- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.860
- Konu Sahibi Strangerthings0
burası özel sektör yavrum babanın çiftliği değil deseydinVar kullandı bir gün gene kullanmak istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası özel sektör yavrum babanın çiftliği değil deseydinVar kullandı bir gün gene kullanmak istedi
Ben bu konudan yıllar önce muzdarip oldugumdan kimseye karismiyordum yakin arkadaşım oğlu için rica etti bende kiramadim şirketime söyledim ama özellikle belirttim iyi insanlardır ama calismasina kefil değilim bilmiyorum dedim sonra size karşı mahcubiyet yaşamak istemem diye belirttim sonrasında. Çocuk çalışmak istemedi çıktı ama ben önceden belirttiğim için içim rahattı sizde bu yolu her zaman deneyin başınız ağrımaz ya hiç karışmayın yada baştan söyleyinSevgilim değil ama konuştuğum samimi olduğum çocuk var aynı işte çalışıyorduk ben çıktım daha rahat iş buldum sadece vardiyalarımız farklıydı işyerinde müdürüme güven verdim alın dedim beni kırmadı aldı ama o ilk gün hastayım dedi gelmedi şimdide izini yok diye artık gelmicem dedi.kendimi çok mahçup rezil hissediyorum ne yapmalıyım? Konuşmayı kesmeli miyim?
Takipten çıktıö uğraşamamYahu adam seni mahcup etme pahasina da olsa isten kaytarmis gelmemis
Sen hala konusmaya devam etmeli miyim ozluyorum vs diyorsun?
Cocuk normal degil ama kusura bakma sende normal dusunemiyorsun
Mantikli dusunen bi insan "ya sana kefil oldum ise aldirdim beni rezil ettin bi daha arama sorma" der
Hayal kırıklığı yaşadımBen bu konudan yıllar önce muzdarip oldugumdan kimseye karismiyordum yakin arkadaşım oğlu için rica etti bende kiramadim şirketime söyledim ama özellikle belirttim iyi insanlardır ama calismasina kefil değilim bilmiyorum dedim sonra size karşı mahcubiyet yaşamak istemem diye belirttim sonrasında. Çocuk çalışmak istemedi çıktı ama ben önceden belirttiğim için içim rahattı sizde bu yolu her zaman deneyin başınız ağrımaz ya hiç karışmayın yada baştan söyleyin
Sizi çok mahcup edecek bir davranış bu. Adam daha para kazanacağı bir çıkarı olacağı şey için verdiği sözü tutmuyor. Görüşmeyi kesmek az olur tekmeyi basın ne kadar ayıp yaptığı ben bile sinir oldumSevgilim değil ama konuştuğum samimi olduğum çocuk var aynı işte çalışıyorduk ben çıktım daha rahat iş buldum sadece vardiyalarımız farklıydı işyerinde müdürüme güven verdim alın dedim beni kırmadı aldı ama o ilk gün hastayım dedi gelmedi şimdide izini yok diye artık gelmicem dedi.kendimi çok mahçup rezil hissediyorum ne yapmalıyım? Konuşmayı kesmeli miyim?
Haklisin ama bilemedim belki işi sevemedi ve açıkça söyleyemedi.Sevgilim değil ama konuştuğum samimi olduğum çocuk var aynı işte çalışıyorduk ben çıktım daha rahat iş buldum sadece vardiyalarımız farklıydı işyerinde müdürüme güven verdim alın dedim beni kırmadı aldı ama o ilk gün hastayım dedi gelmedi şimdide izini yok diye artık gelmicem dedi.kendimi çok mahçup rezil hissediyorum ne yapmalıyım? Konuşmayı kesmeli miyim?
İş eahattıHaklisin ama bilemedim belki işi sevemedi ve açıkça söyleyemedi.
Vicdan azabı çekesim geliyor ama iş yerinde dalga konusu oldumSizi çok mahcup edecek bir davranış bu. Adam daha para kazanacağı bir çıkarı olacağı şey için verdiği sözü tutmuyor. Görüşmeyi kesmek az olur tekmeyi basın ne kadar ayıp yaptığı ben bile sinir oldum