işi bırakıp devlet memurluğuna hazırlanmak doğrumu

Ücretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.

Ücretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.
yok canım malesef olsa ne iyi olurdu kpss olmazsa tekrar dönerdim ama yok

ya canım işte dışı sizi içi beni yakar çaycı olarak girmedim ama ancak bukadar oluyo özel şirkette.

Eminim çok daha fazlasini hak ediyorsundur. Belli ki caliskan da birisin. Isi birakmadan aksamlari ufaktan ders çalışmaya başla. Pisman olacagin bir durum olmaz en azından. Digeri de garanti degil çünkü. Ben senelerdir alandan 90 üstü aliyorum ama mulakatlarda eliyorlar. Torpil şart şans da lazım. Isinden cok sikayetci degilsen cikma bence.

ben olsam işi bırakmazdım benimde bir arkadaşım var iki senede bir çalıştığı yerden çıkıp kpss kurslarına gitti ama olmadı beş yıl oldu
yani her girdiği iş yerinde sıfırdan başlamak zorunda kaldı
yani kesinlikle pirince giderken evdeki bulgurdan olma durumu

hem çalışıp hem hazırlanmak çok zor ama dediğiniz gibi işi riske atmakta doğru değil hakkımızda hayırlısı

ben de çalışırken hazırlandım ve kazandım. hatta kazandığım yere gideceğim son gün bile işe gitmiştim

Iş ev çocuklar ile çalışmak zor

Ili bırakına işte geçen tüm zamanı kpss ye ayıramnazsın ama

Çocuğa kim bakıyor bilmiyorum ama madem evdesin sen bak denir dershane olmayan gün çalışayım evde desen bile olmaz

Ben geçen sene 2 ay hafta içleri günde 5-6 saat çalıştım

Lisans 80 aldım çevredeki bir kısım kişiler mucize yaratmıştım gibi baktı ama o puan ile atanamam ki

Eşim beni 2016 da kursa yazdıracakmış

Bu arada kendi işim var eşimle birlikte gündüz ders çalışıp gece iş yaptım 1 lere kadar

Sizin yerinizde olsam bırakamazdım işi galiba çünkü sonra iş bulmak daha zor bulsanız da 950 verecekler

ne güzel ya nasıl başardın nasıl yaptın
sabah 8 akşam 7 işteydim, akşam 7-10 arası kpss kursu, gece 11 de ders başına oturuyordum 1 e kadar ders çalışıyordum. 1 yıl boyunca böyle devam ettim. Merak edenler içinde söyleyeyim hafta tatilim sadece pazardı. Sadece azim arkadaşlar başka bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…