iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

selam herkese.iyi çalışmalar :) bende patlıyorum bi an evvel eve gitmek ve yatagıma serilmek istiyorum.dün iş çıkışı arkadaşlara gittik eşimle.çokta geç geldik ölcem sanki uykusuzluktan canım çekiliyor

merhabalar

aynen benimde göz kapaklarım düşüyor dün gece 2 de yattım
eve gidip duş alıp yatmak istiyorum....

merhabalar

aynen benimde göz kapaklarım düşüyor dün gece 2 de yattım
eve gidip duş alıp yatmak istiyorum....

aynen cnm bende o civarlarda yattım teyzem geldi e kaldıda
bırakıp yatmakta olmuyor yani senin anlayacağın aynı durumdayız

En tatlı uykusuzluk bu dediğin..Sana moral vereyim gece huysuz olan ve ağlayan bebekler çok zeki olurmuş..

en tatlı yorgunluk gerçekten,çok özlüyorum onu gün içinde yavrum benim..Hımm ama benim bebeğim öyle çok ağlamaz ki ve çok da huysuz değil sadece meme için kalkıyor uyandığında bile öle zırıl zırıl ağlamıyor kaldı ki bende fırsat vermiyorum ağlamasına..Ama yine de çok akıllı ve zeki. nazar değmesinnn

Neyse sağlık olsun.(topic iş yerinde sıkılanlar )Kız zaten sıkıntıdan takılıyordu iyice sıkıldı sanırım.

Belki de işi vardır,iş yerinde sıkılanlar grubu ya hani..İşi olduğu için sıkılmaya vakti kalmıyordur..Olabilir..

Belki de işi vardır,iş yerinde sıkılanlar grubu ya hani..İşi olduğu için sıkılmaya vakti kalmıyordur..Olabilir..

şşu işler ne garip geldimi arka arkaya nefes aldırmaz gelmedimi de böyleeeeeeeeee

şşu işler ne garip geldimi arka arkaya nefes aldırmaz gelmedimi de böyleeeeeeeeee

Valla öyle benim işler bi gelince hep ard arda sonra bi bakıyorum o yoğunluktan eser yok sinek avlıyor moduna geçiyorum bazen,bazen de başımı kaşımaya vaktim olmuyor

bende iş yerinde diğer memurların laf çarpmasından sıkıldım.ınsanlar hamıle kalmadan kendılerıne danısmamızı beklıyor sanırım pesuphanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…