- 27 Nisan 2012
- 14.983
- 17.481
yayınevini tercih edin benceKonumla ilgili yeni bir gelişme var başvurduğum bir yayınevi aradi sekreterlik için telefonda ön görüşme yaptı nerden mezun oldunuz çalıştığınız yerlerde neler yaptınız bahseder misiniz dedi anlattım sonra görev tanımından bahsetti telefon kargo gelen kişilerin karşılanmasi şoför ve kurye organizasyonu çay ve temizlik işlerine bakan biri var izin zamanında sadece yardımcı olacak birini arıyoruz dedi çalışma saatleri sekiz buçuk alti haftasonu yok.Yol parasıni veriyorlar.Yemegi maaş içinde söyleyin dedi beklentiniz nedir dedi bende 3250 dedim.Yonetici olan kisiler üç tane onlar da editör ya da yazar dedi sorun olmaz dedi yani cok iş yükü yuklemezler diye söylemek istedi sanırım.İkinci görüşme için zoom dan online bir görüşme yapmak isterim sizle dedi.
Şimdi pazartesi bu gümrük firması arar diye düşünüyorum bir de bu yayınevi var gümrüğünde servisi var parası fazla ama direk patronla muhattap olup eşimin özel işleri vb.gibi.
Parası az olsun ama huzur olsun düşüncesindeyim sizce ne yapmalıyım iyice arada kaldım.Tabi olup olmayacağı belli değil yayınevinin ama sanki o da olumlu olacak diye düşünüyorum nedense .
ne şanslısınız maşallah millet 1 tane iş bulamıyor siz 2 iş birden olacak gibi duruyor :)