Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Lütfen anlatın çok merak ettim kim soktu Suriye'den içeri..
Amerika mı açtı suriye sınırını kontrolsüzce, paralelciler mi? Yoksa muhalefet mi?
yok ben anlatmıyım kendi arkadaşlarınız anlatsın , onların dilinden anlıyorsunuz beni anlamıyorsunuz . anlattığım şeyi bile olmuş bitmiş gibi algıladınız , siz eleştirmeye devam edin beni bağlamaz

cemaat ne zaman kuruldu ne zaman devleti ele geçirdi ? bunlar on yılda olmadı , ne kadar süre önce başladılar adamlarını sokmaya ?
Hep aynı safsata.
Ergenekon, balyoz davaları 10 yıl içinde oldu, KPSS sorularının 2010 da servis edildiği kanıtlandı. Bunlar olurken hükümette AKP yoktu sanırım.
Biz söyledik bunları, bizim gördüklerimizi göremeyecek kadar basiretsiz bir hükümet var tepemizde, biz bunların söylediğine nasıl inanalım, siz söyleyin?

adamlar zaten silahlıydı ki , çözüm süreci silahı bıraktırmak istiyor işte

ben sadece bir kere yazacağım.. siz ister anlayın ister anlamayın...

POLİS yiğittir. Allah güç kuvvet versin, yardımcıları olsun.
sizin savunduğunuz varlıklar da (en hafifletilmiş şekilde) ittir. Allah en kısa zamanda ıslah etsin.

AMİN.

inanmayabilirsiniz hakkınız
kimse size neden inanmıyorsunuz demiyor

adamlar zaten silahlıydı ki , çözüm süreci silahı bıraktırmak istiyor işte
çözüm süreci yok arkadaşım olmadıda bir parti uğruna inanmak istiyorsan inan..ama yok..olamayacak bir şeydi..gerek yoktu..neden yapıldı okadar aklımız ermiyor siyasi oyunlara..vardır bir bit yeniği..

o insanların sokakta bunları yapacağı bilinmiyormuydu neden güvenlik önlemleri alınmadı..nneden türkiyenin her yerindeler..kim izin verdi ..kim yüz verdi..

çözüm süreci yok arkadaşım olmadıda bir parti uğruna inanmak istiyorsan inan..ama yok..olamayacak bir şeydi..gerek yoktu..neden yapıldı okadar aklımız ermiyor siyasi oyunlara..vardır bir bit yeniği..
neden yok peki ? yok parti uğruna inanmak yada inanmak değil mesele ? banane partiden

ola
neden yok peki ? yok parti uğruna inanmak yada inanmak değil mesele ? banane partiden
maz..pkk yı kuran Apo..koskoca Türkiye cumhuriyeti onunla anlaşmaya gidermi gitmez..o terörist başı...kendileride şu an diyor zaten..ozaman için bu vaadi vermek gereklimiydi..bilmiyorum nedenini bilsem politikacı olurdum..

Çok güzel özetlemişsin parkon

yok inanamamak hakkınız dedim
siyaset yorumdur siz olayları o şekilde yorumluyorsunuzdur dolayısıyla inanmamak hakkınızdır
maalesef gerçekleri yazıyor..bazıları inanmak istemesede gerçek bunlar...temiz politika olurmu?

gerekliydi
adı üzerinde terörist başı öldürmeye silaha devam edecekti bu yüzden gerekliydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…