Yok kuzucum henüz olmadı

göstermedi yine bizimki
Kusura bakmayın arkadaşlar akşam telefondan girdğim için yazamadım pek.
Doktor işim olduğunda yada rahatsız olduğum da arayıp böyle böyle diyorum ve esnek davranılıyor bu konuda. Ona lafım yok hatta bazen sinir olduğum durumlarda bile bunu mahsus yapıyorum. (anlayın okadar gitmek istemiyorum işyerine)
Çocuk olduğundada evime yakın olacak. hatta ve hatta 2 hafta sonra ofis taşınacak ve 5dklık bir mesafe olacak. Çocukla ilgili bi durum olduğunda hemen çıkıp gidebileceğim gibi iyi yönleride var. Fakat bu gibi iyi yönler benim işyerinde ki huzurumu yinede sağlamayacak. Yani şöylede düşünüyorum maaşım yüksek dahi olsa katlanılabilir mi, pek sanmıyorum.
Neden bukaadar düşük maaşı kabul ettim?
Çünkü genel muhasebe ile ilgili pek bilgim yoktu ve kendimi ilerletmek adına, eve yakın olması, tanıdık olması, evde iş bulamamaktan sıkılmış olmaktan dolayı kabul ettim. (etmez olaydım)
Birdaha bir tanıdıkla iş ortamına girmek mi asla !
Şuan duruyorum çünkü doğum rapor parası alabileyim, zaten rapor bittiğinde çıkışımı vermesi yönünde konuşacağım. En azından işsizlik alabileyim bi süre kadar.
Zaten en az 1 yıl kadar çalışmayı düşünmüyorum hiçbişekilde.
Yani gerçekten asıl zoruma giden, ofiste sadece ben varmışım gibi tüm saçma sapan işlerin bana yüklenmesi. Ofisin tüm düzeninden beni sorumlu tutması. Sanki çok düzenlilermiş gibi.
3 kişi dağıtıyor 1 kişi topluyor !
Patron 50 tane rakam toplayacak, canı istemiyor 'Poka gel şunları topla, hatta 3 kere topla bakalım farklı sonuç çıkmasın'
daha neler anlatayım bilemedim.