Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim