Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

gerekliydi
adı üzerinde terörist başı öldürmeye silaha devam edecekti bu yüzden gerekliydi zaten
koskoca TC taviz verirmi..lütfen ..vermez..bir pkk örgütünün başı ile anlaşma yapmaz masaya oturmaz..süreç hikaye bunlar..silah bırakmakmış..tc öyle bir taviz verirse her istediklerini elde edemediklerinde silahlarını kuşanıp sokağa dökülürler:KK64:

her söyleneni kafanıza göre anlamayın.
terör kötüdür. kim yaparsa yapsın.
bu nedenle, şimdi bu sokaklarda gerçekten terör estiren yağmalayanları ne kadar onaylamıyorsam, aynı anda polisi de onaylamıyorum.
her ikisi de terör estiriyor.
bu gerçeği görmeniz için ne olması lazım?
buraya gelip de, allah polisimize güç versin demenizi anlamıyorum.
bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır. önce bunu anlayınız.
önce bunu anlayınız.
ondan sonra kime öfkelenecekseniz buyrun kızın fakat bu cümle ile başlayın herşeye.
Kesinlikle katılıyorum canım.
Birazcık objektif bakarak kolayca böyle olduğu anlaşılabilir aslında.
Yıllarca F. Gülen'le kolkola biz varsak dininizi özgürce yaşarsınız algısı yaratılmadı mı?
RTE olmazsa din elden gider algısını köpürterek inançlı insanların büyük kısmını yanına çekmedi mi?
Hedefine ulaşınca da bu yolları beraber yürüdükleri F.Gülen'e sırt çevirmedi mi?
Aslında R. T. Erdoğan icraatları ile değil, tüm partililerin de ortak inancı olan dini kendi tekelinde
göstererek yerini koruyor.

siyasetten anlayanlar yazsınlar o zaman okuyalım biz de anlayalım
ortadoğuda neler oluyor mesela ? ışıd neden ıraklı şiileri hedef aldı mesela ?

10704044_10152800252812094_2068729125742369893_n.jpg

şu karelere içim sızlıyor

Allah aşkına siz engin bilgilerinizle bizi aydınlatın. Birkaç gündür denk geliyorum sadece hükümeti savunmak amaclı aynı seyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.
Daha sorulan sorulara cevap veremiyorsunuz. Bilmemek ayıp değil ama ısrarla neden üstelediğinizi anlamıyorum.

koskoca TC taviz verirmi..lütfen ..vermez..bir pkk örgütünün başı ile anlaşma yapmaz masaya oturmaz..süreç hikaye bunlar..silah bırakmakmış..tc öyle bir taviz verirse her istediklerini elde edemediklerinde silahlarını kuşanıp sokağa dökülürler:KK64:
bunun için önlemler alınacak zaten

Kesinlikle katılıyorum canım.
Birazcık objektif bakarak kolayca böyle olduğu anlaşılabilir aslında.
Yıllarca F. Gülen'le kolkola biz varsak dininizi özgürce yaşarsınız algısı yaratılmadı mı?
RTE olmazsa din elden gider algısını köpürterek inançlı insanların büyük kısmını yanına çekmedi mi?
Hedefine ulaşınca da bu yolları beraber yürüdükleri F.Gülen'e sırt çevirmedi mi?
Aslında R. T. Erdoğan icraatları ile değil, tüm partililerin de ortak inancı olan dini kendi tekelinde
göstererek yerini koruyor.
din üzerinden siyaset yapma olayı artık bitmelidir..ışıdı inceleyin facede..hep arap harfleri ile yazılmış..din iman kuran..birde küfürlerine bakın iğrenç ötesi..bunlarda islam için yapıyormuş..islam popiler oldu demkki çok peşine giden var..

Allah aşkına siz engin bilgilerinizle bizi aydınlatın. Birkaç gündür denk geliyorum sadece hükümeti savunmak amaclı aynı seyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.
Daha sorulan sorulara cevap veremiyorsunuz. Bilmemek ayıp değil ama ısrarla neden üstelediğinizi anlamıyorum.
sorulan sorulara cevap veriyorum tekrarladığım bir şey yok , benim engin bilgim var diye iddiam da yok ama sizin var ve size yönellttim sorumu

Niyetim kimseyi kırmak değil benim söylemek istediğim şu; herhangi bi düşünceyi savunuyorsak bile körü körüne bağlanmamalıyız.bizde aynı sekilde.sorunuza gelirsek olayın boyutu evrensel nitelik taşıyor sadece işid pkk değil.

çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
anlamadığınız yorumlara cevap yazmayın bir zahmet

ben şöyle anlatayım size o zaman.

çözüm süreci dediğiniz şey bir çizgi masaldı. akp aposever kürtleri o şekilde uyuttu ve bazılarından oy alabildi.

şimdi de uyanma zamanı.

günaydın!

nasıl?

iyi uyudunuz mu?

X