Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Hepimiz birbirimizi öldürelim madem, istenen tamda bu, fırlayalım sokağa, kadın, bebe, yaşlı demeden vur vurabildiğine.
Etnik kökeni bizden olmayan gelinlerimizi, damatlarımızı, eşlerimizi, arkadaşlarımızı hepsini dışlayalım, kökenler, inançlar, particilik her biri bir yana savrulsun, lokmalara ayrılınca bizi yemesi daha kolay olacak, ellerini ovuşturanlara verelim bu fırsatı.

Ateşin o evi bu evi yok, ülke ateş içinde.

Hepimiz birbirimizi öldürelim madem, istenen tamda bu, fırlayalım sokağa, kadın, bebe, yaşlı demeden vur vurabildiğine.
Etnik kökeni bizden olmayan gelinlerimizi, damatlarımızı, eşlerimizi, arkadaşlarımızı hepsini dışlayalım, kökenler, inançlar, particilik her biri bir yana savrulsun, lokmalara ayrılınca bizi yemesi daha kolay olacak, ellerini ovuşturanlara verelim bu fırsatı.

Ateşin o evi bu evi yok, ülke ateş içinde.

Bu ülkenin her yerinde ateş 2 yıl önce de yandı abla.
Dışlanan da oldu,kadın,genç,çocuk demeden vurulan da...
Ve şimdi yardım,birlik diyenlerin büyük çoğunluğu olanlara oh çekti,el ovuşturdu.
Çocuklar ve bebekler dışında kimse masum değil.
Ne şimdi ne geçmişte.

Bu ülkenin her yerinde ateş 2 yıl önce de yandı abla.
Dışlanan da oldu,kadın,genç,çocuk demeden vurulan da...
Ve şimdi yardım,birlik diyenlerin büyük çoğunluğu olanlara oh çekti,el ovuşturdu.
Çocuklar ve bebekler dışında kimse masum değil.
Ne şimdi ne geçmişte.

Ablacım, Gezi'de yaşananlara oh çekildi diye bugün aynısı yapılmamalı, Gezi'yle bu olayları karşılaştıranlarda varmış, ki hatadır bu lakin o gün ölenlerin arasında da doğulusu da vardı batılısı da.
O günlerde Diyarbakır'da Berkin için gözyaşı dökülmedi mi? Veya diğerleri için. Pkk yandaşlığı başka Kürt olduğu için dışlanmak başka.
Evet, maalesef çocuklar dışında hepimiz masumiyetimizi çoktan yitirdik fakat bize yakışır mı masum değiller deyip bebeler anasız babasız kalırsa oh çekmek.

evet evet bunu yapsınlar.:mad:
oğlum askere gidecek yakında,savaş olur da oğlumu göndermeye kalkarlarsa kampanya başlatacağım,önde cumhurbaşkanı,bakan ve milletvekillerinin oğullarının olması gerekliliği konusunda.yani beni tvlerde görebilirsiniz:KK53:
Her Mehmetçik Türkiye'nin evladı, onların saçının teline zarar gelmesi hepimizin yüreğini dağlıyor.
Ama ama maalesef ki ateş düştüğü yeri yakıyor.
Keşke, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakan ve milletvekillerinin oğullarının savaşlarda en önde saf tutacakları
yasalarla belirlense.
Allah oğlunun da, tüm askerlerimizin de görevlerini sağ salim tamamlayıp sevdiklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ülkemiz en kısa zamanda huzura kavuşur İnşallah.

Birşey daha eklemek istiyorum zamanında particilikle bile suçlandım, suçlandık, tek bir partiye sempatim olmadı, umrumda da değiller.
Gezi'de ölenlere üzülürken ana olduğum, bu vatanın bir insanı olduğum için üzüldüm, gözyaşı döktüm, birçoğumuzda bu sebeplerle üzüldük ağlaştık.
İnsanı insan olduğu için sevmek gerek, ne partisi ne düşüncesinin gözümde zerre önemi yok.
Bugün'de doğu için üzülüyorum, evlerinde korku içinde bekleyen, bebesi siren seslerinden ürken analar için.
Askerde bizim poliste, onlar içinde gözyaşı döküyorum, artık bırakalım sizi bizi, partileri, bugün gerçekten herşeye sünger çekip yeniden birbirimize destek olma zamanı, bu sefer başka, hakikaten başka ve bu alev büyürse hepimizi yakacak:KK43:

Bu ışid pisliği yüzünden 3. dünya savaşı çıkacağı kesin. Gerçekten çok çok üzülüyorum ülkemiz, insanlar ne hallere düşecek?Neler olacak düşünmek bile istemiyorum.Allah hepimize yardım etsin.

Birşey daha eklemek istiyorum zamanında particilikle bile suçlandım, suçlandık, tek bir partiye sempatim olmadı, umrumda da değiller.
Gezi'de ölenlere üzülürken ana olduğum, bu vatanın bir insanı olduğum için üzüldüm, gözyaşı döktüm, birçoğumuzda bu sebeplerle üzüldük ağlaştık.
İnsanı insan olduğu için sevmek gerek, ne partisi ne düşüncesinin gözümde zerre önemi yok.
Bugün'de doğu için üzülüyorum, evlerinde korku içinde bekleyen, bebesi siren seslerinden ürken analar için.
Askerde bizim poliste, onlar içinde gözyaşı döküyorum, artık bırakalım sizi bizi, partileri, bugün gerçekten herşeye sünger çekip yeniden birbirimize destek olma zamanı, bu sefer başka, hakikaten başka ve bu alev büyürse hepimizi yakacak:KK43:
Evet abla, felaket dört bir tarafımızda.
İçsavaş çıkartamadıkları şimdilik tek ülke Türkiye.
Sağduyulu olmak, oyuna gelmemek lazım.
Işid Kobaniden çekilmeye başlayalı saatler oldu ama Diyarbakır da PKK yine sokaktaymış.
Hani sizin derdiniz Kobaniydi?
Amaç Türkiye yide karıştırmak, bu o kadar belli ki.
Ki şuan basit bir karışıklık bile çok büyük olaylara dönüşebilir Türkiyede.Artık sağcıya solcuya gaz vermeye gerek yok. PKK yanlıları, Işid yanlıları, Hizbullahçılar, birde üstüne 1 milyonun üzerindeki Suriyelileri galeyana getirdilermi yeter de artar bile iç savaş için.
Allah korusun, Rabbim o günleri göstermesin fırsatçılara.

Ya hanımlar belliki daha bilgilisiniz ben anlamam bu politikadan da.....
Bunları yapan kimler yorumları okudum belliki siz biliyorsunuz biri bana enine boyuna olmasada anahtar sözcüklerlede olsa neler olduğunu anlatabilir mi lütfen?

Mantığım almadı benim Işidi protesto edenler Suriyede öldürdüğü insanlar için ise
bu protestocular neden bankalara oralara buralara saldırıp yangın çıkarıp zarar veriyorlar..
Bu işin mantığı nerde yoksa benim mi kafam basmıyor?!!
Hayır yani Suriyedeki yiten canlar için ise protesto, protesto edenler Türkiyedeki canlara niye kast ediyor....
bizden silah istiyorlar , silah alıp ışıdi engellemek çatışmak için , haliyle hükümette yardım etmiyor
çünkü o silahlarla kalkıp bizi vuracaklar belki de ?
çünkü kobani de kürt vatandaşlar var sebep ve bahane bu yani kısaca

farah diba arkadaş,
akp partisini desteklediğini bazılarımız biliyordur..suriye politikasıyla ilgili düşüncelerin neler?
ben parti sempatizyanligi yapmanin yeri olmadgi dusunuyorm.bu durumdan pay cikarip sirf hukumeti karalamk icin bu kaos ortamina nerdeyse oh olsun diye el ovusturanlari da anlamiyorm.gercek su ki hicbir insan hayati siyaset kadar degersz degildr.dun gece 10 kisi öldü burda.belki iclernde masumlarda gitti bilemiyrz.her yer yikik durumda.bu durum uzernden siyaset yapmanin sirasi degil..

bence herkes üzüntüsünden böyle öfkeyle konuşuyor. bugün biri m.feyzioğlu'nun bebeklere süt için yaptığı yardım çağrısına, yardım etmem büyüyünce gelip benim çocuğumu öldürsün diye mi yardım etcem gibi bir şey demiş.
o bebeği kapısında bulsa yardım etmeyi bıraktım pamuklara sarar ama çoğu insan yıllardır televizyonlarda işlenen görüntülerden aklını kurtaramıyor.
tarihe baktığımızda ise hemen hemen bütün savaşlar bazı devletlerin çıkarına ve o devletlere yön veren silah tüccarlarına yaramış.
üzücü. gerçekten çok üzücü.

ben parti sempatizyanligi yapmanin yeri olmadgi dusunuyorm.bu durumdan pay cikarip sirf hukumeti karalamk icin bu kaos ortamina nerdeyse oh olsun diye el ovusturanlari da anlamiyorm.gercek su ki hicbir insan hayati siyaset kadar degersz degildr.dun gece 10 kisi öldü burda.belki iclernde masumlarda gitti bilemiyrz.her yer yikik durumda.bu durum uzernden siyaset yapmanin sirasi degil..
gezi protestolarında ölen çocukları burada kıyasıya savunduk bir kaç arkadaşla..onlar çocuktu dedik..reel bakıyorum sadece..

Evet abla, felaket dört bir tarafımızda.
İçsavaş çıkartamadıkları şimdilik tek ülke Türkiye.
Sağduyulu olmak, oyuna gelmemek lazım.
Işid Kobaniden çekilmeye başlayalı saatler oldu ama Diyarbakır da PKK yine sokaktaymış.
Hani sizin derdiniz Kobaniydi?
Amaç Türkiye yide karıştırmak, bu o kadar belli ki.
Ki şuan basit bir karışıklık bile çok büyük olaylara dönüşebilir Türkiyede.Artık sağcıya solcuya gaz vermeye gerek yok. PKK yanlıları, Işid yanlıları, Hizbullahçılar, birde üstüne 1 milyonun üzerindeki Suriyelileri galeyana getirdilermi yeter de artar bile iç savaş için.
Allah korusun, Rabbim o günleri göstermesin fırsatçılara.

Şu yıllardır varolan, hatta yurtdışında komutanlarımızın bile toplantı terk edip tepki gösterdiği sözde harita için tüm bu yaşananlar.

Hatırlar mısın bilmem o haritadan bahsettiğimiz zamanlar Allah göstermesin bölünürsek ikiye üçe değil çoklu bölüneceğiz demiştim, şimdi onu yapmaya çalışıyorlar işte, hepimiz bu ülkenin vatandaşı olsakta hassas olduğumuz noktalar farklı, o hassas noktalara baskı uygulanıyor.
Küçük lokmaları yutmak daha kolaydır, biz birlik olursak bütün bir ekmek gibi oluruz, boğazlarında kalırız, heh işte şimdi ekmek olma zamanı. Kendi oyunlarında boğma zamanı.

Allah hiçbirine fırsat vermesin inşaallah.

bence herkes üzüntüsünden böyle öfkeyle konuşuyor. bugün biri m.feyzioğlu'nun bebeklere süt için yaptığı yardım çağrısına, yardım etmem büyüyünce gelip benim çocuğumu öldürsün diye mi yardım etcem gibi bir şey demiş.
o bebeği kapısında bulsa yardım etmeyi bıraktım pamuklara sarar ama çoğu insan yıllardır televizyonlarda işlenen görüntülerden aklını kurtaramıyor.
tarihe baktığımızda ise hemen hemen bütün savaşlar bazı devletlerin çıkarına ve o devletlere yön veren silah tüccarlarına yaramış.
üzücü. gerçekten çok üzücü.
istanbuldada okulları taşlamışlar..

okulları taşlamakla kalmadılar bir çok okul yaktılar
bence de siyseti tartışmayı bırakmak lazım , diyarbakırda batmanda şırnakta kısacası olayların en şiddetli yaşandığı yerlerde zaten insanların canı tehlikede bir de kalkıp hükümetin politikası hakkında ne düşünüyorsun , şimdi seviniyor musun demek anlamsız herkes can derdine düşmüş sorulacak soru mu bunlar ?

bizden silah istiyorlar , silah alıp ışıdi engellemek çatışmak için , haliyle hükümette yardım etmiyor
çünkü o silahlarla kalkıp bizi vuracaklar belki de ?
çünkü kobani de kürt vatandaşlar var sebep ve bahane bu yani kısaca
hayır silah verilemez..abd verilmesini istiyor diye vermeyecekler sanırım..

Babamın arkadaşının kızı Mardin Mazıdağı'nda...Köylüler tırlarla silah veriliyor IŞİD'e diyormuş.Bu da bir başka boyut.Yani IŞİD'e Türkiye destek veriyor diyorlar.

X