İS TE Mİ YO RUM

merak etmeyin kizlar burda 3.geliyor eyvah diye bi konu acmiycam Allah olmayanlara versin

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr

DİNİ olarak hiç yanlış yapmıyorsun. SAKIN Böyşe şeylere inanma. tüm yük sendeyse o zaman tabii ki tedbirini alacaksın!

0_o benim koca bana evlendikten sonra 3 çocuk istiyorum dese boşarım sanırım o kocayı :KK57: arada bir aklıma geliyo evlensem mi diye ama böyle şeyleri okudukça vazcayıyorum :KK14:

Aynen ben de. Zaten evlenmek isteyen kızlar önce BDV'ye gelse fikirleri anında değişir bence :KK48::KK48: Hele benim gibi pimpirikli biriyse.

Çocuk konusu iki tarafın rızasıyla olması gereken bir şey kanaatimce. Eşinizin duygu sömürüsü yaparak istemesi hiç hoş değil. Sadece doğurmakla sorun bitmiyor üstelik. O çocukların geleceğini hazırlamakta var. Bir de eskiyle şimdiki zamanı karşılaştırmaya acayip sinir oluyorum.Annesiyle karşılaştırdığı zaman arasında 60 yıl var en az.

:-)huni örnegıni bene hep veririmde,prezertafi ıstemiö erkekjer anlarımda spırale neden karsıki

Kodu bozuk :) ay lafını bile ettirmiyor anacim lafı tak diye ağzıma tıkıyor istemiyorum bitti diyor. Gecen hamilelik kıyafetlerimi ayırdım, lohusa pijamalarimi tertemiz duruyorlar dolap beklicegine ihtiyacı olana vereyim dedim bir cemkirdi bir daha hamile kalırsan yeniden mı alicaz diye. Honk diye
kaldım. İstemiyorsun diyorum hayırlısı
deyip duruyor. Yoksa bu adam istemem
yan cebime mı takılıyor çözemedim ki
Yeter ya kızlarım çok şükür iki tane sağlıklı evladım var Allah hayırlıda eylerse daha ne isterim. Olmayipta isteyene versin Rabbim.

gunaha niye giresiniz bu yuzden..kendinizi biliyorsunuz ve bunun altinda ezileceginizi simdiden ongoruyorsunuz..gunah olan bakamayacagini bilip dogurup ortada birakmaktir.
Allah evlatlariniza saglikli omur versin,bosverin esinize de laf anlatmaya calismayin..
haftasonu 1 gun yavrulari esinize birakip sabah erkende evden cikin aksam donun,gonlunuzce alisveris yapin ondan sonra 3. ister mi bakalim esiniz:KK69:
ben bazen empati eksikligi ceken esime oglumu birakip ortadan kayboluyorum,dondugumde cok sabirlisin nidalariyla karsiliyor beni :KK45:

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr

Çalışan annelerin işi çok zor. bence istemiyorsanız yapmayın. dini açıdan bakmışsınız olaya. dinde kadın dışarıda erkeklerin bulunduğu ortamda çalışamaz. kadın zordurumda ise ancak çalışır. dinde erkek kadının bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. maddi manevi, ayrıca dinde kadının eşine sadece sadakatini göstermeli, hoşgörülü olmalı, eşinden birşey saklamamlı ve ilişki boyutunda eşine yakın olmalı. bunun dışında ev işi, yemek, üt, çamaşır ... ve hatta doğurduğu çocuğu bile emzirmeye bilir. islamiyette erkek karsını rahat ettirmeli. bu açıdan bakınca eşinizin hakkımı helal etmiyorum demesi biraz basit kalmış.

Sen 3. Yu yapmiyosun diye gunah oluyosa ben hic yapmamayi dusunuyorum, Allah carpacak herhal beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Cocuk yapmamanin gunah oldugunu ilk defa duyuyorum:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

"Hakkımı helal etmem" cümlesini duyunca zaten bizim milletin %90'ının otomatik sistemi kilitleniyor. Kadın doğuracak, tek başına bakacak, destek yok. Ne hakkı kardeşim ya?

• Beğen
Reactions: anu
Dini
Dini olarak nerden okudun Allah aşkına... yok böyle bişey. Eğer istemezsen, cocugu emzirmek zorunda bile değilsin, esin süt anne tutmakla yükümlü olur, sen istemezsen. Ki ev işleri falan kesinlikle kadının görevi değil dinen. :KK59:

hazıra alışmış nasıl olsa.
hiç birşeye yardım etmiyor birde üçüncü çocuk istiyor..

Allah allah esinin senin ustunde hakki kaliyo da ya senin onun ustunde kalan haklarin nolcak? Din uzerinden vutmaya calisiyo seni...

akp limi senin bu kocan?

Çalışan annelerin işi çok zor. bence istemiyorsanız yapmayın. dini açıdan bakmışsınız olaya. dinde kadın dışarıda erkeklerin bulunduğu ortamda çalışamaz. kadın zordurumda ise ancak çalışır. dinde erkek kadının bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. maddi manevi, ayrıca dinde kadının eşine sadece sadakatini göstermeli, hoşgörülü olmalı, eşinden birşey saklamamlı ve ilişki boyutunda eşine yakın olmalı. bunun dışında ev işi, yemek, üt, çamaşır ... ve hatta doğurduğu çocuğu bile emzirmeye bilir. islamiyette erkek karsını rahat ettirmeli. bu açıdan bakınca eşinizin hakkımı helal etmiyorum demesi biraz basit kalmış.
hep
hepsi dogru şöylediklerinizin güc buldum yorumlarinizla zaten dogurmazdm ama vijdanim rahatladi Allah yavrularima ömür versin

Valla cnm esim cok israr ettigi icin ücüncüyü yaptim ama ayni seninki gibi hic yardimci olmazdi hala olmuyor cocuklarla ben ilgileniyorum yoruluyorum cok zorr

Dini

Dini olarak nerden okudun Allah aşkına... yok böyle bişey. Eğer istemezsen, cocugu emzirmek zorunda bile değilsin, esin süt anne tutmakla yükümlü olur, sen istemezsen. Ki ev işleri falan kesinlikle kadının görevi değil dinen. :KK59:

Aynen katılıyorum mecbur diye bişey yok sadece bayan eşine ve çocuklarına içten gelerk yaparsa sevabı var kat kat ama yapmazsa günah hak diye bir şey yok.

Ama yatak odasında iki tarafında eşine sorumlulukları hakları var oda yine sadece bayanlara değil erkeklerede . dini kullanark ne kadarda vicdan yapıyolar :KK12:

X