İş teklifi şartlar iyi ama aklıma takılanlar

D damdan bu işi kabul edeceğim pandemi döneminde bir senedir bostayim onlar benden memnun kalır mı iş yükü nasil zaman geçtikçe anlaşılır umarım iyi çıkar

Tüm konularına yazdım 5 yıllık tecrübeye göre fazla endişelisin

Gümrük firmasında çocuğun okul taksidinden değil de gümrük işlemleri için yazışma vs isterler mi diye düşünürüm ben

Yani bilettir, randevudur bunları da yapmayacaksa sekreter ne yapacak

Akşam yemeği rezervasyonu da yapacak, 10 gün önce evlilik yıldönümü de hatırlatacak

Bu yönetici asistan tanımı ise sen o kişi olacaksın

Zaten eskisi gibi çılgın telefon trafiği yok ger yer mail ile çalışıyor yahut cep vs kullanılıyor

İhracat yapan bir firmanın satışçısı arkadaşım Güney Amerikalılar watsap kullanıyor onu seviyor diye anlatıyordu

Artık eski usul Ahmet beyi bağla, Ahmet bey aradı aktarayım mı şeklindeki sekreterlik bitti her şey online, sekreter de koordinatör gibi oluyor

Lakin mesai saatleri az maaş iyi, iş tanımı biraz daha farklılaşabilir

Örneğin ofis dışına çıkılıyor mu toplantıya vs gidiliyor mu

D damdan aynen endişe ya da panik bir de bir sene ara verdiğim için uçak bileti için bile eski patronumun bileti üç kere değiştirdiğini bu saatte o günde oraya sadece şu saatte uçuş var diyince iyice bak nasıl yok demesi sanki havalimanında uçuş firmasında tanıdığım var varsa var yoksa yok ben ne yapabilirim bu durumda eski çalıştığım yerde gümrük müşavirinin elektrik süpürgesi bozulunca onun tamiri için en uygun teklifi veren servisi aradığımı bilirim yani bazen afedersin en akla gelmez şeyleri yaptırınca ses de çıkaramıyorsun yapıyorsun sonra bir bakıyorsun nerdeyse seni herşeyi yaptırıyor.
İnsanın yaşadıkları şeyler iyi ya da kötü bir şekilde etkiliyor insanı.Hatırlatmalar uçak bileti sorun yok yaparım daha önce de yaptım tek handikap acaba iş tanımındaki gibi mi çıkacak bugünkü üslupu da böyle olunca kim olursa olsun ufak bir soru işareti olur.

Merhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Beş yıllık bir deneyimim var sekreterlikte.Bir yıldır işsizim.Yaklasik üç gün önce bir gümrük firmasına başvurdum bugün görüşmeye gittim.
Şartları sabah sekiz buçuk akşam beş buçuk ya da beş kırk beş dedi .Servisi var yemekhane maaş her ayın ikinci haftası yatar dedi hafta sonu yok.Maas 3500 dedi
Şartları iyi görüşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi öğretir mı dedim işten çıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
İş tanımı telefonlar kargo takipi uçak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi örnek olaraktan çocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Yani şu özel işler kısmı acaba eften puften herşeyi yaptırırlar mı biraz yönetici asistanlığina kayıyor yaptığı iş tanımı.
Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından böyle söylemek onu da geçtim daha önce hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin çocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıçta acaba iş yükü çok mu ağır diye düşündüm.
Fikirlerinizi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim.
O maaşı kolay kolay kimse vermez demişsiniz. Merak ettiğim için soruyorum normalde ne kadar alınıyor ki? Benzer şartlara sahip bir iş yerine görüşmeye gittim bana da 3500 teklif ettiler. Benim hiç iş tecrübem yok, sizin varmış mesela. Asgari ücret zaten 3 bin lira.

Bilmediğim bir konu olduğu için üstten konuşmak doğru olmayabilir ama zaten kurumsal olmayan bir yer için 'yönetici asistanlığı' etiketi yapmanız bana tuhaf geldi. Ben görüştüğüm zaman anladım her işi yaptıracaklarını. Sekreterliğin tanımı biraz geniş oluyor sanırım bazı yerlerde. Duruma göre paspas bile yaptırılıyordur.

Beklentilerinizin karşılanması için daha iyi yerlere başvurun bana kalırsa.

Merhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Beş yıllık bir deneyimim var sekreterlikte.Bir yıldır işsizim.Yaklasik üç gün önce bir gümrük firmasına başvurdum bugün görüşmeye gittim.
Şartları sabah sekiz buçuk akşam beş buçuk ya da beş kırk beş dedi .Servisi var yemekhane maaş her ayın ikinci haftası yatar dedi hafta sonu yok.Maas 3500 dedi
bunlar özel sektör için gayet iyi bence, özellike cumartesi mesai yoksa süper.
Şartları iyi görüşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi öğretir mı dedim işten çıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
aralarında ne geçti bilinmez, bunu ifade etme şekli, yılışık vs demesi arkasından konuşmak oluyor aslında ama biraz hanzo bir tipse burada kastettiği şey yılışıkları sevmiyorum, ciddiyet ararım demek olabilir.
İş tanımı telefonlar kargo takipi uçak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi örnek olaraktan çocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Yani şu özel işler kısmı acaba eften puften herşeyi yaptırırlar mı biraz yönetici asistanlığina kayıyor yaptığı iş tanımı.
bunları ancak çalışınca anlayabilirsiniz, buradan tahmin yürütmek zor olabilir.
Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından böyle söylemek onu da geçtim daha önce hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin çocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıçta acaba iş yükü çok mu ağır diye düşündüm.
dediğim gibi hangi işleri yaptırır, çalışınca anlayabilirsiniz anca.

bu kadar fazla düşünmeyin pandemi zamanındayız hala, bence girin zaten memnun kalmazsanız çıkarsınız kimse zorla tutamaz sonuçta. işsiz olmaktan iyidir. armudun sapı üzümün çöpü diye diye zaman geçiyor.

Ama ya çocuğun okul taksiti ile kalmazsa. Kirayı yatırmasını da isterse ne olacak?

Sonra elektrik faturası gelir arkasından, yetmez su gelir. Bunlar mesele değil de bi de doğal gaz faturası gelirse huvese ne yapar? Nasıl kalkar onca işin altından?
otomatik ödeme talimatı verse olmaz mı? :KK70:
valla benim asistanım falan yok ama bütün faturalarım otomatik ödemede. bazen ben kaç para geldiğini bile bilmiyorum, bildirim geliyor şu kadar tutarlı faturanız ödenmiştir vs diye.
annem soruyor kızım elektriği ödedin mi yatırdın mı? ne bileyim anne banka çekmiştir diyorum.
şu hayattaki en büyük kolaylıklardan biri diyebilirim.

otomatik ödeme talimatı verse olmaz mı? :KK70:
valla benim asistanım falan yok ama bütün faturalarım otomatik ödemede. bazen ben kaç para geldiğini bile bilmiyorum, bildirim geliyor şu kadar tutarlı faturanız ödenmiştir vs diye.
annem soruyor kızım elektriği ödedin mi yatırdın mı? ne bileyim anne banka çekmiştir diyorum.
şu hayattaki en büyük kolaylıklardan biri diyebilirim.
Keşke verse ama patron bu yapacak bir şey yok. 2009 yılınca patrona maaşları elden vermesek de bankadan mı yatırsak dediğim için kovulmuştum 😂

Huvese’nin iş bulamaması, Tülin’in dayısının evinden çıkmaması, Ogün’ün çocuklar yüzünden boşanamaması, biri vardı adını unuttum kaynı arabaya haciz getirmişti, biri daha vardı 20 kere meme estetiği yapsam bana yapmacık derler mi diye sorardı. Bunlar KK’nın kangren konuları. Allah hepsinin yardımcısı olsun. 🤲🏼

Huvese’nin iş bulamaması, Tülin’in dayısının evinden çıkmaması, Ogün’ün çocuklar yüzünden boşanamaması, biri vardı adını unuttum kaynı arabaya haciz getirmişti, biri daha vardı 20 kere meme estetiği yapsam bana yapmacık derler mi diye sorardı. Bunlar KK’nın kangren konuları. Allah hepsinin yardımcısı olsun. 🤲🏼
Bir de eşinin ailesi ile çiftlik gibi bir yerde çalışıp kendi hiç gitmediği halde eşinin gitmesine kızan ve eşinin annesini arabasıyla bırakmasına kızan vardi :KK70:

Yine haykirdim 😂😂😂 bir de seks hayati bir turlu duzene girmeyen uyenin konulari. Her gun kocasinin ya da kendisinin yeni bir seyine takilip konu aciyor :KK70:
Konu sahibi: kabul edin artik bunu. Bu saydiginiz islerin hicbiri atla deve degil

sekreterlikle asistanlığın ne farkı var? ben avukatım hukuk bürolarında sekreterler bunların hepsini, hatta çooook daha fazlasını (notere, postaneye gitmek gibi) yapar üstüne bi de çay kahve getirir aşağı yukarı bu paraya. 😅

sekreterlikle asistanlığın ne farkı var? ben avukatım hukuk bürolarında sekreterler bunların hepsini, hatta çooook daha fazlasını (notere, postaneye gitmek gibi) yapar üstüne bi de çay kahve getirir aşağı yukarı bu paraya. 😅
Hay agziniza saglik meslektasim. Ben de az once ogrendim, sekreter tlf faks vs ugrasirmis, asistan ozel isleriyle de ilgilenirmis cocugun okul taksiti, evlilik yildonumunde cocek gonderme vs vs gibi.
Biz olelim o zaman :confused:

Yine haykirdim 😂😂😂 bir de seks hayati bir turlu duzene girmeyen uyenin konulari. Her gun kocasinin ya da kendisinin yeni bir seyine takilip konu aciyor :KK70:
Konu sahibi: kabul edin artik bunu. Bu saydiginiz islerin hicbiri atla deve degil
Bir tane daha vardı herkesin kocasına asıldığını düşünen bir arkadaş sahi ona noldu acaba.

Konuya gelince, önceki konularınızdan ayrı olarak gerçekten gereksiz bilgiler vermiş işveren fakat deneme süresi diye bir şey var her iki taraf için de..Olmadı istifa edersiniz ne gibi bir sorun olabilir ki bu.

Kocişinin donunda boncuk arayanı nasıl esgeçtiniz yaa.. aşkolsun.

Denemeden bılemezsınız.Eskı calısanına da ole demedı çok buyuk ayıp

Ahahahahahahahahahha margırıt sen muhteşem bir kadınsın 😂😂❤️❤️❤️❤️

Yeri gelmişken Rainy ve Umutsuzvaka’nın koca bulamamasını da anmadan geçmeyelim. 😂

X