• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Yeri İçin Fikir Soracaktım

naradesign

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
10
0
6
34
Gaziantep
Selam hanımlar ben gaziantepde yaşıyorum kosgep kursuna katıldım ve şimdi bir iiş yeri acmayı düşünüyorum
fakat iki secenegim var biri bijuteri kozmetik digeri ise denizliden kilo ile havlu nevresim gibi şeyler getirip satmak sizlerin bir fikrini sormak istedim çünkü bayanlara hitap edecek sonucta sizce hangisi daha iyi iş yapar şimdiden teşekkürler.:26:

bende Gaziantepliyim ama İst yaşıyorum 9 yıldır.Sorunun cevabına gelirsek bence havlu nevresim sat antep hanımları biraz ucuz tutarsan alırlar.birde alışırlarda toplantılarda konuşulursan o zaman değme keyfine,sevgiler

Cevap icin teşekkürler benimde nevresim işi daha aklima yatti haftaya denizliye mal almaya gidecem denizlili arkadaslar veya bu isi bilen arkadaslardan tafsiye bekliyorum.

nevresim ve havlu iyidlr bujiterl her yerde var ve genelde çin işi kalite yok ama dükkanın yeri önemli

Yorum ve görüşleriniz için teşekkürler.İnşallah pazartesi kosgepe mürecaat ederek resmen iş girişiminde bulunacagım ama isim bulamadık .iki dükkan yanyana biri havlu sabun biri nevresim kiloluk carşaf falan olacak kızımın adı firdevs acaba onun adını mı koysak..Oglum da var mehmet mustafa kızmaz isim önerileriniz de bekliyorum..:3:

Back