İsaura'nın taze gelin evi...

Gerçekten hayran kalınmayacak gibi değil.. Herşey birbiriyle ne kadar da uyumlu.
Allah ağzınızın tadını bozmasın..

o kadar çok saklama kabını ne yapacağını düşünüyordun alırken
raflarına çok da yakışmış
renkli kişiliğini evine çok güzel yansıtmışsın çok beğendim
sadece hani salonun mor tonlarında olacaktı? kandırdın bizi:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ama koridorun mor böyle kurtarmışsın hadikaydirigubbakcemile3
salonun çok güzel olmuş
ayrıca ne kadar geniş öyle.. çok güzel
koltuklar inanılmaz rahat görünüyor
ayna detayları çok yerinde
kırmızı oturma odan çok güzel, stickerlar tam yerinde olmuş
yatak odan da güzel..
mutfağının rengarenk olmasına ayrıca bittim haberin olsuna.s

mutlu huzurlu yaşayın yuvanızda çifte kumrular gibia.s.

Son düzenleme:
cherryycim valla düşünüyodum kara kara nereye koycam napcam diye şimdi de az geliyolar.. herşeyi kavonozlarda saklamak istiyorum..siyah beyaz mobilya alsaydım kesinlikle mor olcaktı fakat eşimle ortak karar bunları seçtik.. ben de hayallerimi mutfağımda ve koridorumda uygulamaya çalıştım :)) koltuklar cidden çok rahat hatta benimki şikayetçi bi oturunca kalkmıyorum bi daha :)))

Balkonun görüntüsü harika.Bol ye$illikli bir yerde oturuyorsun geliba.
Huzurla oturun insallah.

dekorlar
renklerin uyumu filan hepsi cok hos bence
mobilyalarinda cok güzel
güle güle kullan hepsini canim
evinizden huzur eksik olmasin

girip bişeyler yazmışsınız ama stickerları hangi pazardan aldıınızı hala söylememişsiniz:KK43:((

kızlar çok pardon öncekiş girişimde uzun uzun yazamadım.. stickerları bakırköy cumartesi pazarından aldım.

güle güle otur canım.. çok hoş.. a.s.

güle güle ağız tadıyla oturun herşey çok güzel :hooray:ayrıca bir sticer hayranı olduğunuz anlaşılıyor bende çok severim kedili sticer dan bende almışdım ankaradaki sosyeteden yeni evime yapıştıracağım onun için aldım ölece duruyo ben tanesini 2 tl ye aldım sen 3.nü 5 e almışın pahalımı almışım ben yaamafoldumben

pırıl pırıl çok iç açıcı bir evin var güle güle ağız tadı ile oturun inşallah

güle güle ağız tadıyla oturun herşey çok güzel :hooray:ayrıca bir sticer hayranı olduğunuz anlaşılıyor bende çok severim kedili sticer dan bende almışdım ankaradaki sosyeteden yeni evime yapıştıracağım onun için aldım ölece duruyo ben tanesini 2 tl ye aldım sen 3.nü 5 e almışın pahalımı almışım ben yaamafoldumben

asicim ankara da perşembe günleri yenişehirde kurulan pazardan mı aldın canım? bende evim için bakmak istiyorumyerimseniben

evet canım perşembeleri kurulan sosyeteden aldım bugüm vardı ama gitmedim :1no2:

isauracım özellikle kırmızı odanı ve banyondaki uyumu çok beğengim huzurla otur canım :nazar:

ayy cnm süper evın var masallah cok zevklısn
hep mutlu olursun ınş
mobılyalarında cok güzel
hele kırmızı odan :asigim:

X