İsaura'nın taze gelin evi...

herşey şahane.mobilyalarını çok beğendim.pozitif elektriği olan sıcak bir ev.

allah mesut etsin canım evin çok güzel bir ömür boyu mutluluklar...
stickerleri izmirde nasıl buluruzki ben koçtaşta ve ikeada gördüm fiyatlarıda malum istanbulamı gelsek ki :)) :))

ne güzel olmuş evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
wallstickerar çok güzel bir hava vermiş evine kedicikler hele süper:)
kırmızı odana bayıldım kırmızıyı severim çünlü:)
mutfağında sanki kır evinin bir parçası gibi bana değişik bir havası var gibi geldi.
Güle güle eskit eşyalarını emi:)

allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah... dilerim çok güzel yaşayın, çok mutlu olun evinizde...

amin hepimiz evlendik çok mutlu olalım inş.. bi arkadaşın da dediği gibi önemsiz ayrıntılar şeyler daim olan mutluluk demişler... stickerları pazara uğrarsam ve o amca gene varsa alırım cnm ne demek..

Ayyy bayıldım yaaa, mutfağındaki raflara, kırmızı odandaki stickerın şekerliğine bittim Çok keyifli bir efin var, cıvıl cıvıl...Salondaki koltuklarda çok rahat ve şık, güle güle oturun huzurunuz, sağlığınız sevginiz bol olsun inşallah opuyorumnanaktan

Yüce Allah agiz tadinizi mutlulugunuzu hic bozmasin
hep mutlulukla yasayin bu evde insallah

evin çok güzelmiş ,kırmızı odan daha bi şeker cıvıl cıvıl.

evinde kocanla huzurlu bi hayat sürersin inş.

öncelikle evin çok güzel ve mutluluklar diliyorum Allah ağız tadıyla olturmanızı nasip etsin ya arkadaşında demesi gibi nerden buluyosunuz o stickarları hadi ist yaşasam diyecem yerini söyle gidip alayım ama bursadayım bursalı arkadaşlar varsa nereden bulabileceyimi söyleyebilirlermi:sinifsinif:bide çok uygun fiyatlar int baktım baya uçuk fiyatlar ama siyah çiçekli dalllı falan modeller evin çok güzel kırmızılı olan odanda çok hoş benimde kırmızı bi odam var o odada duvardada vardı çeşitli objeler onlardamı stickar

canım yaaa ,salonun bence temiz temiz misafire kalsın ,şimdi yeni heves oturuyorsun belkide oturma odan da çok müsait ,bence orda oturun derim .koltukların açık renk çünkü kirlenmesin ..
herşey çok güzel ,allah ağız tadı versin.mutluluklar..

çok güzel yaaa bayıldım evinizin şirinliğine
Rabbim ağız tadıyla huzurla beraber yaşlanmanızı nasip etsişn inşallah

evin çok hoş güle güle oturun işallah mutluluğunuz daim olsun..

çok güzelmiş evin.. sticklar ve mutfaktaki rafların özeelikle çok şık olmuş.. güle güle otur

Canım evin çok güzel...Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

evin çok güzel olmuş canım salonun sade ve şık döşenmiş. eşyalar göz yormuyor karmaşadan uzak olmuş brawo diyorum.ben ençok banyo paspaslarını beğendim. nereden aldığını yazarsan sevinirim. ağız tadıyla güle güle oturmanı dilerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…