İS TE Mİ YO RUM

0_o benim koca bana evlendikten sonra 3 çocuk istiyorum dese boşarım sanırım o kocayı :KK57: arada bir aklıma geliyo evlensem mi diye ama böyle şeyleri okudukça vazcayıyorum :KK14:
. 3 e bile zor ikna ettim ya ama sağolsun çok yardımcıdır Allah ondan razi olsun yani birini kanguruyla taşır diğerinin tutar elinden ilgilenir bana yuklemez herşeyi altını değiştirir gazını cikarir uyutur gece manasını yapar hic bi zaman yanlız caresiz kaldigimi hatırlamıyorum boyle adama 5 tane de dogururum babalığını dibine kadar yapar diyebilirim

büyük konusma ücüzlerin olur mazallah:-)saka biyana bu devirde cok düsünmek en dogrusu Allah hayirli kısmetler nasip etsin
ay çok korkuyorum ben ailede ikiz var zaten, hık diye giderim zannımca, bari alıştıra alıştıra gösterseler üçüz olursa, yani evlat işte olunca sevilir bakılır da üçüz olmasalar daha bir severmişim gibi geliyor :KK70:

. 3 e bile zor ikna ettim ya ama sağolsun çok yardımcıdır Allah ondan razi olsun yani birini kanguruyla taşır diğerinin tutar elinden ilgilenir bana yuklemez herşeyi altını değiştirir gazını cikarir uyutur gece manasını yapar hic bi zaman yanlız caresiz kaldigimi hatırlamıyorum boyle adama 5 tane de dogururum babalığını dibine kadar yapar diyebilirim
yok beş tane de doğurmam, iki iyidir bence :KK70: o da işte yardımlarına bir ikramiye olarak :-) yoksa bana kalsa sayı doğrusundaki en güzel sayı bir :KK53:

spiralim vardi 3yildir kontrole gitmedm gecen hafta bi gideyim dedim dr.demesin mi senin spiral gezmeye cikmis yerinde degil diye ne kadardir böyle Hak getire su an cikardilar adet olunca takilcak bir de diyo bak olmuyormus cocuk taktiqma tekrar Ayy taktirmam mi o günen beri grev var yaklasmiyorum yanina :-)ordan patladi konu zaten bu hafta

yok beş tane de doğurmam, iki iyidir bence :KK70: o da işte yardımlarına bir ikramiye olarak :-) yoksa bana kalsa sayı doğrusundaki en güzel sayı bir :KK53:
dediğimiz gibi saka bir yana iki idealdir bence çalışan için ben ev hanimiyim 6-7 sene sonra yaparım bir tane daha Allah verirse. Ama simdi çok uzak bir fikir çocuk benim için.

dimi ya 2yıl önce kalp krizı gecirdi sürekli bahanesi tabiki önemli rahatszlik ama kontrolleri falan iyi şükür günah boyutuna takiliyorum ama onun yaptigi da yanlis bayagi günah vardir zaten buda ekjensn napaym
Nasil ya, dinde boyle bisey mi var, adamin istedigi kadar cocuk dogrulacak diye? Futbol takimi kurucam dese 11 i mi deneyecegiz?

spiralim vardi 3yildir kontrole gitmedm gecen hafta bi gideyim dedim dr.demesin mi senin spiral gezmeye cikmis yerinde degil diye ne kadardir böyle Hak getire su an cikardilar adet olunca takilcak bir de diyo bak olmuyormus cocuk taktiqma tekrar Ayy taktirmam mi o günen beri grev var yaklasmiyorum yanina :-)ordan patladi konu zaten bu hafta
bende düşünüyorum spiral ama dediğin gibi korkuyorum kayar diye doktora zaten bütün korunma yönlerinde yüzde bir kalma ihtimali var diyo ne olacak bilmiyprum

Nasil ya, dinde boyle bisey mi var, adamin istedigi kadar cocuk dogrulacak diye? Futbol takimi kurucam dese 11 i mi deneyecegiz?
evet öyle anladim cinsel istek dahil erkek istiyora kadin hayir diyemez olarak anladım ama sartlar varsa tam bilemiycem

bende düşünüyorum spiral ama dediğin gibi korkuyorum kayar diye doktora zaten bütün korunma yönlerinde yüzde bir kalma ihtimali var diyo ne olacak bilmiyprum
ben kizimdan sonra taktirirken dr.%1 ihtimal hamile kalinir dedi tam o sırada muayeneye gelen kadin ben kaldm dedim dr.bak %1bu dedi benim dr.lar pek espritüel spiralde yılda 1kontrol var ben aksattım ama en iyi bu bence

babalik konusunda sikınti yok bizimde ilgilidir onlarla ilgili özel ihtiyac disinda elindn geleni yaparda iste yani

evet öyle anladim cinsel istek dahil erkek istiyora kadin hayir diyemez olarak anladım ama sartlar varsa tam bilemiycem
Canim ya, yemesin seni bu adam hassas yerinden yaklasip; evet oyle bisey var, mumkun oldugu kadar sebebsiz geri cevirmeyin eslerinizi diye, ama cocuk olayi ayni seymi...Onun yuku en cok annede hep. Senin de kac cocuk dogurdugundansa, ne kadar saglikli bireyler yetistirdigin onemli. Hakki falan kalmaz sen de merak etme, bu ortak karariniz olmali.

ne demişler bakabileceğin kadar çocuk yap.Güzelce konuşun yardım etmiyorsa yapmayın.

Canim ya, yemesin seni bu adam hassas yerinden yaklasip; evet oyle bisey var, mumkun oldugu kadar sebebsiz geri cevirmeyin eslerinizi diye, ama cocuk olayi ayni seymi...Onun yuku en cok annede hep. Senin de kac cocuk dogurdugansa, ne kadar saglikli bireyler yetistirdigin onemli. Hakki falan kalmaz sen de merak etme, bu ortak karariniz olmali.
dimi ya icimi ferahlattın agladm aksam sinirimdn ortak olmali tövbe hayvan degiliz ya

ne demişler bakabileceğin kadar çocuk yap.Güzelce konuşun yardım etmiyorsa yapmayın.
yardm sadece hamileyken 9ay gerisi yok yapmam ya 35 yasindaym gecti yillarm cocuk bakmakla artık kendime bakcm artı olarak dogum hamilelik derken 100kg ile evlenen ben hazir olun 155kg oldum 1.5yilda 55kg verdm tekrar su an 100üm hepsi geri gelir hamile kalsam ondan da korkuyorum

Sana yardımı dokunmayan sevmeden sevmeye çocuklarla vakit geçirebilen bir baba söz konusu ise hakkını helal etse ne etmese ne.. Cok takmayın kafanıza. Ve istemiyorsanız yapmayın bir bebek daha..

yardm sadece hamileyken 9ay gerisi yok yapmam ya 35 yasindaym gecti yillarm cocuk bakmakla artık kendime bakcm artı olarak dogum hamilelik derken 100kg ile evlenen ben hazir olun 155kg oldum 1.5yilda 55kg verdm tekrar su an 100üm hepsi geri gelir hamile kalsam ondan da korkuyorum
canım hiç girişme o zaman zaten dediğin gibi artık kendine zaman ayır

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
Bencıllık bu esınızın sorumluluk alması gerekıyor!!madem üçüncüyü ıstıyor sırtını sıze dayamıs oh ne guzel dünya bunu yaparsanız 4 cuyude ıster esınız bıtanede bende var aynından uretım hatası bunlar :)) ama kendıne guvenın varsa yap bende bu konuda esıme cok guvenemıyorum ama kendıme guvenıyorum fakat üçüncü ıcın guvenemezdım galıba..

Bencıllık bu esınızın sorumluluk alması gerekıyor!!madem üçüncüyü ıstıyor sırtını sıze dayamıs oh ne guzel dünya bunu yaparsanız 4 cuyude ıster esınız bıtanede bende var aynından uretım hatası bunlar :)) ama kendıne guvenın varsa yap bende bu konuda esıme cok guvenemıyorum ama kendıme guvenıyorum fakat üçüncü ıcın guvenemezdım galıba..
bu üretim hatasi tek bende sanarken baskalasini duymak mutlu etti Dünya da yanliz degilgm bea

X