- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim babam da kalp krizi geçirdi ama her işe yarddım eder bulaşık yıkar ütü yapa,evi bike süpürür ağır iş değil ki bunlardimi ya 2yıl önce kalp krizı gecirdi sürekli bahanesi tabiki önemli rahatszlik ama kontrolleri falan iyi şükür günah boyutuna takiliyorum ama onun yaptigi da yanlis bayagi günah vardir zaten buda ekjensn napaym
sen dine bakma..dine bakacak olursan kadının her tarafı, her yaptığı yanlış..istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
hep
hepsi dogru şöylediklerinizin güc buldum yorumlarinizla zaten dogurmazdm ama vijdanim rahatladi Allah yavrularima ömür versin
istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
Orasi öyle onun bahane oldugunun farkindaymBenim babam da kalp krizi geçirdi ama her işe yarddım eder bulaşık yıkar ütü yapa,evi bike süpürür ağır iş değil ki bunlar