Herkese merhaba, avukatım. Stajım biter bitmez güzel bir hukuk bürosundan çalışmaya başladım. İş arkadaşlarım çok çok iyi, 2 patronum da görece iyi. Benimle ilgilenen asıl patron tabiki daha fazla sıkıyor. Bürodaki konumunum biraz daha icra ağırlıkta ve kendimi avukat olarak hissetmiyorum. Duruşmalara girmiyorum, sadece icra ve satış. Maaşı oldukça iyi. Şu ana kadar sadece tatminsizlik beni üzüyor, avukat gibi hissedememe durumu. Yeni bir yer ile görüştüm. Duruşmalara girebileceğim, dilekçe yazma ve dosya takibi isteniyor. Belki de buradan çok daha yoğun ama mesleğimi yapacağım. Ücret olarak yeni görüştüğüm yer 1500 TL daha düşük veriyor.
Birkaç arkadaşım buldun da bunuyorsun, rahat batıyor sana diyorlar. Mesleğimin daha 4. Ayındayım çok mu erken davranıyorum acaba? Bu çalıştığım yerde biraz daha kalsam mi? Ama bana cidden bir şey katmıyor. Katip işi yapıyorum sadece. Sizlere de sormak istedim.
Birkaç arkadaşım buldun da bunuyorsun, rahat batıyor sana diyorlar. Mesleğimin daha 4. Ayındayım çok mu erken davranıyorum acaba? Bu çalıştığım yerde biraz daha kalsam mi? Ama bana cidden bir şey katmıyor. Katip işi yapıyorum sadece. Sizlere de sormak istedim.