- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Angry dışarı çıktım bugün mecburen çıkmaz olaydım. Hadi ben çıkmasam da olur. Eşim işten gelene kadar içim içimi yiyor. Ilk kez bu kadar korkuyorum memlekette olacaklardan. Hele insanın evladı olunca daha bir korkuyor olacaklardan.Ülke yol geçen hanına döndü kimin ne olduğu beli değil herkes çok dikkatli olsun yavrularınızı salmayın sokaklara
Ülke yol geçen hanına döndü kimin ne olduğu beli değil herkes çok dikkatli olsun yavrularınızı salmayın sokaklara
Angry dışarı çıktım bugün mecburen çıkmaz olaydım. Hadi ben çıkmasam da olur. Eşim işten gelene kadar içim içimi yiyor. Ilk kez bu kadar korkuyorum memlekette olacaklardan. Hele insanın evladı olunca daha bir korkuyor olacaklardan.
Ben Istanbuldayim yine doğudaki insanlar neler yaşıyor kimbilir
sevdecim olayın kendisi siyasiki..siyasi bir karışıklık..bir afet değilki
Millet can derdinde üke ne olacak derdinde burada kimileri de Akpyi savunma aklama derdinde pes gerçekten.
Valla ister samimi bulun ister bulmayın hiç umrumda değil. Şuan içinde bulunduğumuz durum benim ya da başkasının hatasından dolayı değil baştakilerin yanlış politikası yüzünden. Bu olayların birdenbire çıktığını düşünüyorsanız zaten hiç yorumlaşmaya gerek yok.görüşünüz doğrultusunda yazıldığı zaman tebrikler evet çok doğru oluyor...
görüşünüze uymayan yorumlarda da hala parti derdinde olup sanki canları umursamıyormuşuz gibi lanse ediyorsunuz..
eğer "makarna aldılar, altın aldılar oy verdiler" gibi bir yorumdan sonrada tutup hala derdiniz bu mu deseydiniz.. o yorumlara da millet canı derdinde hala ne makarnası gibi bir tepki verseydiniz samimiyetinize inanırdım...
fakat şu an samimi gelmiyorsunuz...
biliyorum bana samimi gelmemek umrunuzda değil.. zahmete girmeseniz de olur cevap vermek için...
son olarak da
canını 1300 km öteye gecenin bir yarısı görev var diye göndermiş birisi olarak diyorum ki emin olun fazlasıyla canım yanıyor!
aynını düşünüyorum..babamın oğlu olsa tepkimi verirdim..objektif olmak gerek bazen..Millet can derdinde üke ne olacak derdinde burada kimileri de Akpyi savunma aklama derdinde pes gerçekten.
şunu demek istedim bile bile lades..işıd söylentileri aylar öncesinden vardı..bu günlerin geleceyini tepemizdekiler bil,yordu..halk bilmiyordu sadece..Ben siyasi cikardan bahsediyorum olay siyasi ama onu bunu kotuleyerek siyaset yapmayi eleştiriyorum. Afet değil bu olay demissin olay afetin ta kendisi savaş ccikarsa tam bir afet olur...
Aaaa Mune Ablam gelmiş.Hanımlar,
lütfen şu parti mevzularını bırakın, çok kötü bir durumun içindeyiz ve maalesef artık tüm partileri yerden yere de vursak birşey değişmeyecek. Tek bir gerçek var olan halka olacak.
Saldırılar halka oluyor, siyasilere değil. Lütfen ama lütfen en azından şu an birlik olalım, buna herzamankinden çok ihtiyacımız var
ama eleştirmezsek kendimizi devletimizi partiler,nasıl doğruyu bulucaz..bende buradan okuya okuya öğrendim,herşeyi..stratejileri..Hanımlar,
lütfen şu parti mevzularını bırakın, çok kötü bir durumun içindeyiz ve maalesef artık tüm partileri yerden yere de vursak birşey değişmeyecek. Tek bir gerçek var olan halka olacak.
Saldırılar halka oluyor, siyasilere değil. Lütfen ama lütfen en azından şu an birlik olalım, buna herzamankinden çok ihtiyacımız var
Geldim ya, keşke başka koşullarda yazışıp şöyle ağız tadıyla siyaset yapıyor olsaydık, fikir ayrılıklarımız üzerinden tatlı tatlı didişseydik birbirimizle ama kabul edelim çok fena bir haldeyiz.Aaaa Mune Ablam gelmiş.
ama eleştirmezsek kendimizi devletimizi partiler,nasıl doğruyu bulucaz..bende buradan okuya okuya öğrendim,herşeyi..stratejileri..
ama eleştirmezsek kendimizi devletimizi partiler,nasıl doğruyu bulucaz..bende buradan okuya okuya öğrendim,herşeyi..stratejileri..
Didişmek bizi birbirimize düşman etmekten başka hiçbir işe yaramayacak, yaramaz. Ben farrah'a mı saldıracağım o bana mı saldıracak? Onun bebesini anasız mı bırakacağım, birimizin saçının tek bir teline zarar gelse içimiz acımayacak mı? Ben siyasi görüşlerimin hepsini askıya aldım kaç gündür, yalnızca insanlarımızın sağsalim kurtulması, ülkemin iç savaşa girmemesi, iç savaş çıksında bizde ülkeyi bölüşelim diye bekleyen düşmanların amacına ulaşmaması için dua edip duruyorum.
şu söylediğin olabilir bence Mune, yani gerçekten gerçek hayatta olsa birbirine saldıracak üyeler var bence, ben tüm ılımlı pozitif bakışımı kaybettim bugunlerde forumda
siyasi görüşünü bir tarafa bırakıp ortak değerlerimizi düşünen üyelerde oldu farah gibi, çünkü olayların içinde yaşayan bilir, evinde korkuyla oturan bilir
bence de siyasi görüşleri durdurma zamanı "şuan için"
başka yorum yok
Böyle birşeyi aklından geçiren varsa çok üzücü olur, kendim için değil saldırmak isteyenin vicdani duyguları için üzülürüm, insanoğlunun merhamet ve vicdan duyguları olmadan yaşaması ne büyük bir zulm diye üzülürüm.
En azından benden yana müsterih olunsun, elimi bile kaldırmam çünkü Allah'ıma binlerce şükür vicdan ve merhamet lütfetmiş bana, bu duygular için sabah akşam hamd etsem karşılığını ödeyemem.