- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
yok ben anlatmıyım kendi arkadaşlarınız anlatsın , onların dilinden anlıyorsunuz beni anlamıyorsunuz . anlattığım şeyi bile olmuş bitmiş gibi algıladınız , siz eleştirmeye devam edin beni bağlamazLütfen anlatın çok merak ettim kim soktu Suriye'den içeri..
Amerika mı açtı suriye sınırını kontrolsüzce, paralelciler mi? Yoksa muhalefet mi?
Hep aynı safsata.cemaat ne zaman kuruldu ne zaman devleti ele geçirdi ? bunlar on yılda olmadı , ne kadar süre önce başladılar adamlarını sokmaya ?
adamlar zaten silahlıydı ki , çözüm süreci silahı bıraktırmak istiyor işteseneryo baştan belliydi... adamlar silahlandı bile..av malzemeleri satan yerleir basıyorlarmış..
pkk yandaşlarına..sana kürtçe uranı kerim,sana okullarda ana dilinde eğtim hakkı vs dersen şu andada adamların arkasında durmak zorundasın..kürtçe kuranı kerim elinde kürt halkına sesleniyordu..ne oldu..şimdimi aklına geldi pkknın katlettiği şehitler..özel hak falaan olamaz hepimiz TC vatandaıyız deyip kestirip atsaaydı..
Anlatacak bişeyleriniz olsada anlatsanız keşke...yok ben anlatmıyım kendi arkadaşlarınız anlatsın , onların dilinden anlıyorsunuz beni anlamıyorsunuz . anlattığım şeyi bile olmuş bitmiş gibi algıladınız , siz eleştirmeye devam edin beni bağlamaz
her söyleneni kafanıza göre anlamayın.
terör kötüdür. kim yaparsa yapsın.
bu nedenle, şimdi bu sokaklarda gerçekten terör estiren yağmalayanları ne kadar onaylamıyorsam, aynı anda polisi de onaylamıyorum.
her ikisi de terör estiriyor.
bu gerçeği görmeniz için ne olması lazım?
buraya gelip de, allah polisimize güç versin demenizi anlamıyorum.
bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır. önce bunu anlayınız.
tekrarlayalım:
bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır.
bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır.
önce bunu anlayınız.
ondan sonra kime öfkelenecekseniz buyrun kızın fakat bu cümle ile başlayın herşeye.
inanmayabilirsiniz hakkınızHep aynı safsata.
Ergenekon, balyoz davaları 10 yıl içinde oldu, KPSS sorularının 2010 da servis edildiği kanıtlandı. Bunlar olurken hükümette AKP yoktu sanırım.
Biz söyledik bunları, bizim gördüklerimizi göremeyecek kadar basiretsiz bir hükümet var tepemizde, biz bunların söylediğine nasıl inanalım, siz söyleyin?
çözüm süreci yok arkadaşım olmadıda bir parti uğruna inanmak istiyorsan inan..ama yok..olamayacak bir şeydi..gerek yoktu..neden yapıldı okadar aklımız ermiyor siyasi oyunlara..vardır bir bit yeniği..adamlar zaten silahlıydı ki , çözüm süreci silahı bıraktırmak istiyor işte
anlatacak bir şeyim olmadığını düşünüyorsanız neden soruyorsunuz ? çelişkiAnlatacak bişeyleriniz olsada anlatsanız keşke...
o insanların sokakta bunları yapacağı bilinmiyormuydu neden güvenlik önlemleri alınmadı..nneden türkiyenin her yerindeler..kim izin verdi ..kim yüz verdi..ben sadece bir kere yazacağım.. siz ister anlayın ister anlamayın...
POLİS yiğittir. Allah güç kuvvet versin, yardımcıları olsun.
sizin savunduğunuz varlıklar da (en hafifletilmiş şekilde) ittir. Allah en kısa zamanda ıslah etsin.
AMİN.
O zaman hak veriyorsunuz bize.inanmayabilirsiniz hakkınız
kimse size neden inanmıyorsunuz demiyor
neden yok peki ? yok parti uğruna inanmak yada inanmak değil mesele ? banane partidençözüm süreci yok arkadaşım olmadıda bir parti uğruna inanmak istiyorsan inan..ama yok..olamayacak bir şeydi..gerek yoktu..neden yapıldı okadar aklımız ermiyor siyasi oyunlara..vardır bir bit yeniği..
Kanıtlamak için olabilir mianlatacak bir şeyim olmadığını düşünüyorsanız neden soruyorsunuz ? çelişki
yok inanamamak hakkınız dedimO zaman hak veriyorsunuz bize.
Burda siz AKP yi savunduğunuzda verilen tepkilerinde haklı olduğunu anlarsınız o zaman.
maz..pkk yı kuran Apo..koskoca Türkiye cumhuriyeti onunla anlaşmaya gidermi gitmez..o terörist başı...kendileride şu an diyor zaten..ozaman için bu vaadi vermek gereklimiydi..bilmiyorum nedenini bilsem politikacı olurdum..neden yok peki ? yok parti uğruna inanmak yada inanmak değil mesele ? banane partiden
gaza gelmem benKanıtlamak için olabilir mi
Bir üstteki yorumda PKK silah bıraktı, dağdan indi yazmışsın.???
Türkçe eksikliği olan sen olmayasın?
Ülke tamamen ışid ve PKK lı teröristlerin yuvası haline getirildi. Heryerde Işid ve PKK hücreleri var.
Bugün sokakta çatışan teröristleri AKP hükümeti soktu Suriye'den içeri.
" Cemaat devleti ele geçirdi" dedik, inanmadınız.
"Balyoz, Ergenekon da insanlar boşuna yargılanıyor " dedik inanmadınız.
"Sınav soruları birilerine servis ediliyor " dedik inanmadınız.
" Andımız kaldırılıyor" dedik onuda kabul etmediniz .
tüm bunların gerçek olduğunu gördünüz.
Şimdide " çözüm süreci denen şeyin Kürdistan ı kurmakla biteceğini söylüyoruz yine inanmıyorsunuz.
Kürdistan kurulup bebek katili dışarı çıktığındada " PKK BIZI KANDIRDI" der geçiştirirsiniz ...
Kandırılmaktan keyif alan bir yüzde elliye biz ne desek boş burda.
maalesef gerçekleri yazıyor..bazıları inanmak istemesede gerçek bunlar...temiz politika olurmu?yok inanamamak hakkınız dedim
siyaset yorumdur siz olayları o şekilde yorumluyorsunuzdur dolayısıyla inanmamak hakkınızdır
gerekliydiola
maz..pkk yı kuran Apo..koskoca Türkiye cumhuriyeti onunla anlaşmaya gidermi gitmez..o terörist başı...kendileride şu an diyor zaten..ozaman için bu vaadi vermek gereklimiydi..bilmiyorum nedenini bilsem politikacı olurdum..