iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Günaydın kızlar ..dilayda ile meral ne kaynatıyonuz özelden özelden.

gü nayy dınnn cnm benim bişey yok ya bi soru sordu sadece sen napıyon bakalım bu sabah
keyfin nasıl

İiyiyim canım çok şükür .Bu aralar kafam rahat benm kızlara 2 haftalığına anneanne bakıyoroohhhhhh Annne gibisi yok.işte de kafam rahat sadece boşuz işte internetten takip edebileceğimiz online bir kurs filan bulsam aslında.azcık kültürüm artardı

günaydın kızlar işyerindeyim faranjitim tavan yapmış iş yok şu an yan odamdaki bayan arkadaşta sabah gelmemiş odamdaki iş arkadaşlarımda erkek...Patladım mmm sıkıntıdan yahu......

yaaa hiç sorma benimde annem bakıyor sırf bu sebebten şehir değiştirdim ben

yaaa hiç sorma benimde annem bakıyor sırf bu sebebten şehir değiştirdim ben

Ben şehir değiştirmeye çok uğraştım ama gidemedim annemide getiremedim ama sağolsun genede denize düşüen yılana sarılır deyippppppppppppp kayınvalideciiimi getircem.özellikle şu bebelere tecavüz olayı filan beni donduruyor.Artık eşimle boşanırmıyız,anasına mı gönderririm bilemiyorum< çocuklar için katlencezzzzzzzz

ay aman allah korusun öyle cnm çocuk olayı zor en iyisimi ya anneanne
yada babaanne:18::18: ne yapalım başka çare yokk

Ayrı ev dayayıp döşeyecemmm kayınvalidemle pedere.ilk çocuğumda Aynı evde 6 aya yakın kaldık ayda bir gittiler filan ama çok zor ev içinde ev.Ayrı ev olursa gelirim demişti bizde tutcaz bayram ertesi.Şu an çok iyi şeyler düşünüyorum kendisi hakkında gelince tepmez umarım..Allahım sabır versin ikimizede ,birbirimize katlanma gücü versin .güleryüzümüz eksik olmasın..Aslında benim dedikodumu yapmadığı sürece vede ben üzerine düşmediğim sürece seviyorum şahsıııı

mutlakaki doğru söylüyorsun şu arkadan konuşmaları duyunca insan uyuz oluyor inş arkadaşım
umarım iyi olur ıııyyyy benim eski kayınvalidem aman allahım aklıma geldi bak sabah sabah
ne sinirim bozuldubi kız varmış alamamış sonra geldi bin zorlukla bani aldı aman allahım
her gün ama hergün ah hayiceyi alamadımda alamadım gıcık keşke alsaymış

Bismillah dedikten sonra günaydını yapıştırayım kızlar. eeeee anlatın bakalım.ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…