- 12 Aralık 2012
- 447
- 580
- Konu Sahibi frozen12345
Ücretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım malesef olsa ne iyi olurdu kpss olmazsa tekrar dönerdim ama yokÜcretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.
ya canım işte dışı sizi içi beni yakar çaycı olarak girmedim ama ancak bukadar oluyo özel şirkette.
ne güzel ya nasıl başardın nasıl yaptınben de çalışırken hazırlandım ve kazandım. hatta kazandığım yere gideceğim son gün bile işe gitmiştim
sabah 8 akşam 7 işteydim, akşam 7-10 arası kpss kursu, gece 11 de ders başına oturuyordum 1 e kadar ders çalışıyordum. 1 yıl boyunca böyle devam ettim. Merak edenler içinde söyleyeyim hafta tatilim sadece pazardı. Sadece azim arkadaşlar başka bir şey değilne güzel ya nasıl başardın nasıl yaptın