İş yerinde dedikodumun yapılmaması için insanlara malzeme vermemek için nasıl hareket etmeliyim? Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var?

Bir kac tepik yemeden bu kafalara erişilmiyor. Insan olarak en kotü huyumuz yaşamadan ögrenememek malesef.

kimsenin arkasından konuşma yorum bile yapma onlar yapsa bile sadece dinle evet haklısın bile deme bu çokkk işe yarar ve çok cool olursun bana geldiklerinde sen niye bişe demıyorsun diyorlar ben kimsenın arkasından konuşmam diyorum tavrımı koyuyorum, sakın özelinide aileni sevgilini vs anlatma gereksiz konular

ne kadar ketumda olsan insanoğlu konuşacak bir konu bulur, ama genel olarak asla özelini anlatma, açıksözlü ol alttan alma, kimse hakkında yorumda bulunma...

O kadar gizem olusturmayin daha da merak edip üzerinize gelirler...
Herkese selam ver
Mütevazi ol
Ozel hayatinla ilgili konularda hayirlisi bakalim de gec
Mesafe ama siz kaf dagindaymis da onlar altta gibi bi mesafe degil..bakin bende normal biriyim agir takilirim belli çizgilerim vardir gecilmez ama herkese selamlar tarzi bi mesafe :)))

İşyerinizde işinizi yaptıgınız sürece, özel hayatınızı işyerinizde paylasmadıgınız yansıtmadıgınız sürece kimseye malzeme vermemiş olursunuz
Hoş konusacak olan yapıda bi calısma arkadasınız varsa agzınızla kus tutsanız onun bile dedikodusunu yapar önüne gecemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…