iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

evet kalite bakımdan iyi ama dilekçe takip icralar beynim şişiyor
ne yapalım her işin bir zorluğu var işte.

Tabi muhakkak yoruluyorsun ama çok şükür elin ekmek tutuyor..Hemde çok faydalı bilgiler edinmiştirsin..Kendini çok güzel bir şekilde geliştirebilirsin..

abeta ne işle meşgülsün kamuda?Benim eşim radyoloji tek. gayet rahatlardı şimdi askerde..Kamudakiler özeldekilere göre rahatlar hep..

ben satın alma sorumlusuyum...bazen yogun oluyor tabi...firmalar falan geliyor...şimdi bekliyorum birini gelir birazdan

Kızlar yaşama döndüm.Artık korkar oldum odama kim gelse niye geldi acaba niyeti ne ki diye düşünür oldum.Pskopata bağladılar beni kaç saat oldu yahu

Ay kız sen bana alındın mı çok kötüsün. Sözüm meclisten dışarı tabiki herkes öyle değildir. zaten orda da yazdım eşini kastettmiyorum diye .herkes sevdiğini kıskanır dimi ama.ben aşırısından bahsettim sana .perde açtırmayanlar var yaaa

İş görüşmelerine geliyorlar sürekli iki dakika rahat verseler yazıcam bir de şu telefon sussa bir de cuma olsa

Ben de katılmak istiyorum aranıza... Sabahtan beri can sıkıntısına, iş yokluğuna kk daki bana gerekli gereksiz konuları okuyup duruyorum... Şirkette de kimse yok benden başka, iki laf edecek insan arıyorum yahu

e ozaman süper keyiflimi bari..

ay bazen evet , bazen hayır :)

ya bazen keyfım yerınde olmuyor canım sıkkın oluyor ama gene ii görünmek o işi yapmak zorundasın .. keyıflı oldugum anlarda ıse gercekten cok gusel gecıyor... bişiler anlatmak / öğretmek birilerinin senı dınlemesı soru sorması vs. güsel :)

çağrı görüşmelerini de dinliyorum o kısmı çok sıkıcı ama

İş yerlerinde artık yanlış anlaşılıyor ...ya da ben korkar oldum adamların odama gelip gitmelerinden hani bir olay oldu arkadaşımla demiştim ya canım

evet cnm anlıyorum ama senin elinden hiç bişey gelmez boşver ya ne düşünürlerse
düşünsünler umursama ve modunu düşürme:) salla gitsin anlayacağın

Ben de katılmak istiyorum aranıza... Sabahtan beri can sıkıntısına, iş yokluğuna kk daki bana gerekli gereksiz konuları okuyup duruyorum... Şirkette de kimse yok benden başka, iki laf edecek insan arıyorum yahu

Hoşgeldin canım..

Kızlar ben eve geçiyorum .Malum bebek bekler öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…