- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
farah maalesef olmamalı..bir karış topraktan vazgeçersen gerisi gelir..pusuda bekliyenler var zaten..Bence devlet elini buralardan ceksin (guneydogudan) hicbirseyde yokum desin gelen gelsin kalan kalsin desin de cizsin sınırini.ne halleri varsa gorsunler.birbirlerini yiyiyorlar kürt kürdu oldryor evini isyerini arabasini yakiyor.su an hala arabalari yakiyorlar.hudapardan 4 kisiyi vahsice oldrduler.onunuze cikan hudaparlilaru da oldurun diye bildrim var.onlarda yeminli.bu işş kan davasina donustu.daha korkunc gunler bekliyor burayi.olan zavalli halka oluyor.sehir ölü resmen.gida ihtyacmizi zor temin edyorz eve hapsoldk resmn.hayat durdu burda
77 liyim..küçüktüm o zamanalr bu sorunlar vardı pkk vardı..bildim bileli var..1 avuç pkk ile başa çıkamadık nedense..yılan hikayesi gibi..Her şey için çok geç bence.
Ülkem adına yine iyi zamanlarımız diye düşünüyorum.
Yılanın başını küçükken ezmek gerekirdi.
Sokağa çıkma yasağı kalkınca bende biraz duruldu heralde Diyarbakır demiştim.Bence devlet elini buralardan ceksin (guneydogudan) hicbirseyde yokum desin gelen gelsin kalan kalsin desin de cizsin sınırini.ne halleri varsa gorsunler.birbirlerini yiyiyorlar kürt kürdu oldryor evini isyerini arabasini yakiyor.su an hala arabalari yakiyorlar.hudapardan 4 kisiyi vahsice oldrduler.onunuze cikan hudaparlilaru da oldurun diye bildrim var.onlarda yeminli.bu işş kan davasina donustu.daha korkunc gunler bekliyor burayi.olan zavalli halka oluyor.sehir ölü resmen.gida ihtyacmizi zor temin edyorz eve hapsoldk resmn.hayat durdu burda
Sanırım dünden daha kötü gelişmeler öyle mi? Ben de bugun daha durulmuştur diye sanıyordum Allahım yardım etsin nereye kadar böyle gidecek bu durumBence devlet elini buralardan ceksin (guneydogudan) hicbirseyde yokum desin gelen gelsin kalan kalsin desin de cizsin sınırini.ne halleri varsa gorsunler.birbirlerini yiyiyorlar kürt kürdu oldryor evini isyerini arabasini yakiyor.su an hala arabalari yakiyorlar.hudapardan 4 kisiyi vahsice oldrduler.onunuze cikan hudaparlilaru da oldurun diye bildrim var.onlarda yeminli.bu işş kan davasina donustu.daha korkunc gunler bekliyor burayi.olan zavalli halka oluyor.sehir ölü resmen.gida ihtyacmizi zor temin edyorz eve hapsoldk resmn.hayat durdu burda
açılım demeyeceklerdi zamanında bak hükümeti açılıma zorluyor apo..müzakere diyor..1 adam koskoca Türkiyeyebizim sınıfın yarısından çoğu bu olayların destekçisi okula gitmek istemiyorum resmen nefret ettim 2 polisimiz şehit başka şehit haberi duymak istemiyoruz baya karıştı ortalık Allah polisimizin yardımcısı olsun
facede haberleşiyorlar...çok haberdarlar birbirlerinden..hepsi planlı yapılıyor..Sanırım dünden daha kötü gelişmeler öyle mi? Ben de bugun daha durulmuştur diye sanıyordum Allahım yardım etsin nereye kadar böyle gidecek bu durum
Biliyorum elbet ama o kadar kotuyum ki aklma bir tek bu geliyor cozum olarak.insanlar birbirlerni acimaszca katledyor bu catsmanim ortasnda kaldik biz.bu ates daha cok buyuyeck gibi.farah maalesef olmamalı..bir karış topraktan vazgeçersen gerisi gelir..pusuda bekliyenler var zaten..
rabbim yar ve yardımcınız olsun..haber bekliyorlar..müzakere diyorlar..hepimiz şaşkınız..Biliyorum elbet ama o kadar kotuyum ki aklma bir tek bu geliyor cozum olarak.insanlar birbirlerni acimaszca katledyor bu catsmanim ortasnda kaldik biz.bu ates daha cok buyuyeck gibi.
Ben bir tek twitterdaki durumları biliyorum bir de tvde haberleri takip ediyoorum ama yine de olayların hepsi gösterilmiyor. Bizim sandıgımızdan daha kötü durumda bu millet ama haberımız yokfacede haberleşiyorlar...çok haberdarlar birbirlerinden..hepsi planlı yapılıyor..
farrah ablacım şehirden çıkma olanağınız yok mu? Yavrunda korkuyordur, yemin ediyorum en çokta bebeleriniz için endişe ediyorum, çocuklar siren, helikopter, silah sesi duyuyor, nasıl korkuyla çarpıyordur minicik yürekleriBiliyorum elbet ama o kadar kotuyum ki aklma bir tek bu geliyor cozum olarak.insanlar birbirlerni acimaszca katledyor bu catsmanim ortasnda kaldik biz.bu ates daha cok buyuyeck gibi.
açılım demeyeceklerdi zamanında bak hükümeti açılıma zorluyor apo..müzakere diyor..1 adam koskoca Türkiyeye
şantaj yapıyor..
bu adam aslısaydı iyi olacaktı..hepsini yakacaksın apo iti kim ki türkiyeyi açılıma şuna buna zorluyor ya gebersinler çok sinirlendim ya dertleri kobani falanda değil ışidde değil bunların
Ablacim yollar kapali cogunlukla.arabalari yakiyorlar.enistem bugun ablasna giderken durdurmuslar arabasni yakmayla kalkmislar zor kurtulmus.markete bile zor gittim bugun.kepenk yere kadardi .ordan insanlar surunerek gecip ihtyaclarni aliyorlar.okul yok disari yok.cocuklar korkuyo elbet.helikopterler hic durmuyo zaten.ama esas catsma yrnden uzagm sadece silah seslerni duyuyorz kapi pencere acamiyorz gazdan ve dumandan.orda simdi ne oldu kac kisi öldu bilmiyorm...farrah ablacım şehirden çıkma olanağınız yok mu? Yavrunda korkuyordur, yemin ediyorum en çokta bebeleriniz için endişe ediyorum, çocuklar siren, helikopter, silah sesi duyuyor, nasıl korkuyla çarpıyordur minicik yürekleri
bu adam aslısaydı iyi olacaktı..hayatımda kimse için böyle bir şey düşünmedim
Her koşulda mutlaka çözüm vardır canım. Olmalı.Her şey için çok geç bence.
Ülkem adına yine iyi zamanlarımız diye düşünüyorum.
Yılanın başını küçükken ezmek gerekirdi.
facede okudum ,bize haklarımızı vermeyen hükümete lanet olsun diyorlar..ne hakkı yahu..hepimiz eşit değilmiyiz?ben onu bunu bilmem,Türkiye resmen iç savaşa sürükleniyor,bir sürü ölen insan var,sokağa çıkma yasakları var,bunların hangisi normal,iç savaş çıkmış bile.şu an evimde oturuyorum ama yarın akşam oturabilecekmiyim inanın herkes için korkuyorum,bizi bu hale sokanlara hakkımı helal etmiyorum.
Ablacim yollar kapali cogunlukla.arabalari yakiyorlar.enistem bugun ablasna giderken durdurmuslar arabasni yakmayla kalkmislar zor kurtulmus.markete bile zor gittim bugun.kepenk yere kadardi .ordan insanlar surunerek gecip ihtyaclarni aliyorlar.okul yok disari yok.cocuklar korkuyo elbet.helikopterler hic durmuyo zaten.ama esas catsma yrnden uzagm sadece silah seslerni duyuyorz kapi pencere acamiyorz gazdan ve dumandan.orda simdi ne oldu kac kisi öldu bilmiyorm...