- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ben de dedim ama arkadaşlarıma da fırsat vermemiş makineli tüfek gibi konuşuyor.Ben o kızdan çok yakın! arkadaşlarına kızdım. Nasıl yakın arkadaş ki o öylesine bir kişinin sizin dedikodunuzu yapmasına müsade edip dinliyor, yetmezmiş gibi bir de gelip size anlatıyor. Ben yakın kız arkadaşlarım hakkında birinin yanımda konuşmasına müsade etmem, ona o cesareti vermem. Siz bence sadece o kızı düşüneceğinize arkadaşlıklarınızı da gözden geçirin.
Kesinlikle zaten çok sert tepki verdim. Bir de gönlünü almamı bekliyor. Yaşı 30 un üzerinde ama resmen bir çocuk gibi. Kimse yanında istemese de istiyorki hep merkezde ben olayım. Benim de yakın arkadaşlarım var dışarda sıkça buluştuğumuz her dakika beni niye çağırmadınız deyip duruyor. Biz de çağırmıyoruz. Açıkçası işten sonra da çekmek istemiyorum. Neyseki son çıkışımdan sonra fazla soru sormuyor. Bundan sonra nasıl davranıcam bilmiyorum.Bir iki kere sert çıkışırsanız kendine gelir bence. Benim işyerimde de var böyle insanlar. 4 senedir uğraşmaktan yoruldum. İdare etmeyin. İdare ettikçe tepenize çıkıyorlar. Biraz dişinizi gösterdiniz mi herkes kendine geliyor.
Nasıl davranacağınız belli.Tepkinizi değiştirmeyin.Mesafe koyun araya. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.Fazla yüz göz ilişkileri sevmem ben.Kesinlikle zaten çok sert tepki verdim. Bir de gönlünü almamı bekliyor. Yaşı 30 un üzerinde ama resmen bir çocuk gibi. Kimse yanında istemese de istiyorki hep merkezde ben olayım. Benim de yakın arkadaşlarım var dışarda sıkça buluştuğumuz her dakika beni niye çağırmadınız deyip duruyor. Biz de çağırmıyoruz. Açıkçası işten sonra da çekmek istemiyorum. Neyseki son çıkışımdan sonra fazla soru sormuyor. Bundan sonra nasıl davranıcam bilmiyorum.
Uni de calisiyordunuz hatirladigim kadariyla. Eski konunuzu da hatirliyorum. Benim de esim uni de ars.grv. olarak calisiyo..ve her gun anlatiyo uni deki arkadaslik ortami rezalet bir ortam, herkes birbirini cekemiyor kimse kimseyi istemiyor diyor esim. O da sizin gibi oda arkadasindan sikayetci..bence gerekmedikce muhatap olmayin. Yapacak en iyi sey bu.[/QUkendimle
Valla Benim arkamdan, gidipte iyi olsa bosanmazdi diyecek adamla zorla morla veya hicbir sekilde gerekmedikce muhatap olmam. Bence soyle, Benim hakkimda soyleduklerinden sonra, senle is nedeniyle olacak mecburi konusmalardan baska, senle gorusmek istemiyorum diyebilirsin mesela..alttan alan altta kalir...Zorla kendiyle muhattap olmamı istiyor
Arkadaşım öyle olmuyor işte daha profesyonel bir şey yapmam lazım. Ters köşe olması lazım.Valla Benim arkamdan, gidipte iyi olsa bosanmazdi diyecek adamla zorla morla veya hicbir sekilde gerekmedikce muhatap olmam. Bence soyle, Benim hakkimda soyleduklerinden sonra, senle is nedeniyle olacak mecburi konusmalardan baska, senle gorusmek istemiyorum diyebilirsin mesela..alttan alan altta kalir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?