- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Aralarda okudum biri beni aydınlatabilir mi?
PKKyı ya da IŞİD i masum gösteren kanal ya da gazeteler mi varmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana cok tesekkur edyorm evet fikirlermz farkli hatta didistik te bir ara.fikirler farkli olsa da aci evet ortak olunca erdemli insan oluyorz.su an itibaryle tekrar sokaga cikma yasagi basladi.ölu sehir burasi marketler kapali sokakta insan yok denecek kadar az.korka korka market aramaya ciktm bugun zorla bir market buldum kepengi nerdeyse yere kadardi ve korkuyla aceleyle ihtyaclarimi aldim.sehir harabe copler toplnmiyor her yeri koku ve sinek sarmis.genelde aksam buyuk eylem ve catsma basliyor.dun gece bircok isyeri yakildi yine.helikopterler vizir vizir gergin bir bekleys var yine.daha kotu gunler bekliyor cunku yillar once burda pkk hizbullah savasi vardi ve cok kanli gecmisti.hizbullh yine turedi sanki eylemciler hizbullaha teslim edildi onlar olduryorlar birbirlerini.hudapar dan bir genci kafasini tasla ezerek oldrdu eylemciler.hizbullah yeminli intikam pesinde.karsilikli ölü sayilari artiyor.cok korkunc bir ortam eve hapsolms durmdayz..
Aralarda okudum biri beni aydınlatabilir mi?
İki ucu b*klu değnek just nereye çekersen oraya gidiyor. Demirtaş'ın sokağa çıkın çağrısından sonra Kürt'ler sokağa döküp yakıp yıkınca medyada sanki Pkk vandal İşid davasının derdinde gibi bir algı oluşturuldu. İkisi de terörist bir farkı yok. Ben Pkk'yı sempatik gösteren görmedim ama sırf Kürt düşmanlığı var diye nerdeyse oh olsun İşid cici İşid olacak! Ne Pkk ne de İşid'in eline düşen sağ çıkamayacak oysa!
Çok kafam karıştı
Demirtaş böyle bir şey yapmadık
Sırf batıdan yardım gelmesin diye böyle gösteriliyor demiş
Bu arada şu an radyoda Demirtaş Apo'dan mesaj aldık diyor mesajlaşmışlar. Bu noktada Demirtaş ve Hdp bitiyor benim gözümde. Apo bebek katilidir ve öyle kalacaktır.
demek o sebeple sürekli dilinizde makarnacılar, altın aldılar lafları dolanıp duruyordu.
sizin gözünüzde hükümete yer olmaması çok mantıklı.. gözünüzde başkaları varmış....
neyse ki bitmiş şu noktada ...
Demirtaş ve HDP hep apo ile beraberdi zaten. Ayrıca nasıl mesajlasmislar? Cep telefonunu kim temin etmiş.
Ne yapmamislar ben onu anlamadım. Yine her şeyi mitin üstüne mi atacaklar?
Demirtaş ve Demokratik Terör Partisi her zaman İmralı Yaratığı nın rızasına iş yapan adamlardır Diğerleri farklı mı? Onlarda koltuğun kırmızı plakanın rızasına.Bu arada şu an radyoda Demirtaş Apo'dan mesaj aldık diyor mesajlaşmışlar. Bu noktada Demirtaş ve Hdp bitiyor benim gözümde. Apo bebek katilidir ve öyle kalacaktır.
Demirtaş ve Demokratik Terör Partisi her zaman İmralı Yaratığı nın rızasına iş yapan adamlardır Diğerleri farklı mı? Onlarda koltuğun kırmızı plakanın rızasına.
demek o sebeple sürekli dilinizde makarnacılar, altın aldılar lafları dolanıp duruyordu.
sizin gözünüzde hükümete yer olmaması çok mantıklı.. gözünüzde başkaları varmış....
neyse ki bitmiş şu noktada ...
Kanayan yara varken olayı farklı boyutlara çekmeyelim.
Olay makarna bulgur olayı değil. AKP yi desteklemiyorum ama devlet vermese zaten ben komşuma verecem. Komşusu aç yatan bizden değildir.bence olayı başka yere çekmişler zaten yaptıkları yorumlarla pek çok insan...
hayır ondan bahsetmiyorum ,Mantıklı adım dediğiniz sizin savunduğunuz açılım süreci sanırım sadece , dediğiniz gibi biraz genel kültür biraz siyaset biraz okumakla fikir sahibi olunmuyor bunların yanı sıra sorgulamak gerekiyor , körü körüne okumakla bilgi sahibi olmuş olmuyorsunuz maalesef...
Bilemiyor demedim bilerek baştakiler bunu kontrol ediyorlar zaten,
o harita hep vardı size günaydınlar...
Öyle boş boğaz geveze insanların çıkarları uğruna göz boyuyarak izledikleri politikanın arkasında sizin gibi insanlar durursa anca 5 yaşındaki çocuk bile bilir diyebilmekten ötesine gidemezsiniz...