evet kalite bakımdan iyi ama dilekçe takip icralar beynim şişiyor
ne yapalım her işin bir zorluğu var işte.
Tabi muhakkak yoruluyorsun ama çok şükür elin ekmek tutuyor..Hemde çok faydalı bilgiler edinmiştirsin..Kendini çok güzel bir şekilde geliştirebilirsin..
abeta ne işle meşgülsün kamuda?Benim eşim radyoloji tek. gayet rahatlardı şimdi askerde..Kamudakiler özeldekilere göre rahatlar hep..
inş cnm umarım öyle olur sen ne iş yapıyosun.....
tabiki hoşgeldin:)
teşşekür edeerim canımmm
bende çağrı merkezinde çalışıyorum :)
biraz ön muhasebe,biraz sekreterlik biraz ofis elemanlığı biraz kısacası amelelik yapıyorum..
iymiş ay ama şimdi zır zır tlf susmuyordur
yok ben o evreleri geçirdim canım :)
şimdi yöneticilik yapıorum çağrı karşılayanlara destek olup eğitim vs. düzenliyorum..
aynen canım bencede bazan bunaltsada oda olamsa problem var demektir...
ayrıcada çok kırıldım ilkazra nın yorumuna ve verdiği örnekteki adama... neymiş kişi neyse öylke görürmüş herkesi... benim eşim asla asla öyle değildir.. herkeste aynı değildir... benim abimler bana hiç karışmadılar ama eşlerini deli gibi sakınırlar kıskanırlar bu aşktan gelen bir duygudur bence gayet normal.. ne yani benim abimlerde mi öyle ahlaksızlar şimdiiii.... ASLAAA ........!!!!! ÇOK SAÇMA....
Kızlar yaşama döndüm.Artık korkar oldum odama kim gelse niye geldi acaba niyeti ne ki diye düşünür oldum.Pskopata bağladılar benikaç saat oldu yahu
ne olduki arkadaşım
İş görüşmelerine geliyorlar sürekli iki dakika rahat verseler yazıcam bir de şu telefon sussa bir de cuma olsa
e ozaman süper keyiflimi bari..
İş yerlerinde artık yanlış anlaşılıyor ...ya da ben korkar oldum adamların odama gelip gitmelerinden hani bir olay oldu arkadaşımla demiştim ya canım
Ben de katılmak istiyorum aranıza... Sabahtan beri can sıkıntısına, iş yokluğuna kk daki bana gerekli gereksiz konuları okuyup duruyorum... Şirkette de kimse yok benden başka, iki laf edecek insan arıyorum yahu