Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Millet olarak ders hakkettiğmize katılıyorum. Ama kılımızı kıpırdatmamamız gerektiğine katılmıyorum. Türk vatanı ve Türk Milleti bir bütündür bölünemez. Şikayet etmek değil, bir çözüm üretmek çözüm yolu bulmak gerekiyor

Çözüm belli peki olma ihtimali var mı ?

Millet olarak ders hakkettiğmize katılıyorum. Ama kılımızı kıpırdatmamamız gerektiğine katılmıyorum. Türk vatanı ve Türk Milleti bir bütündür bölünemez. Şikayet etmek değil, bir çözüm üretmek çözüm yolu bulmak gerekiyor

Ben öldükten sonra üretilen çözüm bana ne katkı sağlayacak yapmayın lütfen...Savaş kapının eşiğinde.Ara bulmaya çalışsak elimize yüzümüze bulaştıracağız mükemmel dış politikamızla.
Bir şeyleri şimdiye kadar düşünüp önlemimizi almalıydık.Yaptık mı ? Hayır.

Nefretlerinin sebebini bile açıklayamazlar sorsanız bir tane mantıklı cevap alamazsın hep aynı kelimeleri tekerleme gibi sayıklarlar şu cümlerlerden bir tane farklı cevap almadım duymadım daha hiç . İnsanlara rahatça ibadetini yaşayıp rahatça ne düşündüğünü söyleyebilmek batıyor herhalde . O nefret ettikleri Atatürk olmasaydı çok merak ediyorum acaba şuan bir fikre sahip olup da bunu beyan edebileceklermiydi ..

Atatürk'ten nefret etmelerinin nedeni; Kurtuluş Savaşı öncesi İngiliz mandasını kabul etmemesi ve İngiliz mandasını kabul etmeyen Türk Milleti ile İstiklal Savaşı na girmesidir. Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal

Nefretlerinin sebebini bile açıklayamazlar sorsanız bir tane mantıklı cevap alamazsın hep aynı kelimeleri tekerleme gibi sayıklarlar şu cümlerlerden bir tane farklı cevap almadım duymadım daha hiç . İnsanlara rahatça ibadetini yaşayıp rahatça ne düşündüğünü söyleyebilmek batıyor herhalde . O nefret ettikleri Atatürk olmasaydı çok merak ediyorum acaba şuan bir fikre sahip olup da bunu beyan edebileceklermiydi ..

Atatürk'ten nefret etmelerinin nedeni; Kurtuluş Savaşı öncesi İngiliz mandasını kabul etmemesi ve İngiliz mandasını kabul etmeyen Türk Milleti ile İstiklal Savaşı na girmesidir. Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal

insanların aklına girdiler,pkklınında..geri kalan ne yapabilirki?

Ben öldükten sonra üretilen çözüm bana ne katkı sağlayacak yapmayın lütfen...Savaş kapının eşiğinde.Ara bulmaya çalışsak elimize yüzümüze bulaştıracağız mükemmel dış politikamızla.
Bir şeyleri şimdiye kadar düşünüp önlemimizi almalıydık.Yaptık mı ? Hayır.

Çözümsüz kalırsak ölmüş olmuyormuyuz. Parantez içinde belirteyim ben hiç bir siyasi partinin savunucusu değilim. Sadece birliğimizin beraberliğimizin taraftarıyım

Çözümsüz kalırsak ölmüş olmuyormuyuz. Parantez içinde belirteyim ben hiç bir siyasi partinin savunucusu değilim. Sadece birliğimizin beraberliğimizin taraftarıyım

Çözümsüz kalmalılıyız tabi ama nasıl desem hak ettik bunları.Olayların bu kadar büyümesi,başımıza gelmesi aslında bizim suçumuz.
Belki hiç savaş olmaz bile ama biz bu kafayla daha 40-50 yıl bu tip olaylarla uğraşırız.Ne zaman ki kabuğumuza çekilip bilime ve teknolojiye kafa yorarız o zaman aydınlık olur bizim için.
Bilemiyorum olumsuz düşünmek istemiyorum ama yaşadığım şehir Suriye'ye çok yakın,hatta sınırı var.Bir savaş falan olsa can güvenliğimden şüphe ediyorum çoğu zaman.Kimsenin bana bunları yaşatmaya hakkı yok.Yarınımızı ölecek miyiz kalacak mıyız diye düşündürtmeye de hakkı yok.Bunları düşündürtenler için de savaşmam ben.

Çözümsüz kalmalılıyız tabi ama nasıl desem hak ettik bunları.Olayların bu kadar büyümesi,başımıza gelmesi aslında bizim suçumuz.
Belki hiç savaş olmaz bile ama biz bu kafayla daha 40-50 yıl bu tip olaylarla uğraşırız.Ne zaman ki kabuğumuza çekilip bilime ve teknolojiye kafa yorarız o zaman aydınlık olur bizim için.
Bilemiyorum olumsuz düşünmek istemiyorum ama yaşadığım şehir Suriye'ye çok yakın,hatta sınırı var.Bir savaş falan olsa can güvenliğimden şüphe ediyorum çoğu zaman.Kimsenin bana bunları yaşatmaya hakkı yok.Yarınımızı ölecek miyiz kalacak mıyız diye düşündürtmeye de hakkı yok.Bunları düşündürtenler için de savaşmam ben.

Seni bilimle teknolojiyle uğraştırmazlar. Böyle ajan oyunları oynanır. Türkiye'yi karıştırıp sana Kobani yi kurtartmaya çalışıyorlar. Halbuki aptallık yapıyorlar. Türkiye'nin iç güvenliği tehdit altındayken Türk Silahlı Kuvvetleri bir yere gitmez. Bunu hesap edemiyorlar

Neden siyaset konuşma zamanı değil onu anlamıyorum.

Bugün dışarı çıktık kızımla ve bingo! !
Olayların içinde kaldık. Neyse ki arada bazı "insanlar " vardı çocuk var çocuk diyerek bizi olay dışına çıkardılar.

Ben ülkemde yolda emniyet içinde yuruyemiyorsam kimi elestirmeliyim?

Yaşadığımız ne ? Doğal afet mi ? Memleket iç savaşa suruklenirken bunda siyaset yapmayın demek komik. Yanlış politikalar yüzlerce kez uyarıya rağmen devam edince bu son kaçınılmaz oldu.

Bari şimdi elestirin şimdi hesap sorun da memleket daha kötüye gitmesin.

Cemaate güvenme dedik haklı çıktık, çözüm süreci olmaz bolunmeye gider dedik maalesef haklı çıkıyoruz. Bu hukunettekilerin ya kafası çalışmıyor ya da emir demiri kesiyor

Bugün siyaset yapmayın diyenler Soma'da partilerine toz kondurmadılar.
Siyaset konuşmak için sizden izin alacak değiliz.:KK52: (Üslup tanıdık gelmiştir zaten.)
Ben kendi adima konusayim o zamn.cunku ben de siyaset konusmayalm diyenlerdenim.lafini ustune alindim gecen de benim mesajlarmdan sonra da aci sicrayinca birlik msji veriyorlar samimiyetinizi yesinler dedin.hatrlatmk istyorm soma olaynda akp li olmama ragmen ciddi anlamda erdogani ve hukumeti elestrmistim ve aciya karsi birlik olalim demistm.hatta sen cok iyi hatrliyorm sen kardes lutfen sen hep yaz demistin.hatrladin umarim.samimiyetsz degilm o zamn aci bana sicramamisti simdi atesin ortasndayim fikrim de msjimim da degsmedi...zor gunlerde aci gunlerde siyasetle birbirmzi yemek yerine birlkten yanayim..

Son düzenleme:
Ben kendi adima konusayim o zamn.cunku ben de siyaset konusmayalm diyenlerdenim.lafini ustune alindim gecen msjinda da aci sicrayinca birlik msji veriyorlar samimiyetinizi yesinler dedin.hatrlatmk istyorm soma olaynda akp li olmama ragmen ciddi anlamda erdogani ve hukumeti elestrmistim ve aciya karsi birlik olalim demistm.hatta sen cok iyi hatrliyorm sen kardes lutfen sen hep yaz demistin.hatrladin umarim.samimiyetsz degilm o zamn aci bana sicramamisti simdi atesin ortasndayim fikrim de msjimim da degsmedi...zor gunlerde aci gunlerde siyasetle birbirmzi yemek yerine birlkten yanayim..

Evet acıyı beraber paylaşmak güzel ama Yusuf Yerkel e tekmelenmek kötü.
Senin evinde yaşadığın acı da bizim acımız. Fikrimiz farklı olsa da senin acın benim acım. İstiyorsan hemem geleyim Son durum hakkında bilgi verirmisin?

Evet acıyı beraber paylaşmak güzel ama Yusuf Yerkel e tekmelenmek kötü.
Senin evinde yaşadığın acı da bizim acımız. Fikrimiz farklı olsa da senin acın benim acım. İstiyorsan hemem geleyim Son durum hakkında bilgi verirmisin?
Sana cok tesekkur edyorm evet fikirlermz farkli hatta didistik te bir ara.fikirler farkli olsa da aci evet ortak olunca erdemli insan oluyorz.su an itibaryle tekrar sokaga cikma yasagi basladi.ölu sehir burasi marketler kapali sokakta insan yok denecek kadar az.korka korka market aramaya ciktm bugun zorla bir market buldum kepengi nerdeyse yere kadardi ve korkuyla aceleyle ihtyaclarimi aldim.sehir harabe copler toplnmiyor her yeri koku ve sinek sarmis.genelde aksam buyuk eylem ve catsma basliyor.dun gece bircok isyeri yakildi yine.helikopterler vizir vizir gergin bir bekleys var yine.daha kotu gunler bekliyor cunku yillar once burda pkk hizbullah savasi vardi ve cok kanli gecmisti.hizbullh yine turedi sanki eylemciler hizbullaha teslim edildi onlar olduryorlar birbirlerini.hudapar dan bir genci kafasini tasla ezerek oldrdu eylemciler.hizbullah yeminli intikam pesinde.karsilikli ölü sayilari artiyor.cok korkunc bir ortam eve hapsolms durmdayz..

X