- 9 Ocak 2012
- 14.903
- 28.624
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
maalesef yokSizinde tayin isteme gibi bir durumunuz yok mu? Is yerinde boyle tek kalmak cok zor.
onun söylediklerini anlatsam kişilere kesin savaş çıkar kurumda. sonra bide erken doğum falan yapar haklıyken haksız duruma düşerim. kurumda bir garip zaten. o kadar birbirlerine giriyorlar sonrada hiçbir şey olmamış gibi canım cicim oluyorlar. ben öyle unutamam. teşekkür ederim bana çözümler sunup ilgilendiğiniz için belki birgün ona içimdekileri söylerim, zaten gidecekte bakalım nolacak. paylaşıp içime atmaktan kurtulmak istedim..O zaman bi sekilde tavirlarinizi davranislarinizi degistirmelisiniz. Uzun yillar boyle gecmez. O arkadasiniz menfatci ve iki yuzlu biriymis. Yavas yavas diger calisanlarla kaynasmaya bak. Hatta ben olsam gidip onlara anlatirdim sizin hakkinizda bunlari bunlari soyledi bende bu yuzden uzak durdum hepinizden de gitsin.
iş yeri sorunu çok zor inşaallah Allah tan isteyin bol bol dua edin bi kapı açar size
Kamu kurulusu nasildir bilemiyorum ama bende ozel sektorde yasadim bu sikintilari. Gecen yil yeni bir ise girmistim. Dogum iznine ayrilan bir bayanin yerine. Iki tane program vardi ve ben ikisnide hic bilmiyordum. Tabi birde her is yerinin isleyisi farkli. Bu kadin bana hic birsey gostermedi. Birsey sorunca da eliyle agzini kapatarak cevap verirdi sanki hep oyle duruyormus gibi. Bir hafta guya benimle calisacakti ki programlari ve genel isleyisi gostersin. Hicbirsey gostermedi. Bir haftanin sonunda yan odada mudurle konusurlarken kapi acikti duydum konusmalarini. Mudur sordu buna ne yaptiniz gosterdin mi herseyi diye, bu da hicbirsey bilmiyor bu kiz dedi. O an nasil kotuoldum anlatamam. Tabili oyle degildi. Sadece benim kullandigim program baska onlarinki baskaydi. Neyse ki mudurde ona itibar etmedi sanirim. Giderayak is yerindeki diger calisanlari da bana karsi doldurmus herkesin surati beni gorunce seytan gormus gibi oluyordu. Inan cogu zaman gunaydin demeye korkuyordum o dereceye getirdiler beni. Sonra ne mi oldu? O gitti. Ve ben internetten kendimi gelistirmeye basladim. Eve geldigimde bile hala isle ilgili seylerle ugradiyordum. Mudurumuz de bana cok yardimci oldu, bir cok seyi o geldi anlatti bana. Tam sekiz ay gelmedi o kadin. Sekiz ayda artik ben isimin kurdu olmustum. Ustelik bir cok islemi yanlis yapmisti onlari duzelttim. Mudurle beraber genel degisiklikler yaptik. O geldiginde hem verdigi aradan dolayi, hemde hicbirseyi biraktigi gibi bulamadigi icin cok sasirdi ve zorlandi. Inanirmisin sut dokmus kedi gibiydi. Bir ay daha beraber calistik. Surekli bana ya telefon acip isle ilgili bisey sorardi ya da yanina cagirirdi gel yanimda dur diye. Noldu? Ettigini buldu. Bana iyi davransaydi ölür müydü? Insanlar boyle iste cok haset. O arkadasinizda sizi cekemiyordur.
İşyerinde sorun yaşayan tek değilsin, ben de çocukluk arkadaşımı işsiz kaldığı dönemde şirkette işe soktum, şimdi benim kuyumu kazıp beni dışlamaya çalışıyor. ölse üzülmem herhalde, o derece nefret ettim ama napcan hergün onun şeytan yüzünü görüyorum. Senin durumsa daha farklı, senin henüz keşfetmediğin insanlar var, şanslısın bi bakıma. Bence yavaş yavaş yeni insanlarla kaynaşmayı dene.
Aslında en büyük hata bir arkadaşa bağlanıyoruz oda kendini birşey sanıyor sonra küslük olınca yalnız kalıyoruz aslında 2/3 arkadaşla samimi veya konuşmalı ki diğerin totosu kalkmasın veya kalktığındada diğer arkadaşlarla sohbet Aslında en büyük hata bir Aslında en büyük hata bir arkadaşa bağlanıyoruz oda kendini birşey sanıyor sonra küslük olınca yalnız kalıyoruz aslında 2/3 arkadaşla samimi veya konuşmalı ki diğerin totosu kalkmasın veya kalktığındada diğer arkadaşlarla sohbet Aslında en büyük hata bir arkada[/QUOTE]
kesinlikle çok haklısın hayatımdaki en büyük arkadaş hatam. Aslında ben herkesle merhaba Merhaba mesafeli çay kahve içme. Ama beni o kadar doldurdu ki insanlardan tiksindim neyseki hatamı anladim
Kesinlikle haklısın. Arkadaş konusundaki en büyük ve tek hatam. Beni o kadar doldurdu ki insanlardan tiksindim neyseki hatamı anladimAslında en büyük hata bir arkadaşa bağlanıyoruz oda kendini birşey sanıyor sonra küslük olınca yalnız kalıyoruz aslında 2/3 arkadaşla samimi veya konuşmalı ki diğerin totosu kalkmasın veya kalktığındada diğer arkadaşlarla sohbet Aslında en büyük hata bir Aslında en büyük hata bir arkadaşa bağlanıyoruz oda kendini birşey sanıyor sonra küslük olınca yalnız kalıyoruz aslında 2/3 arkadaşla samimi veya konuşmalı ki diğerin totosu kalkmasın veya kalktığındada diğer arkadaşlarla sohbet Aslında en büyük hata bir arkada