Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Candan bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.Yıllardır hep kürtler ezildi söylemlerinin devamı bu olanlar.Belkide olması gerekenden fazlasını istiyorlardır, hiç böyle düşündün mü?
Yıllardır çavremizdeki ülkeler kan ağlıyor, Işid Suriye ve Irak I'n heryerinde bebekleri öldürüyor.Sadece Kobani ye girmeleri mi bizi ilgilendiren bir durum?Sadece Kobanide mi insanların akrabaları var da TSK nın Kobaniyi kurtarması bekleniyor?
Türkmenleri geçtim, Irak'ta 100.000 üzerinde T.C vatandaşı var.Bu 100.000 insanın akrabaları, anaları, babaları sokağa çıkıp ortalığı mı yıktılar?Benim canım, birtanem , kardeşimde geçen aya kadar Irak'ta idi. Ne günler geçti bize, ne geceler. Ama hiç aklıma gelmedi Mehmetçik gidipte Irak'tan Işid i temizlesin demek. Sokaklara çıkıp ateş açmadım.Çok şükür sağ salim kardeşimi buraya getirttik. Ama o iki ay yaşadıklarımı gel sen bana sor.
Neden Kürt halkı( bana göre sokaktakiler PKK yanlısı ama sen onlardan halk diye bahsettiğin için öyle diyorum yanlış anlaşılmasın) sadece kendini ayrıcalıklı görüyor bu ülkede?

Ne kanlı bir yer bu Ortadoğu ya...
Her gün ayrı bir vahşet.Biz de bundan nasibimizi alacağız anlaşılan kaçarı yok artık.Zaten bizden başka herkes karar veriyor bizim hakkımızda biz de alıştık zaten okeylemeye sorun yok yani.Yarın bir gün ölenler hep boş amaçlar için ölmüş olacaklar.Sırf birileri koltuklarında rahat etsinler diye.

Demek hükümet silah istedikleri için, kalkıp o silahla bizi vuracaklar diye yardım etmiyor?!!!????!!!?

Vayyyy anasını sayın seyirciler!!!

PKKlı terörsitlerin ayağına gidilen mahkemelerle yurda getirilmesi, teröristin alenen şımartılması, açılım adı altında İmralı görüşmeleri RTE değil Polyanna'nın, AKP zamanında değil, Walt Disney zamanında mı oldu?
Ben mi gönderdim IŞİD denen rezil örgüte silahları yoksa siz mi gönderdiniz?

Ciddi soruyorum size!
Olayları böyle görüp içinizi rahat ettirmek için hangi vitamini alıyorsanız lütfen adını verin de biz de alalım.

aynen öyle olacak arkadaşım. ölen öldükten sonra kalanlar belki hala kavgaya devam edecek yamuk beyinleriyle. insanın kafası nasıl çalışıyor anlamadım gitti.

Tüm ülkeler petrole gözünü dikmiş durumda , neden esaddan ses seda çıkmıyor sanıyorsunuz, erdoğanın esada kinliği yok ortada büyük bir anlaşma var , esad pyd yi istemiyor topraklarında ve göz yumuyor,destek veriyor, savaşmıyor. Türkiye üzerinden silahlar gönderiliyor ışide sırf petrol için , ve yine türkiye limanları üzerinden ucuz petrol satışı yapılıyor.
Erdoğan abd nin bir kuklası , pkk ve ışidde erdoğanın ve tüm diğer ülkelerin kuklaları. Şunu unutmayın ki dünya masonlar tarafından yönetiliyor ve onlar ne derse o oluyor, ortadoğu projesini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar, tüm müslüman ülkelerini ortadan kaldırmak istiyorlar. Suriye de alevi sünni iç karışıklığı ile başladı burda da yem attılar bize, türk kürt çatışması diyip 4bir yanımızdan saldırıp parçalayacaklar.
Ah güzel ülkemm yobazların eline kaldıysa yandıkk... Peşkeş çektiler , görmezden geldiler...
Atatürk e baş kaldıran yobazlar varmış, Atatürk Kuran'ın üstünden geçin yoksa vururum sizi demiş , 10kişiden 9u kuranın üstünden geçmiş birisi ben çiğnemem demiş, Atatürk şu 9u nu vurun aralarında 1tane müslüman var demiş...

Her cümlenin altını en kalın çizgilerle çiziyorum Munecim.
Bence de İNSAN ve DOĞA dışında hiçbir şeyin önemi yok.
İnsanı ötekileştiren tüm sınırlardan nefret ediyorum.

gezideki olaylara oh olsun diyenler bizi kendileriyle karıştırmasın..rte nin suriye ve açılım politikası yanlıştı..vallahi bu gün okula taş atan yarın silahda doğrultur..ha taş ha silah..

ben olayların ortasındayım , yanımızda konuşuluyor her şey bütün olaylar siz gazetelerden duyduklarınızla konuşun lütfen beni bağlamıyor , vitamin almanıza gerek yok bence bu zihniyetle devam edin siz ..

ışıde destek veren türkiye değil , o silahlardan türkiyeden gelmiyor zaten yardım edenler belli
türkiye neden yardım etsin ? kendi silahı ile kendini mi vuracak

Erdoğan ışidi yarattı , dış güçlerle birlik yaparak. Tam bir maşa kendisi , Türkiye den tırlar dolusu silah gönderildi askerin denetlemesi bile yasaktı bu tırları. İsrailde diğer yandan silahlandırma yaptı kendinden büyük bir devlet oluşumu istemiyordu yanında, ve Türkiye de onların gözlerine batıyor. Tüm ülkelerin çoğu nedeni petrol ...
Işid yaralıları türkiye de tedavi edildiğini birçok aile söylüyor... Erdoğan türkiye savunucusu, kürt savunucu asla olmadı adeta müslüman düşmanının ta kendisidir

dış güçlerle birlikte hem de hemi
dış güçlerin gözü türkiye de bunu beş yaşında ki çocuk bile bilirken koca koca adamlar mı bilemiyor ?
neden ingilizler tam bu olayların ortasında bir harita yayınladı ? maşa olmadık taM TERSİ farkında olmasanız da bilmeseniz de anlyamasanız da mantıklı adımlar attık bu konuda ama farkına varmak ve düşünmek lazım , en önemlisi bazı şeyleri bilmeniz lazım , bilseydiniz biraz genel kültür biraz siyaset blginiz olsaydı düşünürdünüz bunu diye tahmin ediyorum
ben sizi masallarınızla başbaşa bırakıp müsade istiyorum

Evet çok konuştuk o haritayı.
Birtek Türkiye kaldı haritanın şekillwndirilemediği.Dün hem Reuters haber ajansı, hemde CNN international çıkartmış tekrar haritayı.
Bugün bu durumlara düşürülmemizde hem iktidar, hem muhalefettekiler suçlu, ama bizler sakin olursak kimse amacına ulaşamaz.
Şunu da belirtmeden geçemiycem.Bahçelinin asla iyi bir lider olduğunu veya iyi bir muhalefet olduğunu düşünmüyorum ama şu kaos ortamında ilk defa " neyseki Bahçeli var MHP nin başında " dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…