- 17 Ağustos 2012
- 260
- 136
- Konu Sahibi denizmavisi123
İşkurun iş garantili kursları oluyor aslında eğer açılırsa onlara yazıl. Deneyimin olsa yaşın avantaj bile olurdu. Bir seneye yakın işsiz gezen biri olarak anlarım halinizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tıbbı sekreterlık degıl ama sekterlık yada yonetıcı asıstanlıgı ısı bulabılırsınız. bırde yasadıgınız sehır baglayıcı ıs bulma konusunda buyuk sehırlerde ıs ımkanları daha cok ama cok bır maas beklemeyın asgarı ucret+yol+yemek+ssk ıle baslarsınız.muhasebe veya tıbbi sekreterlik alanında iş arıyorum.10 ay bir hastanede geciçi personel olarak çalıştım. raporlu arkadaşların yerine. 1 yıldır iş arıyorum yok. tıbbi sekreterlik alanında bulamıyorum zaten. muhasebe kursuna gittim. acaba bulabilirmiyim diye sordum. görüşleriniz benim için çok önemli. moralim cok bozuk genelde yaşı sorun edenler var
bazi saglik sorunlarim oldu oyuzden calisamadim30 yaş geç bir yaş değil bulunabilir yalnız tecrübe donanım çoook önemli birde kişisel özellikleriniz.. neden 30 yaşı beklediniz yada 28 yaşı çalışmak için çok geç bir yaş işe başlamak için...sizin çok deneyimli olmanı gerekirdi
insanın iş bulması yaşıyla alakalı değil.
çabası ve iş ortamındaki performansıyla ilgilidir.
herşeyden önce diksiyonu ve karşı tarafa vermiş olduğu izlenimi önemlidir.
soru dan anladığım kadarıyla karamsar bir ruh hali içine girmişsin. herşeyden önce bu halden kurtulmak için kendini motive etmelisin. yoksa her iş başvurusunda baştan reddedilmeyi bekleyen bir insan olursun.
yazdıklarımı birkaç kez oku tam olarak anlamaya çalış.
mesleğine göre elbette bulunabilirarkadaşlar insan 30 yasını geçtimi iş bulabilir mi. görüşlerini merak ettim.
internetten iş arama siteleri var. onlara üye olup, başvuru yapabilirsiniz. çok istediğim bir yere cv bırakmıştım. atandıktan sonra gelin görüşelim diye haber aldım.
Allah yardimcin olsun, rizki veren allah ona sigin..seni cok iyi anliyorum,2 sene gitmedigim basvurmadigim gazete ilani vs kalmamisti sonunda yine tanidik vasitasi ile oldu, her yere herkese haber birak..belki geri donus olur...
arkadaşlar insan 30 yasını geçtimi iş bulabilir mi. görüşlerini merak ettim.
Allah yardimcin olsun, rizki veren allah ona sigin..seni cok iyi anliyorum,2 sene gitmedigim basvurmadigim gazete ilani vs kalmamisti sonunda yine tanidik vasitasi ile oldu, her yere herkese haber birak..belki geri donus olur...