Candan bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.Yıllardır hep kürtler ezildi söylemlerinin devamı bu olanlar.Belkide olması gerekenden fazlasını istiyorlardır, hiç böyle düşündün mü?
Yıllardır çavremizdeki ülkeler kan ağlıyor, Işid Suriye ve Irak I'n heryerinde bebekleri öldürüyor.Sadece Kobani ye girmeleri mi bizi ilgilendiren bir durum?Sadece Kobanide mi insanların akrabaları var da TSK nın Kobaniyi kurtarması bekleniyor?
Türkmenleri geçtim, Irak'ta 100.000 üzerinde T.C vatandaşı var.Bu 100.000 insanın akrabaları, anaları, babaları sokağa çıkıp ortalığı mı yıktılar?Benim canım, birtanem , kardeşimde geçen aya kadar Irak'ta idi. Ne günler geçti bize, ne geceler. Ama hiç aklıma gelmedi Mehmetçik gidipte Irak'tan Işid i temizlesin demek. Sokaklara çıkıp ateş açmadım.Çok şükür sağ salim kardeşimi buraya getirttik. Ama o iki ay yaşadıklarımı gel sen bana sor.
Neden Kürt halkı( bana göre sokaktakiler PKK yanlısı ama sen onlardan halk diye bahsettiğin için öyle diyorum yanlış anlaşılmasın) sadece kendini ayrıcalıklı görüyor bu ülkede?