iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

siz istersiniz de ben bakmazmıyım :) ama soylıyım oyle unideyken alemıne bakardık arkadaslarla hanı tutmazsa ben karısmam :)

geldimmmmmm yettimmm anaaammm
anaammm benimm bebekimmm hastamı oldun sen tubimm geçmiş olsun
gripmi oldun sende :26:
çağlikoooooo napıonnn bacııııııı ?

beybimotomm gelmişşşşş...napim bacım hapsuu bacım falıma bakcek kahve yaptım iççem...sen naptın nasılsın...dün siboşşş siboss diye bagırmaktan bogasım agrıdı ama nerdesin sen bakim hıııı????

seninnnn boğazınıııııııııııı

baksın bakalımm ne çıkcak
iyiyim ben süperimmmm şimdi benimki gelio iş yerine çıkcam netten o gidince girerimm yine

mrb arkadaşlar nörüyonuz bnde sıkıldım nette sörfteyim

merhaba hosgeldin....nörelim valla bizde aynısını yapıyoruz...iş yoksa sıkılıyosan yada cok calısmaktan sıkıldıysan dogru yerdesin....hehe...ne tanıtım oldu ama benimkide

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasılsınız iyisinizdir inşallahh

Bana sorarsanız iyi sayılırım canım çok sıkılıyooo oturmaktan sıkıldımm uff:44:

kızlar bir selam vereyim dedim bende sıkılanlardanım 2013 gelincikleri hep bu topike yazıyorlar öpüyorum hepinizi

'sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz .' diyenlerden nefret ediyorum,yıllar geçse bile nefret edeceğm

ay canım nankör biri var hayatında bu kişi senin sayende yükselişte ama sanada kötülük yapmak için fırsat koluyor. gitmek istediğin bırsuru yer var gıbı ama engellerın var bır kacına gıdebıleceksın sadece. bır karar almak ıstıyosun ama onunde ıkı secenek var o nedenle ikilem yasıyosun. hayatında yenı guzel bır olusum var sonu sana guzellıkler getırıcek. ayy dedıkodu goruyorum senın hakkında dikkatli ol.

kaynanamdır o dedikodumu yapannnnn çekiştiriyodur beni ogluna

kızlar faldamı eklediniz sohbete valla harikasınız çokda yaratıcı öpüldünüz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…