- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
ahhh sevda bu 2 ay öncede konuşuluyorduBabamın arkadaşının kızı Mardin Mazıdağı'nda...Köylüler tırlarla silah veriliyor IŞİD'e diyormuş.Bu da bir başka boyut.Yani IŞİD'e Türkiye destek veriyor diyorlar.
pkk için destekleniyor söylentileri vardıışıde destek veren türkiye değil , o silahlardan türkiyeden gelmiyor zaten yardım edenler belli
türkiye neden yardım etsin ? kendi silahı ile kendini mi vuracak
ışıde destek veren türkiye değil , o silahlardan türkiyeden gelmiyor zaten yardım edenler belli
bizden silah istiyorlar , silah alıp ışıdi engellemek çatışmak için , haliyle hükümette yardım etmiyor
çünkü o silahlarla kalkıp bizi vuracaklar belki de ?
çünkü kobani de kürt vatandaşlar var sebep ve bahane bu yani kısaca
Ne kanlı bir yer bu Ortadoğu ya...
Her gün ayrı bir vahşet.Biz de bundan nasibimizi alacağız anlaşılan kaçarı yok artık.Zaten bizden başka herkes karar veriyor bizim hakkımızda biz de alıştık zaten okeylemeye sorun yok yani.Yarın bir gün ölenler hep boş amaçlar için ölmüş olacaklar.Sırf birileri koltuklarında rahat etsinler diye.
Her cümlenin altını en kalın çizgilerle çiziyorum Munecim.Birşey daha eklemek istiyorum zamanında particilikle bile suçlandım, suçlandık, tek bir partiye sempatim olmadı, umrumda da değiller.
Gezi'de ölenlere üzülürken ana olduğum, bu vatanın bir insanı olduğum için üzüldüm, gözyaşı döktüm, birçoğumuzda bu sebeplerle üzüldük ağlaştık.
İnsanı insan olduğu için sevmek gerek, ne partisi ne düşüncesinin gözümde zerre önemi yok.
Bugün'de doğu için üzülüyorum, evlerinde korku içinde bekleyen, bebesi siren seslerinden ürken analar için.
Askerde bizim poliste, onlar içinde gözyaşı döküyorum, artık bırakalım sizi bizi, partileri, bugün gerçekten herşeye sünger çekip yeniden birbirimize destek olma zamanı, bu sefer başka, hakikaten başka ve bu alev büyürse hepimizi yakacak
gezideki olaylara oh olsun diyenler bizi kendileriyle karıştırmasın..rte nin suriye ve açılım politikası yanlıştı..vallahi bu gün okula taş atan yarın silahda doğrultur..ha taş ha silah..Demek hükümet silah istedikleri için, kalkıp o silahla bizi vuracaklar diye yardım etmiyor?!!!????!!!?
Vayyyy anasını sayın seyirciler!!!
PKKlı terörsitlerin ayağına gidilen mahkemelerle yurda getirilmesi, teröristin alenen şımartılması, açılım adı altında İmralı görüşmeleri RTE değil Polyanna'nın, AKP zamanında değil, Walt Disney zamanında mı oldu?
Ben mi gönderdim IŞİD denen rezil örgüte silahları yoksa siz mi gönderdiniz?
Ciddi soruyorum size!
Olayları böyle görüp içinizi rahat ettirmek için hangi vitamini alıyorsanız lütfen adını verin de biz de alalım.
ben olayların ortasındayım , yanımızda konuşuluyor her şey bütün olaylar siz gazetelerden duyduklarınızla konuşun lütfen beni bağlamıyor , vitamin almanıza gerek yok bence bu zihniyetle devam edin siz ..Demek hükümet silah istedikleri için, kalkıp o silahla bizi vuracaklar diye yardım etmiyor?!!!????!!!?
Vayyyy anasını sayın seyirciler!!!
PKKlı terörsitlerin ayağına gidilen mahkemelerle yurda getirilmesi, teröristin alenen şımartılması, açılım adı altında İmralı görüşmeleri RTE değil Polyanna'nın, AKP zamanında değil, Walt Disney zamanında mı oldu?
Ben mi gönderdim IŞİD denen rezil örgüte silahları yoksa siz mi gönderdiniz?
Ciddi soruyorum size!
Olayları böyle görüp içinizi rahat ettirmek için hangi vitamini alıyorsanız lütfen adını verin de biz de alalım.
Amiin!Bu ışid pisliği yüzünden 3. dünya savaşı çıkacağı kesin. Gerçekten çok çok üzülüyorum ülkemiz, insanlar ne hallere düşecek?Neler olacak düşünmek bile istemiyorum.Allah hepimize yardım etsin.
ışıde destek veren türkiye değil , o silahlardan türkiyeden gelmiyor zaten yardım edenler belli
dış güçlerle birlikte hem de hemiErdoğan ışidi yarattı , dış güçlerle birlik yaparak. Tam bir maşa kendisi , Türkiye den tırlar dolusu silah gönderildi askerin denetlemesi bile yasaktı bu tırları. İsrailde diğer yandan silahlandırma yaptı kendinden büyük bir devlet oluşumu istemiyordu yanında, ve Türkiye de onların gözlerine batıyor. Tüm ülkelerin çoğu nedeni petrol ...
Işid yaralıları türkiye de tedavi edildiğini birçok aile söylüyor... Erdoğan türkiye savunucusu, kürt savunucu asla olmadı adeta müslüman düşmanının ta kendisidir
Öyle tabi Kullita. Her doğruyu her yerde söyleyemiyoruz işte.Amiin!
ışid sadece bir sonuç Belissa.
Bildiğimiz bilmediğimiz tüm nedenlerin sonucu.
Evet çok konuştuk o haritayı.Şu yıllardır varolan, hatta yurtdışında komutanlarımızın bile toplantı terk edip tepki gösterdiği sözde harita için tüm bu yaşananlar.
Hatırlar mısın bilmem o haritadan bahsettiğimiz zamanlar Allah göstermesin bölünürsek ikiye üçe değil çoklu bölüneceğiz demiştim, şimdi onu yapmaya çalışıyorlar işte, hepimiz bu ülkenin vatandaşı olsakta hassas olduğumuz noktalar farklı, o hassas noktalara baskı uygulanıyor.
Küçük lokmaları yutmak daha kolaydır, biz birlik olursak bütün bir ekmek gibi oluruz, boğazlarında kalırız, heh işte şimdi ekmek olma zamanı. Kendi oyunlarında boğma zamanı.
Allah hiçbirine fırsat vermesin inşaallah.