arkadaşlar benim 8 aylık bir kızım var emziriyorum ve ek gıda veriyorum.
son bir aydır emzik almıyor, biberonla birşey yemiyor ve babasının kucağında bile olsa beni göremeyince ağlıyor. inanın tuvalete bile gidemiyorum.
korkum şu, bir ay sonra iznim bitiyor,büyük ihtimalle babannesi bakacak, işe başladığımda nasıl susturacaklar, yokluğuma nasıl alışacak. lütfen tecrübelerinizi paylaşın...
Biz de aynı evreleri geçirdik.Sizin giydiğiniz bir kıyafetinizi yanına koyarak uyumasına (Biz başörtüsü koyuyorduk) yardımcı oluyorlardı. Belki birkaç gün zor gelebilir ama sonra her ikinizde alışacaksınız
bence bu 1 ayı ii değerlendirin.
kısa provalar yapın mesala eşinize annnize kayınvalidenize b ırakıp kısa zamanlarda markete komşuya kuaför gidin.
ona sizsizliye alışma saqnsını sağlayın. gittiğinizde geleceğinizi bilsin.
siz yokken onu rahatlatacak oyuncaklar müzikler yanı kısacası ilgisini dağıtacak altantifler sağlayın.
emzik almıyorsa, emziğinizi değiştirin belki hoşlanmamıştır.
biberon konusunda bende sorun yaşıyorum. ancak yarı uykulu iken alıyar benim oğlum. sizde öyle deneyin uykusunda verin.
çalışan anne olmak çok zor.
bebeginize telkinde bulunun giderken ben gidiyorum ama gelicem işe fln gibi anlatın hepsini emin ol anlıyolar bi ksç kere öle babasına bırakın evden cıkın ve gelin alışıo ben 4aylık bıraktım kuala yavrusu gibi hep kucagımdaydı şimdi sölüyorum hiç arkadam aglamıyo uyurken yanına kıyafet koymak baya işe yarıyo
Bir de, sizi giderken görmezse (uyurken, ya da bebiş başka odadayken) aramayabilir fazla. Biz hep öyle yaptık, nadiren uyanıkken evden çıkmamız gerektiğinde feryat, figan evden ayrılıyorduk. Benim oğlum anneannesine de, babaannesine de çok alışıktı (dönüşümlü bakıyorlardı), ona rağmen, daha büyüyüp telefonla konuşmaya başladığı dönemlerde, eve telefon etmeye bile cesaret edemiyordum.