- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
katılıyorum..ülkelerin samimi olup olmaması bence önemli bir konu değil. çünkü ülkeler (hangisi olursa olsun) çıkarına göre hareket eder. biz kişilerin çıkarına kalmış bir ülkede olduğumuz için bu konuyu milletçe unuttuk.
bizim yöneticiler ülkeyi aile şirketi gibi yönettiği için.
candan,kenan evrende darbe yapmıştı..belki ozaman yaptığının hata olduğunu düşünemeyecek kadar gençti ve düşünmeye fırsatı yoktu..şu an verdiği zarar yüzünden üzgünmüdür acaba..ülkelerin samimi olup olmaması bence önemli bir konu değil. çünkü ülkeler (hangisi olursa olsun) çıkarına göre hareket eder. biz kişilerin çıkarına kalmış bir ülkede olduğumuz için bu konuyu milletçe unuttuk.
bizim yöneticiler ülkeyi aile şirketi gibi yönettiği için.
candan,kenan evrende darbe yapmıştı..belki ozaman yaptığının hata olduğunu düşünemeyecek kadar gençti ve düşünmeye fırsatı yoktu..şu an verdiği zarar yüzünden üzgünmüdür acaba..
yarın bu insanlar bu koridoru yardım için bile olsa açmadıkları ve insanları kaderine terk ettikleri için,artı halkı onlar teröristti diye kışkırttıkları için vicdanları sızlayacakmı acaba..
Kenan Evren i oyle masumane ederek yazdin ki aglayasim geldi.Kenan Evren'in hatasını göreceği kadar çok şey yaşandı. Bunlarla onu kıyaslamak doğru olmaz. O asker geleneğinden geliyordu. Bence o kimseye söylemese de üzülmüştür. Kendini haklı çıkaracak şeyler bulsa da hatasını biliyordur.
Bunlar seçilmiş. Kibirleri dünyayı aşmış durumda.
Şimdiye kadar herhangi bir konuda kendilerini suçlayıp da üzüldüklerini görmedim. Bunların dini imanı para ve şöhret.
Kanaatimce Kenan Evren o hataları en azından bu niyetlerle yapmadı, gerçekten ülke için millet için iyi yapıyorum diye düşünüyordu ama bunlar öyle mi?
Bunların ben şunu yapalım millet için ülke için iyi olacak diye (yanlış bile olsa) bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.
Şimdiye kadar halkın en beğendiği icraatları sağlık reformuydu onu bile yandaşları kendileri para kazansın diye yaptılar.
Kenan Evren i oyle masumane ederek yazdin ki aglayasim geldi.
kim zarar verdiyse allahdan bulsun..ecevitte verdi yazmıştım farah..tüm hapisanedeki suçluları saldı..o zaman genç kızım..sokağa çıkmaya korkar olmuştuk..şu dönem iyi diyebileceğim bir dönem yok..ben küçüktüm..mahallemizde evlerde su yoktuKenan Evren i oyle masumane ederek yazdin ki aglayasim geldi.
İyileriyle kötüleriyle tarih yazıldı. Hala da yazılıyor. Bu yaşadıklarımızı 100 sene sonra tarih kitaplarında okuyacaklarkim zarar verdiyse allahdan bulsun..ecevitte verdi yazmıştım farah..tüm hapisanedeki suçluları saldı..o zaman genç kızım..sokağa çıkmaya korkar olmuştuk..şu dönem iyi diyebileceğim bir dönem yok..ben küçüktüm..mahallemizde evlerde su yoktutanker su getirirdi kadınlar bidonla koşardı..istanbulda 1987 sanırım..sonra Turgut özal geldi..suyumuz geldi yol yapıldı..onunhatırlarım..onun içinde kötü politikaları var diyorlar..
öyle bir şey yapmadım farrahdiba, sen öyle anlamak istediysen bilemeyeceğim.
İyileriyle kötüleriyle tarih yazıldı. Hala da yazılıyor. Bu yaşadıklarımızı 100 sene sonra tarih kitaplarında okuyacaklar
liderlik vasfı olan yöneticilerde biraz idealizmi abartıyormu diyeyim kafalarındaki düşünceler amaç uğruna,bazen bir şeyleri çiğnemek gerektiğini bunun normal olduğunumu düşünüyorlar yadakonumlarında yükselmede en üst noktalarda olduklarında artık duygusal düşünemiyorlar sanırım..şımarmak,ilahlaşmak,vs....İyileriyle kötüleriyle tarih yazıldı. Hala da yazılıyor. Bu yaşadıklarımızı 100 sene sonra tarih kitaplarında okuyacaklar
liderlik vasfı olan yöneticilerde biraz idealizmi abartıyormu diyeyim kafalarındaki düşünceler amaç uğruna,bazen bir şeyleri çiğnemek gerektiğini bunun normal olduğunumu düşünüyorlar yadakonumlarında yükselmede en üst noktalarda olduklarında artık duygusal düşünemiyorlar sanırım..şımarmak,ilahlaşmak,vs....
nerdeeeee..Malesef doğru. Zaten bizim bu durumda olmamızın bir nedeni de iktidarı ele geçirenlerin kendilerini milletin üzerine görmesinden kaynaklanıyor. Halbuki makamlaının sahibi millettir.
Öyle anlamak istemiyor. Darbelerden tüm ülkemiz ve tüm milletimiz zarar gördü.Onu belirtmek istedi.öyle bir şey yapmadım farrahdiba, sen öyle anlamak istediysen bilemeyeceğim.
Istersen yazdgini oku tekrar.yok kenan evren kotu niyetle yapmadi yok uzulmustur.nerdeyse adami sucsuz ilan edecen.bu ulke bu millet cok cekti onun elinden.kimse unutmasin lutfen.kalkip ta banaa uzulmustr demesin analarini aglatti genclerin.ondan daha barbari gelmedi ulkeme.kimselerle kiyaslanmayacak sahsiyette kendisi.hukumeti erdogani begenmiyebilirsin yanlis bulabilirsin.onu tartisack degilm senle.sirf hukumeti karalamk icin de yanlisi mesrulastrma...öyle bir şey yapmadım farrahdiba, sen öyle anlmkstediysen bilemeyeceğim.
Öyle anlamak istemiyor. Darbelerden tüm ülkemiz ve tüm milletimiz zarar gördü.Onu belirtmek istedi.
17 yaşındaki çocuğun yaşı büyütülerek asılmasının sebebidir kenan evrenKenan Evren i oyle masumane ederek yazdin ki aglayasim geldi.
pardon 16 yaşındaymış. : (17 yaşındaki çocuğun yaşı büyütülerek asılmasının sebebidir kenan evren
17 yaşındaki çocuğun yaşı büyütülerek asılmasının sebebidir kenan evren
al birini vur öbrüne. ikiside aynı benim için. fark yokdoğru.
berkin elvan'ın ali ismail korkmaz'ın ve daha bir çok suçsuz insanın öldürülmesi ise bu hükümet zamanında gerçekleştirilmiştir. ayrıca kuddusi okkır gibi pek çok masum hapiste ölmüştür.
biri askerdir darbeyle yönetimi ele geçirmiştir. diğeri seçilerek gelmiştir.
zorla gelen bir zulüm ve seçilmiş zulüm.
zulümlerden zulüm beğenelim?