13 ay bakıcı için küçük değil aslında zaten 3-4 yaşında olsa bakıcılık durumu kalmaz. Ben kızımı 9 aylıkken bakıcıya biraktim. Bir sıkıntı da yaşamadım. Kredi olan işyerleri genellikle kurumsal şirketler oluyor
Çalışan annelere devlet desteği vardı yanılmıyorsam.
Kreslere ödemeyi siz değil devlet yapıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz.
Çalışan annelerin kreş giderini devlet karşılıyor. ,
o destek durumu bir proje ama şuan için kapalı diye biliyorum. bence annenize yakın bir yere taşının eski yeni demeyin...
Bizim işyerinde de kreş var, özel bir bankanın genel müdürlüğündeyim.
Genel olarak bu civardaki plazaların hemen hepsinin kreşi var zaten (ümraniye)
700 veriyordum. evet İstanbul'da yasiyorum. Ama şuan 900-1000 arasında vardır. Bölgeden bölgeye de değişir tabi.Bakıciniza ne kadar ücret öduyordunuz? Istanbul da mi yaşıyorsunuz?
O destek olayı bir proje . Kimse kimsenin kreş giderini karşılamıyor . 3-4 ilde 300 kişi gibi bir rakam . Belediyenin kreşleri var 400 tl ama onlarda 13 aylık almaz . 9-5 çalışır .Bu saatlerde çalışan kadına uymaz..Çalışan annelerin kreş giderini devlet karşılıyor. ,
O destek olayı bir proje . Kimse kimsenin kreş giderini karşılamıyor . 3-4 ilde 300 kişi gibi bir rakam . Belediyenin kreşleri var 400 tl ama onlarda 13 aylık almaz . 9-5 çalışır .Bu saatlerde çalışan kadına uymaz..
1800 TL aylık ödeme ile aldım oğlumu okuldan . Kreş giderini ödemesini geçtim teşvik bile çıkmadı . Kafamı duvarlara vurmalıyım ..Ben nerede oturuyor bilmiyorum ama ,ben İSTANBUL 'yım çalışanımın kreş parasını devlet karşılıyor.
Bir kaç evrak tamamlayıp teslim etti ve destek alıyor.
Miktarını bilmem ama kreş gideri kadar olduğunu sanıyorum.
Ve bebeği 1.5 yaşını geçkin olmalı.Yaş sınırını bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?