İsaura'nın taze gelin evi...

çeyiz topiğine öncü olmuştun şimdi evini görüyor olmak ne güzel..
hep mutlu huzurlu ol inşAllah..

evin çok hoş gülegüle otur bişey soracam bu duvar kağıtlarını nerden aldın canımopuyorumnanaktan

canım evin çok güzel güle güle otur duvar sticker larını çok beğendim neren aldın diye sorucaktımopuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar.. pazardan aldım stickerları.. 3 tanesi 5 liraydı :))

çeyiz topiğine öncü olmuştun şimdi evini görüyor olmak ne güzel..
hep mutlu huzurlu ol inşAllah..

sen de evlenmişsin mutlu olalım inş. sonsuza kadar :)) senin de çeyizlerinin yerleşmiş halini görmek isterim..

ayrıca yorum yazan herkese çoookk teşekkür ediyorum daha güzelleri sizlerin olsun inş.turkbayragi

sağlıkla huzurla oturun inşallah
çok güzel bir evin var
özellikle kırmızılı odan harika olmuşş :)

güle güle oturun eviniz çok hoş...
bir ömür boyu mutluluklara.s.

herşey çok güzel görünüyor..Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin..

ısauracım mobilyaların daha önceden görüp çok beğendiğimi söylemiştim tekrar yineliyorum.
Gözüme batan tek şey salon sehbandaki çiçeğin oldu.:KK43: Onu kaldırıp ,alçak ve salonun conceptine uygun olan dore,krem,kahve renkli bir dekorasyon objesi alman nacizane önerim olacak tatlım.Geniş bir kase,mum.....vs gibi

En bayıldıklarım da koridora ve mutfağa hakim olan lila-pembe renler vedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu kadar ucuza kesinkle ve kesinlikle bulamadığım kıskançlıktan beni çatlatmak üzere olan şu stickarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .Bendeeeeeeeeeeee istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnn tekrar bulursan banyondaki kelebekliden,yatak odandaki kırmızı çiçeklerden,ve buzdolabında veya koridordaki dallı çiçekli böcüklü olanlardan banada al hemencik parasını göndereyim.

Mutluluğunuzdaim olsun cnm.

Evin çok güzel olmuş herşey birbiriyle çok uyumlu Yatak örtünü çok beğendim ama tüllünle çok bütünleşmiş keşke farklı renk olsaydı daha göz alıcı olabilirdi

canım benim çok cici çok güzel evin Allah huzurla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan:nazar:

X