• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde insanlar :(

O lafı cok ıgrenc..Boşandık dıye her sinirlendıgımızde bosuna bosanmadı gıbı laflar etme hakkı nerden buluyor kı bu ınsanlar..Eger iş dısında da görustugun bırıyse yavasca ıletısımı kes ya da söyle acık acık hakkımda bu tarz konustugunu duydum benımle gun ıcınde konusmanı ıstemıyorum ben boyle konusan ınsanlarla muhatap olamam ısıme bakarım de gıtsın..Bu nedır ya!!!
Ayrıca ben de boşanma dönemımde veya öncekı sancılı dönemde benle ılgılenmeyen tum ınsanlarla bagımı koparttım.Kımsenın derdını cekmyıorum su anda banane ...İyi gun dostunun kotu guunde neden yanında olacaksın kı en guzelını yapıyorsun bosver.

Münasebetini sadece iş hakkında ve profesyonelce tut. Zırvalamalarına kulak asma ve hadsiz sorularına da üstü kapalı, kısa ve konuşmayı bitiren cevaplar ver. Yaptığı terbiyesizlik ve dedikodularına cevap vermek zorunda değilsin. Ayrıca dedikodularıyla başka insanlar tarafından sorunlu görüneceğini veya diğerleriyle ilişkilerinin bozulacağını düşünme. İnsanlar kimin ne olduğunu bilip görüyordur. Kimse salak değildir orada. Hakkında atıp tutmalarıyla kendini düşürüyor sadece.

Back