- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi frozen12345
küçük canım ya büyük 7 yaşında onun pek sıkıntoso olmuyo kendi halinde okula gidiyo dersleriyle ilgileniyo ama küçük varya o küçük 2 yaşında tek başına evi ters çeviriyo resmen :)Aaa sizin çocuk varsa zor.Benim yok. Çocuktan fırsat bulamazsınız öyle olursa.Evde de olsanız sürekli sizden ilgi beklerler.Küçük mü çocuklar?Kaç tane?
Ne mezunusunuz ? Atanmak artık kolay değil. Iyi puan aliyosn kadro açılmıyor bence bolumunuzun durumu ne arastrn atanmasi kolay bi bölümse isten cikip hazrlanin yoksa hem is hem kpss birden götürün maasiniz gayet iyi riske atmayin bnce
küçük canım ya büyük 7 yaşında onun pek sıkıntoso olmuyo kendi halinde okula gidiyo dersleriyle ilgileniyo ama küçük varya o küçük 2 yaşında tek başına evi ters çeviriyo resmen :)
bilgisayar proğramlama ön lisans mezunuyum canım bu bölümden atamalar oluyo aslında ama ne bileyim işte işe girmek çok zor.
haklısın arkadaşım iş hazırlanıp sınava girmekle bitmiyorBen de çalışırken hazırlandım 2010 kpss ye sorular çalındı bir sürü şey oldu derken 2012 haziranda atandım. Sınava girmekle bitmiyor ekonominiz senin atanmanı bekleyecek durumdaysa çık yok değilse işinden olma bence.
ya canım işte dışı sizi içi beni yakar çaycı olarak girmedim ama ancak bukadar oluyo özel şirkette.6 yılda yukselmis halinizle mi 1700 lira alıyorsunuz :/ girişi cayciliktan mi yaptınız bu nasil kurumsal şirket. Çıkmayın ama aksamlari çalışın bence. Hem ne ara cikacaksiniz bu seneki kpssye 1 ay kaldı. Seneye de alımlar azalcak yine bu seneki gibi az olcak. Doğru zaman degil.
Başlığı görünce üye olmak istedim, ilk mesajım.
Bende bilgisayar programlama mezunuyum, senelerdir başörtüsü problemi nedeniyle çalışmadım, son 2014 kpss'ye hazırlandım, o zamanlar kızım 2 yaşındaydı, çok zorlu bir süreç oldu tabi kızımla, kitabı kalemi elimden çeker, bende ders çalışıcam der, kucağımda matematik soruları çözdüğüm günler oldu, ağlayacak duruma geldiğim zamanlar oldu. Ama 90 puan aldım (avantajım matematiğimin çok iyi olması oldu, genelde ful çıkaran ben 25 net yapabildim sınavda), dersaneye gitmedim, evde tarih, coğrafya, Türkçe ve vatandaşlığa çalıştım. Kasım atamasında benden düşük alanlar atandılar, ben kızım daha küçük diye haziran atamasını bekliyorum, branşta türkiye 30. oldum, umarım güzel kadro verilirde bulunduğum ile atanırım.
Matematik sorununuz yoksa dersaneye gitmeyin, vakit kaybı oluyor, hazırlan, git, gel, ev işleri derken, bu zamanı soru çözerek halledebilirsiniz, internette online dersanelerden birinden ders satın alın, evin rahatlığında hazırlanırsınız.
İŞ konusunda da ben olsam çıkardım, çünkü yapamazsınız, bekar olsaydınız belki ama ev sorumluluğu iş, bir yandanda sınav zorlanırsınız gibime geliyor, ciddi emek gerektiren zaman gerektiren bir süreç,2-3 saatlik uyku ile günlerimi geçirdiğimi biliyorum, işte çalışıyor olsaydım, yapamazdım gibime geliyor, birde gittikçe sınavları zorlaştırıyorlar bilginiz olsun 2012'de matematiği fullemiştim, 2014'te zorlandım diyebilirim, çok vakit alan sorular soruldu.
küçük canım ya büyük 7 yaşında onun pek sıkıntoso olmuyo kendi halinde okula gidiyo dersleriyle ilgileniyo ama küçük varya o küçük 2 yaşında tek başına evi ters çeviriyo resmen :)