- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ana itibariyle İzmirde bir market yakıldı, içeride insanlar varken
Trafik berbat halde
Sürekli polisler durduruyor, helikopterler havada
Aferin yav, İzmire bile sıçradı ouf
hangi semt canım, ben asıl izmirde bekliyordum önce istanbul sonra izmir, batı tarafında
of of tamda beklediğim yer, dikkat et kendine, sokağa çıkma sakın ne olur ne olmazkarabağlar
dibimiz
of of tamda beklediğim yer, dikkat et kendine, sokağa çıkma sakın ne olur ne olmaz
pkk nın başı mesaj vermiş dururlarmı?Evet an itibariyle İzmirde bir market yakıldı, içeride insanlar varken
Trafik berbat halde
Sürekli polisler durduruyor, helikopterler havada
Aferin yav, İzmire bile sıçradı ouf
pkk nın başı mesaj vermiş dururlarmı?
nasıl bir politikanın ortasındayız bilinmiyorki..biri çıksada bir şeyler dese..şu an liderleri durun falan diyecek gibi değil..her şey kobaninin işidin eline geçmesi yada geçmemesi ile irintili olacak sanırım..geçmezse bunlarda çekilirler..neden güzel Türkiyem güzel İzmirim böyle mahvediliyor
biz neden bunların ortasın korku ile yaşamak zorundayız
terör sardı dört bir yanımızıberbat gelişmeler. ışid de bugün tehdit etmiş. türkiye'de binlerce uyuyan hücremiz var demiş. ışid türkiye'yi tehdit ediyor hale bak.
netten takip ettiğim kadarıyla durum çok vahim..Yeni can kayıpları var.
Yeni can kayıpları var.
Beraber yürümememiz lazımdı biz bu yollardaberbat gelişmeler. ışid de bugün tehdit etmiş. türkiye'de binlerce uyuyan hücremiz var demiş. ışid türkiye'yi tehdit ediyor hale bak.
Yok mu bu olayları durdurmanın bir yolu?
Yangının büyümesini mi bekleyeceğiz?
Nereye doğru sürükleniyoruuuz?
Allahım yardım et.