Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

farah maalesef olmamalı..bir karış topraktan vazgeçersen gerisi gelir..pusuda bekliyenler var zaten..

bizim sınıfın yarısından çoğu bu olayların destekçisi okula gitmek istemiyorum resmen nefret ettim 2 polisimiz şehit başka şehit haberi duymak istemiyoruz baya karıştı ortalık Allah polisimizin yardımcısı olsun

Her şey için çok geç bence.
Ülkem adına yine iyi zamanlarımız diye düşünüyorum.
Yılanın başını küçükken ezmek gerekirdi.
77 liyim..küçüktüm o zamanalr bu sorunlar vardı pkk vardı..bildim bileli var..1 avuç pkk ile başa çıkamadık nedense..yılan hikayesi gibi..

Sokağa çıkma yasağı kalkınca bende biraz duruldu heralde Diyarbakır demiştim.
Üzüldüm hala devam ettiğine.
Mardin, Siirt, Gaziantep ve Mersin dede çok büyük olaylar varmış bugün.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Sanırım dünden daha kötü gelişmeler öyle mi? Ben de bugun daha durulmuştur diye sanıyordum Allahım yardım etsin nereye kadar böyle gidecek bu durum

açılım demeyeceklerdi zamanında bak hükümeti açılıma zorluyor apo..müzakere diyor..1 adam koskoca Türkiyeye

şantaj yapıyor..

Sanırım dünden daha kötü gelişmeler öyle mi? Ben de bugun daha durulmuştur diye sanıyordum Allahım yardım etsin nereye kadar böyle gidecek bu durum
facede haberleşiyorlar...çok haberdarlar birbirlerinden..hepsi planlı yapılıyor..

Biliyorum elbet ama o kadar kotuyum ki aklma bir tek bu geliyor cozum olarak.insanlar birbirlerni acimaszca katledyor bu catsmanim ortasnda kaldik biz.bu ates daha cok buyuyeck gibi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun..haber bekliyorlar..müzakere diyorlar..hepimiz şaşkınız..

facede haberleşiyorlar...çok haberdarlar birbirlerinden..hepsi planlı yapılıyor..
Ben bir tek twitterdaki durumları biliyorum bir de tvde haberleri takip ediyoorum ama yine de olayların hepsi gösterilmiyor. Bizim sandıgımızdan daha kötü durumda bu millet ama haberımız yok

Biliyorum elbet ama o kadar kotuyum ki aklma bir tek bu geliyor cozum olarak.insanlar birbirlerni acimaszca katledyor bu catsmanim ortasnda kaldik biz.bu ates daha cok buyuyeck gibi.
farrah ablacım şehirden çıkma olanağınız yok mu? Yavrunda korkuyordur, yemin ediyorum en çokta bebeleriniz için endişe ediyorum, çocuklar siren, helikopter, silah sesi duyuyor, nasıl korkuyla çarpıyordur minicik yürekleri

açılım demeyeceklerdi zamanında bak hükümeti açılıma zorluyor apo..müzakere diyor..1 adam koskoca Türkiyeye

şantaj yapıyor..

hepsini yakacaksın apo iti kim ki türkiyeyi açılıma şuna buna zorluyor ya gebersinler çok sinirlendim ya dertleri kobani falanda değil ışidde değil bunların

Yasak filan dinlemiyor bunlar.gozleri dönmüş. Gunduz daha sakin gecsede aksam basliya silah sesleri gaz bombalari.burasi hep karisrdi aliskinm zaten ama hic bu kadar siddetli olmamisti.karsi grup olmasi daha kotu oldu.insallh hersey normale döner bir an once biter bu bela.olmesin artk insanlar..m

hepsini yakacaksın apo iti kim ki türkiyeyi açılıma şuna buna zorluyor ya gebersinler çok sinirlendim ya dertleri kobani falanda değil ışidde değil bunların
bu adam aslısaydı iyi olacaktı..hayatımda kimse için böyle bir şey düşünmedim

Ablacim yollar kapali cogunlukla.arabalari yakiyorlar.enistem bugun ablasna giderken durdurmuslar arabasni yakmayla kalkmislar zor kurtulmus.markete bile zor gittim bugun.kepenk yere kadardi .ordan insanlar surunerek gecip ihtyaclarni aliyorlar.okul yok disari yok.cocuklar korkuyo elbet.helikopterler hic durmuyo zaten.ama esas catsma yrnden uzagm sadece silah seslerni duyuyorz kapi pencere acamiyorz gazdan ve dumandan.orda simdi ne oldu kac kisi öldu bilmiyorm...

bu adam aslısaydı iyi olacaktı..hayatımda kimse için böyle bir şey düşünmedim

aynen bende senin gibi düşünüyorum şuan hayvan açken insan tokken kudururmuş işte bunlar tok olduğu için böyle saldırıyor oraya buraya ışid kobanide temizlesin bizde burada temizlesek ya bunları kurtulsak artık yetti yaaa bu ne

Her şey için çok geç bence.
Ülkem adına yine iyi zamanlarımız diye düşünüyorum.
Yılanın başını küçükken ezmek gerekirdi.
Her koşulda mutlaka çözüm vardır canım. Olmalı.
Sayın Cumhurbaşkanımızın masaya yumruğunu vuran güçlü iradesi nerede?
Gümbür gümbür geldi bugünlere. Gümbür gümbür sandıkları patlattı ya!
Ne oldu o iradeye? Yoruldu mu, yaşlandı mı, hasta mı?
Yoksa zirveye, saraylara adaptasyon sorunu mu yaşıyor? Oy ki oy!
Ülke bu durumdayken bile almış Emine hanımı yanına 2015 seçim propagandası yapıyor.
Şaka gibi ama şaka değil. Değil maalesef.

facede okudum ,bize haklarımızı vermeyen hükümete lanet olsun diyorlar..ne hakkı yahu..hepimiz eşit değilmiyiz?

önce ki yazılanları okuyamadım pc virüslü yorumu zorla yapıyorum şuan siz nerede yaşıyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…