Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel ,zevkli döşemişsin cnm, allah sağlık ve huzur içinde oturmanızı nasip etsin, sölemeden geçemiciim, duvarlardaki çizimlere bayıldımkaydirigubbakcemile5
evini çok beğendim her köşesinden gençlik fışkırıyor tam benim tarzım bir dekorasyon yapmışsın gözüme tek uyumsuz takılan salondaki çiçek oldu onun dışında herşey çok güzel. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin yeni evliymişsin tebrik ederim bu arada
Evin çok hoş olmuş... Özellikle salonuna bayıldım. Sade ve bir o kadar da şık olmuş. Sticker lar ise mükemmel :)) Yalnız orta sehpadaki kırmızı çiçek konsepte pek uymamış. ıyi günlerde mutlulukla otur inşallah canım.
isauracım evine bayıldım çok cici olmuş ve benim evim gibi cıvıl cıvıl nerdeyse çoğu zevklerimiz aynı girişteki boy aynası, oturma odası perdelerin kırmızı renk seçimin duvardaki kedili stickerın salondaki konsol aynaları yatak örtün mutfak halın ve fıstık yeşili seçimin tam benlik olmuş güle güle ağız tadıyla oturun inş.