İş ve şehir değişikliği, kararsızlık

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, yani memleket sonuçta iyi tarafına da kötüsüne de alışkınım, esasında biraz da ön yargı var konyaya karşı ama gerçekten de hoşuma gitmeyen şeyler var burada. İş ortamları arasındaki fark kafamı kurcalamasa hiç düşünmeden ankaraya giderdim, gidersem çok çok yoğun ve stresli çalışmam gerekecek ve alışma sürecini atlatana kadar şimdiki işyerimi çok özleyeceğim bundan eminim. En azından denemem gerek ama.

Eaki işyerimde güzel dostluklar kurdum hepimiz oradan ayrıldık ve hala görüşürüz ama genel ortam daha sahte idi buna katılıyorum. Tek başıma yaşayacağım o da zor gelecek başta, şimdi de tekim ama ailemle aynı şehirdeyim kardeşim sürekli benimle en azından.

Boşanmış biri olarak esasında şimdiye kadar büyük zorluklar yaşamadım, ama küçük şeyler can sıkıyor nasıl anlatsam mesela evliler evlilerle bekarlar bekarlarla görüşüyor, bu beni üzüyor. Yakın çevremde şükür böyle bir durum yok çocukluk arkadaşlarımız akrabalarımızla medeni halimiz fark etmeksizin hep birlikteyiz ama mesela iş arkadaşlarımı sevsem de çift olmadığım için dışarıda görüşmem görüşsem belki eşleri yanlış anlar diye düşünürüm ve böyle hissetmem üzücü.

Geleceğini ankara da daha parlak görüyorum kesinlikle ankaraya gitmelisin Duygusallığı kenara bırak mantıklı olan ankara benim fikrime göre

Çiftlerin görüşme durumu her yerde var , Ankara’da yapayalnız napacaksın ki

Çiftlerin görüşme durumu her yerde var , Ankara’da yapayalnız napacaksın ki
Her yerde yok, çiftlerin görüşmesi derken gizli bir dışlanma hali bunu hissedebiliyorsunuz ve bu çok yanlış, böyle bir durum benim büyüdüğüm çevrede yok mesela. Ankarada da yalnız sayılmam iyi kötü bir çevrem var ama burası kadar değil tabi, hayırlısı olsun.

Kesinlikle daha iyi, ailen sıkmıyorsa arabanı evini alırsın,tatiline gidersin, elün işinin ameleliğini çektiğin bi şeye değer. Ankara da hayat kuracağım dersen Çankaya da evim eşyalı kiralık

Mihailcim yeni gordum konunu! Karar verdin mi? Yeniden bekar kaldigimda yapmadigim ufak tefek seyler yuzunden su anda minnak pismanlikla duyuyorum, mesela is degistirmek gibi, ama is ile birlikte sehirde degistirmek isterdim. Evlilikle beraber belirli bir rahatliga erisebilmek icin is saatlerimi dusurdum filan, evden calisma olanagim var haftada bir gun, e bu rahatliktan simdi hic vazgecemiicem galiba haha.
Yani hala boyle bir dusuncen var ise, degisiklik insana bi ferahlik katar, nebilim hos olabilir gibi. Ailende desteklerse nefis iste.

Canım selam :)
Yarın mülakata gireceğim, hayırlısı olsun inşallah. İş arkadaşlarım ailem hepsi dua etti benim için, sadece babam biraz gönülsüz gitme ihtimalim olduğu için, şurda gözümüzün önündeydin iyidi ama sen istiyorsun bu işi dene o yüzden dedi. Belki alırlar belki almazlar ama bir kez daha anladım ki beni seven düşünen insanlarla birlikte olduğum için ne kadar şükretsem az, ya nasip diyerek gideceğim yarın :)

Ankara’da yaşıyorum. Boşanmış değilim ama boşanmış arkadaşlarım var. Burası da çok rahat bir yer değil maalesef. Emin olun diğer illerden bir farkı yok bu anlamda. Ben olsam huzurlu olabildiğim ve karşılıksız mesai yapmak zorunda olmadığım iş ortamını tercih ederdim.

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah, mevlam neylerse guzel eyler elbette, basarilar canim!

Rahat ve huzurlu oldugunuz yeri secin.

Giderseniz bir suru seye yeniden baslayacaksiniz. Eve, ise, ortama vs vs.

Ne kadar cazip gelse de buyuksehir eksisi cok fazla.

Ben olsam gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…