İS TE Mİ YO RUM

Dinde kadin kocasinin istedigi kadar doguracak diye kural mi varmis ki dinen yanlis diyorsunuz :KK57:
İstemeyen dogurmaz bence. Her dogumda kendi vücudun yipraniyor. :KK14:

Dinen çocuk doğurmak zorunda olduğumuda yeni duydum bu bilgi doğru mu çok şaşkınım şu an benimde eşim ikinciyi istiyor ben ise asla başka cocuk istemiyorum şu an diüncem bu en axından...

dimi ya 2yıl önce kalp krizı gecirdi sürekli bahanesi tabiki önemli rahatszlik ama kontrolleri falan iyi şükür günah boyutuna takiliyorum ama onun yaptigi da yanlis bayagi günah vardir zaten buda ekjensn napaym
Benim babam da kalp krizi geçirdi ama her işe yarddım eder bulaşık yıkar ütü yapa,evi bike süpürür ağır iş değil ki bunlar

Hakkını helal etmediğini söylerken ne hakkından bahsediyor ki?
Sizin onda kalan hakkınızı düşünüp de konuşsa, değil çocuk istemek, ağzını bile açamazdı.
İsterseniz bunu hatırlatın kendisine. Siz onun malı değilsiniz ki "görevini yerine getirmedi" diye razı olmasın...

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
sen dine bakma..dine bakacak olursan kadının her tarafı, her yaptığı yanlış..

Dini olarak size yardimci tutmasi hatta sut annede bulmasi gerekiyor birakin calismayi :) iki turlude gecerliyse size hak hukuk desin :)

Dinen erkeğin de eşine yardım etmesi gerekir, bunu da iletin bence eşinize..

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr

Oturup konuşçaksınız ciddi bir şekilde , üstüne düşeni yapmadıysa kararlı gözükün , çalışan bayan olarak 3 çocuğu tek başına büyütmek elbette zor olacak, madem çocukları çok seviyor taşın altına elini koysaymış , ben çocuğu çok iyi yaparım diyip bi kenarda bostan büyütmekle olmaz , hayat müşterek ...

X