- 20 Aralık 2013
- 2.131
- 130
gibi gibi gibiiiii
:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gibi gibi gibiiiii
öyle deme kızz kafa dengi olanlar iyi oluyo valla
çok dertlisin galiba :)valla ben pek rastladım 4 senedir çalışıyorum ne kadar kafa dengıde olsa bır yerden sonra o katakulliye dönüşüyor
çok dertlisin galiba :)
kııızzzz darısı başımamı desem neee imrendim vallasorma canım sorma son 6 aydır ınan çok rahatım nenden çünkü bulunduğum birimde kadın yok daha önce ben boşa çalışmışım
iş yerindeki gıcık kızlarda dert değilmi kuzumgeyik sohbeti bölümüne açılsa daha iyi olurdu sanki burası uygun bölüm değil
kııızzzz darısı başımamı desem neee imrendim valla
ayy maşallah şekerimmşuanki işyerimden memnunum bütün kızlar çok iyi birbirinin arkasından kuyusunu kazan yok saolsunlar
çok iş değiştiren bi insandım önceden.. çalışma arkadaşlarım kızlara acaip sinir olurdum sanki maaşı onlar veriyormuş gibi bi hawalar bi edalar ayy nefret eder hemen çıkardım...
heleki geçen sene bi çalıştığım yer vardıkiii orda erkek çalışma arkadaşımda Allahım ne çok kavga ederdik kedi köpek gibiydik resmen kaç kere bırakıp gidiyordum ofisten hep döndürüyordu beniii sonra yine kawga ederdik en sonunda bastım gitim tek başına kalmıştı duydumkii benden sonra o da çekip gitmiş hahahhah
iş yerindeki gıcık kızlarda dert değilmi kuzum
komikmişşş :)) o farından banada alsanaEski iş yerimde benden kat ve kat büyük bi kadın la aynı departmandaydım... Allahım nerden başlasam bilemiyorum ben bakımlı olmayı ve makyaj yapmayı çok seviyorum bigün birşey sürüp giderdim bana makyaj yapma gerek yok bnce derdi ertesi gün o farındna banada alsana deyip para verirdi.
Etek giydiğim zaman senin ayakların üşümüyomu derdi ertesi gün kendisi minicik etek giyip gelirdi. bigün ramazan ayındayız minicik etek giyip gelmiş ve bana acaba erkeklerin orucunu bozarmıyım dedi.Hatta bigün bana lafı ben senin yerinde olsam güzeliğimi kulanırdım dedi Ve bana bunu diyen 2 kız çocugu annesi. O laftan sonra en kısa sürede kurtuldum ordan
benim katta çaycı ablamız birde ben varım :) o yüzden sıkıntı yok ama diğer katlar için yorum yapamam
Valla neredeyse şirketin tüm bayanları benim katımda Allahım nasıl bir işkencedir bu 2 dk oturmuyorlar popolarının üstüne. Bulunduğum konum itibariylede her geçişlerinde görmek zorunda kalıyorum .. Suratsızını mı ararsın sevimsizini mi her cinsi mevcut
hahahahh şekerim koptum yaaaa aynı dert bendede var evde kalmışı aşk acısı çekip atarlanan kendini bi halt sanıp burnunu kaf dağına dikenn düğün stresine giren ama komikler yaaa :))Valla neredeyse şirketin tüm bayanları benim katımda Allahım nasıl bir işkencedir bu 2 dk oturmuyorlar popolarının üstüne. Bulunduğum konum itibariylede her geçişlerinde görmek zorunda kalıyorum .. Suratsızını mı ararsın sevimsizini mi her cinsi mevcut