- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
İş yerinde asgari ücretli olarak 1 yılını doldurmuş olanlara ne kadar zam yapılabilir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün patronum söyledide yılınız ne zaman doluyor oturup konuşalım diye yoğun ve sorumluluğu çok olan bi konumdayımİş yerindeki konumuza ve iş yerinize bağlı benim 2 seneyi geçti hala zam yapmadılar
Yüzde kaç yapılıyor acaba genek bişey yok sanırım biz başta anlaşmıştık 6 ayda bir demişti 1 yıl olmayınca sesi çıkmadıO zaman işinizin ağırlığına göre artış yapar sanırım
kanuni olarak size zam yapma mecburiyeti yokYüzde kaç yapılıyor acaba genek bişey yok sanırım biz başta anlaşmıştık 6 ayda bir demişti 1 yıl olmayınca sesi çıkmadı
Benim de öyle zam istedim hala yapılmadı. Temmuz diyor asgari yükselecek diye :)İş yerindeki konumuza ve iş yerinize bağlı benim 2 seneyi geçti hala zam yapmadılar
Büyümeye çalışan bir iş yeriİşinize bağlı olmakla birlikte zam yapmayabilirler de yapabilirlerde iş yerinin keyfine bağlı.