumette hatalar politik hatalar elbet vardr.kimse super olmadgi gibi akp de super degil.ama bu ulkenin basina gelmis en guzel hukumettir kabul et yada etme.ne desem bos aslnda o donemi bu donemden parlak goren zihniyetten ne beklenilir ne anlatilir sastim kaldim...hayır onu belirtmek istemedi çünkü cryptic'le benim konuştuğumuz konu darbeler değildi. darbeyle ya da şimdikilerin yönetiminde yapılan hatalardan dolayı yönetenlerin üzülüp üzülmeyeceği idi. ben fikrimi yazdım. farrahdiba benim fikrimden rahatsız oldu. ve açıkça hükümeti karalamak için darbeyi meşru gösteren şeyler söylediğimi yazıyor. bunun benim yazdıklarımla ilgisi yok.
cryptic bir kıyaslamayla sorduğu için ben kıyasladım.
zulmün illa ki darbeyle gelen asker tarafından yapılması gerekmiyor.
kısaca; ülkemiz darbelerden zarar görmedi demiyorum ki. akp'den daha fazla zarar gördü diyorum.
zarar kıyaslamasında düşüncem budur.
ülkeye ne yaptık diye üzülme noktasında darbeciler hatasını anlamıştır ama bu hükümet ve işbirlikçileri asla hatalarını anlamaz ve üzülmez çünkü din ve imanları para ve şöhret dedim.
tam bilmiyorum ama komutanı çeçenmiş..Işin aslı nedir? Detaylı bi link var mı?
Bu parti meselesi degil.bu ulkede yasiyorsan ulkendeki gelisimi degisimi hos karsilaman lazim kabul etmen lazim.sevmeyebilirsin elestirirsin bu gayet normal.ben bile partimi hukumeti yeri gelince elestiririm.hersey dort dortluk olamaz.eksiklikler olacaktr elbet.ama sen de haklisin akp icraatlariyla beklenti citasini oldukca yukseltmis ne edersin :)farah ben katılmıyorum sana ve partiye oy veren arkadaşlara göre öyle olabilir ama bence diğerlerinden farklılığı yok..lisede yerleşemeyen öğrenciler..atama yapılmaması..politikalar yüzünden insanların sokakta ölüm tehlikesi yaşaması yada ölmesi..ne farklılık var.
ben kürt değilim farah gerektiği zaman yardım yapılabiliyor kobaneyede yapılabilrdi..politika yüzünden yine birilerinin canı yandı..şu an bu parti başımızdaysa kimi sorumlu tutucam abd yi değil herhaldeBu parti meselesi degil.bu ulkede yasiyorsan ulkendeki gelisimi degisimi hos karsilaman lazim kabul etmen lazim.sevmeyebilirsin elestirirsin bu gayet normal.ben bile partimi hukumeti yeri gelince elestiririm.hersey dort dortluk olamaz.eksiklikler olacaktr elbet.ama sen de haklisin akp icraatlariyla beklenti citasini oldukca yukseltmis ne edersin :)
Canımcım ne yardımından bahsediyorsun acaba kobaniyeye yardım edilmediğinde miben kürt değilim farah gerektiği zaman yardım yapılabiliyor kobaneyede yapılabilrdi..politika yüzünden yine birilerinin canı yandı..şu an bu parti başımızdaysa kimi sorumlu tutucam abd yi değil herhalde
türkmen kardeşelrin derisini yüzmüşler..korkunçtu.Canımcım ne yardımından bahsediyorsun acaba kobaniyeye yardım edilmediğinde mi
sende haklısın süriyeye yardım var filistine var ama
bizim asıl be asıl öz be öz türkmen kardeşlerimize yok
yok böyle iktidar hükümet şimdi diyecekler hep türkmen hep türkmen diye evet öncelik Türkmenlere
ben onu bunu bilmem
1 buçuk milyon Suriyeli aldılar içeri kira ödemeyeni ev sahibinimi öldürmedi..hastalıkmı gelmedi..dilencilik hırsızlık..kadın pazarlama...Canımcım ne yardımından bahsediyorsun acaba kobaniyeye yardım edilmediğinde mi
sende haklısın süriyeye yardım var filistine var ama
bizim asıl be asıl öz be öz türkmen kardeşlerimize yok
yok böyle iktidar hükümet şimdi diyecekler hep türkmen hep türkmen diye evet öncelik Türkmenlere
ben onu bunu bilmem
Evet heleki arakandaki Türkmenlerimizin türk soydaşlarımızın çindeki yanitürkmen kardeşelrin derisini yüzmüşler..korkunçtu..Gülay arkadaşın dediği bir söz var size bir şey olmasın